Piticlonti de iulie - august 2004 (212)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Asa ca mitzule nu dispera ca trece... acu a dat si el piept cu virusii...oricum sezonul asta a fost teribil, asa forme urate nu am mai auzit pana acum, aproape toate colegelemele de serviciu care au copii de pana in 3 ani se chinuie cu febra, muci, tuse, apa la plamani, etc.

Andries

Mergi la inceput

mai doream sa va spun ca tante a mea care face menaj si pe care o recomand din toata inima (nu e furacioasa, am verificat-o si razverificat-o) mai are o zi libera pe saptamana, daca e cineva interesat...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andries ptiuuu...curata telenovela voastra. bine ca Victor e bine la gradi acum....e tot ce conteaza. ai fost super simpatica cu trimisul mesajului pe bucati....asteptam cu sufletul la gura episodul urmator
Mitzu stai calma mama...is doar niste muci poate. trec ei. n-o lua cu raul inainte ca nu rezolvi nimic inca. pupicei si sa aveti o zi mai buna! mai zi de Mara ce mai face?
Cristal ai grija cu durerile alea. i-ai zis lu nenea doftoru de ele?

Mergi la inceput

Da Roxana, tot ce conteaza este ca Victor este incantat de gradi. Azi dimineata mi-a spus ca el vrea sa mearga la gradi sa se joace cu fratele lui Razu (am aflat de la educatoare ca Razu e ..Razvan!! si ca ei isi spun ca sunt frati).

Dar tot nu pot sa pricep cum poate cineva sa accepte sa-si dea viata peste cap si sa faca asa un "blind date" la el acasa, pe termen nedeterminat, fara sa stie cu cine are de-a face.

Daca ii spunea sa se duca la hotel, daca se vedeau in concediul ei ziua si se lamurea femeia ...poate era altceva, dar asa tipul a venit la ea acasa ca si cum ar fi fost cel mai natural lucru din lume si i-a declarat iubire vesnica si nu mai dorea sa plece. Cat de disperat de singuratate sa fii ca sa accepti asa o situatie?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Deci asa...sa nu ma impacientez...greu!
Eu nu-mi explic, cum naiba agata virusii astia, ca in colectivitate nu merge, si afara nu are contact cu alti copii, ca n-a mai prea fost prin parc...in fine.

macar ziceti niste picaturi de nas pe care pot sa i le dau, ca nici nu mai stiu ce sa-i pun.

Mara, ce sa faca, e o vorbareata si o vesela, ii merge gurita intr-una cand e treaza, gangureste. Tudor o imita si el, asa ca avem concert de n-gah-uri. E o draguta si o frumoasa si o iubesc tare mult.

Andries, curat film la voi acolo.Si acum ce mai stii de ea, i-a plecat olandezul, sau inca il mai are pe cap?

Roxi, oare ai inceput deja sa-l duci pe Pat la gradi? Cum e?

Olivia, sanatate lui Luca! Voi ce aveti, tot viroza?

Ioana, da cine-i "prietenul" care ne urmareste, sau nu poti sa zici?

Gabi ! Si eu zic ca e devreme sa pui diagnosticul asta. In cazul asta ar trebui ca jumatate din picii de aici sa aiba ADHD. Si al meu se incadra cu brio cam acum o juma de an, intre timp s-a mai cumintit.

Cristalina, nasoale dureri. Sunt de la fosta operatie pe care ai solicitat-o prea mult? Sau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Andries, pai daca de la agentie ti-au cerut recomandare poate ca a rezolvat problema cu olandezul si si-a revenit...
"Tante" a lui Maria ne face si curatenie in weekend, dar oricum nu vine nimeni din Bucuresti aici la mine...

Mitzu, finutii mei racesc asa des, o ia ala mic de la ala mare, tot timpul e cate unul cu mucii hatzuri. Nu vin pe la noi si nici noi nu ne ducem pe la ei ca imediat o ia si Maria (ea cu finutzu' de aproape 4 ani se pupa dupa perdea tot timpul...:))))
Si mi-e un dor de ei...Asa ca nu cred ca Tudor e caz singular. Eu va doresc sanatate maxima!

Roxi, in dementa mea si stresul meu cu antibioticele si strep B am uitat! Adevarul e ca ma panichez cam cat tine durerea, cand a trecut iti vine sa ma bati ca tot ce nu trebuie fac!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

eu lui V i-am pus cu mare succes Ophtamezone N (sunt picaturi de nas, urechi, ochi cu Neomicina parca, o concentratie f mica), cca 6 ron sticluta, dupa doua zile de picaturi ii trec mucii.

exista si ophtamezone simplu (fara antibiotic adica) dar mi s-a parut mai putin eficient.

nu stiu daca a plecat individul de la ea, bona imi spunea ca el vrea sa se stabileasca in romania, ca pensia lui din Olanda ii ajunge bine mersi aici sa traiasca boiereste. Eu nu am mai reusit sa vorbesc cu ea, daca am vazut ca nu imi rspunde la telefon o saptamana..am lasat-o in pace.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzu, nu doare operatia, e ceva pe dinauntru mai sus de operatie, de parca ma taie, se rupe muschiul sau uterul, nu-sh cum sa explic...

Cred ca e o dulceata Mara...si mai cred ca e tare obositor...:)
Cand imi zice lumea ca probabil de abia astept sa nasc recunosc ca pe de o parte ma gandesc la cat de bine e sa vezi puiul, ca e bine sanatos...dar pe cealalalta parte mai gandesc si la noptile cu urlete de Maria "mamiii, ubeste-ma" intr-o camera si tipete de copil mic care vrea sa manance si sa fie schimbat in cealalalta...:))))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

aaa si sa nu credeti ca ii pun picaturi asa ... una doua... intai astept vreo trei zile sa vad daca se "leaga" mucii de capul lor, daca da, nu mai pun nimic, daca nu se "coc" si incepe sa fie si mai rau, atunci ii pun.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzurel la noi capitolul solutii de pus in nas e forbbiden asa ca ....pe experienta altora zic si eu olynth si ophtametazone, banalul vibrocil si apa de mare...cam astea is. da cel mai bine e nimic, adica o baie mai fierbinte ca sa iasa uratii de muci din nas singurei e tare buna. pe Pat il duc de la 1 martie la gradi....cu martisoare . oare asa trebuie sa fac? sa il iubeasca gagicile din prima??
Andries hahahah atare Victor frate cu Razu. oare Razu cum i-o zice?
Cristal si io cred ca e mai bine sa nasti odata. e adevarat ca circu' va fi de o mie de ori mai mare atunci dar.....si eu as alege varianta cu doi fata de cu unu si cu burtica si cu dureri.

Mergi la inceput