Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by CamiM

...

Oana felicitari lui Paul pentru ridicatul in picioare si mersul de-a busilea!!
...
Cami & Sofia
poze Sofia

Multumim deja se ridica singurel in picioare unde vrea el... a si fript prima tranta ieri... da' trece

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

EVELYN, BIANCA STEFANIA, MARA, ELENA, ALEXANDRU, PETRU, NATALIA, MARC-ADRIAN, SOFIA, IRINA-GABRIELA, CATALIN-ANDREI, RADU-GABRIEL

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Adela ce frumoase sunt pozele si ce ochi are Andrei! M-am emotionat vazandu-l in picioare si asta pentru ca mi se par acum asa mari copii astia cum stau ei in picioare.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Roxana ce bine ai spus!

Pe mine nu ma deranjeaza listutza in forma care este. Nu mi se pare as amult de dat scroll. Daca totusi trebuie sa votam o schimbare, mi se pare super ok ideea Luanei.

Amiss

Mergi la inceput

Oana ce frumos iti sta cu Victor in brate . E o dulceata de copil! Iar tie iti sta super bine cu coditze.

Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Revenit. Culcat copil.

Cami - no, n-ai gusturi rele.
Asteptam pozici.

Stela - stii ca-i indicat cand ai bb sa nu detii mocheta sau covoare mari in casa. Oricat de mult le-ai curata, imposibil de eliminat praful 100%. Daca n-ai covoare, e mai bine sa gasesti alte metode: premergator, covoras puzzle ( cauciuc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Am pus cateva poze:

http://community.webshots.com/album/557442961PrKyFj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by virgi

Am pus cateva poze:

http://community.webshots.com/album/557442961PrKyFj

Ce frumoasa e in costumasul galben! Si ce de dinti aveti voi! Noi inca tot la 2 suntem.Si vad ca e cald bine acolo, va bucurati de soare!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594508141255/" target="_blank">POZICI NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Zax ai dreptate ma simt foarte bine dupa aceasta sesiune, mai ales cand am trecut-o cu bine.
ama felicitari si tie pt sesiune! Prietenii stiu de ce.www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Andreea, stiu ca au zahar, dar vad ca se tot vorbeste de ele pe aici si sunt mamici care le dau bebeilor, de asta am intrebat.Eu nu i-am dat niciodata si nici nu stiu cum sa i le dau ca el nu papa decat laptic de al meu..
Felicitari pentru sesiunea trecuta cu brio.Eu mai am cateva examene, abia astept sa scap! Petrei!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Si acum, pentru ca am vazut ca multe mamici si-au facut cont pe flickr am sa va dau un pont! Cum iti face flickr viata mai usoara? Va spuneam ca puteti uploada poze in cateva secunde doar cu click dreapta pe poza. In cateva secunde poza este dimensionata si trimisa pe net direct.
Trebuie sa instalati www.flickr.com/photos/micampe/458376/" target="_blank">FlickrUploadr0.1! Imediat se instaleaza si gata cu pusul pozelor rapid pe net.
edit: dupa ce s-a instalat, mergeti pe o poza si apasati click dreapta . Apare in bara de meniu send to flickr. Daca aveti mai multe conturi pe flickr, cum am eu un cont numai pt poze cu prajituri, Puteti sa selectati pe ce cont sa fie trimisa poza x.
Sper sa va fi fost de ajutor.

Virgi ce domnisoara mare! Ce hainute cool. Foarte frumosa.
Ce repede cresc copii astia!

Amiss

Mergi la inceput