Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

ama dar cerealele alea nu au foarte mult zahar? Stiu ca sunt incredibil de dulci. Cred ac au si miere.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Buna fetelor.

Laura bine ai revenit in livada. Asteptam poze cu ciresica din dotare.

Am vazut poze si filmulete, copii energici, plimbareti, haiosi.....sa nu cumva sa va mai plangeti ca nu mananca.Atata timp cat sunt asa veseli si bucurosi e foarte bine. Ii pupacim pe toti!

Noi tot mucosi suntem.....dar nu de speriat, ne descurcam destul de bine cu picaturi de protargol.
Am pus mai jos cateva poze, sa vedeti ce am mai facut in ultima vreme : http://www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594518854674/

Va pupam.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

adela, nu se vad pozele, ai pus linkul logata fiind.

ziceti si voi cum vreti sa facem cu listuta, sa adunam pareri si sa ne hotaram.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by 26octombrie

adela, nu se vad pozele, ai pus linkul logata fiind.

ziceti si voi cum vreti sa facem cu listuta, sa adunam pareri si sa ne hotaram.

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

citat la semnatura nu mai am, da' caut unu nou si dashtept!

L-am schimbat!Vezi mai sus. Acu se vede!

Baieteii lui mami AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Luana astept sa mergi si sapt. asta daca ai timp sa vezi daca gasesti cantarul ala ieftin. La carrefour avea doar unul digital la 70ron gorenje si ala cu display-ul bulit. Felicitari pt. dintisor.
Virgi felicitari pt. dintisori si voua.
Ama felicitari pt. primii pasi.
Noi progresam doar la cazaturi din picioare. Trebe sa ma hotarasc ori iau premergator ori ma cocosez sa invat copilulsa mearga ca de cazut vad ca nu vrea sa invete. Si cand cade in fundulet are grija apoi sa dea si cu capul de covor sau parchet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Lyly mai ti regimul WW? Spune-mi te rog pt. fiecare fruct in plus fata de cele 300g admise se pune cate un punct sau pt. tot ce depasesti? Sper ca m-ai inteles ca la ce noapte groaznica am avut nici eu nu ma inteleg de multe ori

amiss felicitari pt. sesiune.

Eu zic sa nu fie scoasa nici o fata de pe lista. Parerea mea. Sunt fete care acasa nu au calculator si sunt in concediu de ingrijire si cand s-or intoarce la munca si o sa inceapa sa activeze iar pe forum sa nu se simta abandonate, Parerea mea, insa majoritatea decide.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulyp

Eu zic sa nu fie scoasa nici o fata de pe lista. Parerea mea. Sunt fete care acasa nu au calculator si sunt in concediu de ingrijire si cand s-or intoarce la munca si o sa inceapa sa activeze iar pe forum sa nu se simta abandonate, Parerea mea, insa majoritatea decide.

Subscriu! Da chestia aia in excel pt date suplimentare se poate face, ca se mai scurteaza prima pagina!

Baieteii lui mami AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

pai da, asa ziceam si io, daca facem treaba cu excelu nu mai trebe sa scoatem pe nimeni. scurtam prima pagina si toata lumea e fericita.
steluta,
parca tu erai fericita posesoare a unui ftp, nu? daca spun prostii sorry, da parca asa imi aminteam.. daca da, ne gazduiesti si pe noi?

io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

...
pen'ca.........AVEM SI NOI UN DINTEEEEEEEEEEEEE!!!! YUPPI!

INTREBARE: fiica-mea isi tine gura ca un fund constipat, nu poti sa vezi gingia neam. doar cu destele te poti taia in dinte. si ai vostri au devenit asa timizi (ca miauna inainte era numai cu gura deschisa, ventuzea tot)?

Felicitari!!
Sa stii ca nici la Paul nu poti sa bagi nimika in guritza... shtie asa bine ca-i a lui si asta basta.... Insa il fac sa rada si il las pe spate - ii place de numa' cu capul in jos, rade si ii vad toata guritza...

Nu mai bag degetu' in guritza la el de cand aveam 2 dinti... si acuma is 6... ca taie de numa'....

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Amiss - s-a facut dreptate! In numele a toti copii chinuiti de mamici cu fel si fel de combinatii, Petra a facut dreptate!! Pupici la mica luptatoare! Asa sa faci puiule, auzi...sa-ti dea tie morcov cu telina

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput