FIV 102
Raspunsuri - Pagina 15
KoraPop spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa va salut pe fuga deoarece la ora 10 am intalnire cu dr. Matei,imi da rezultatele analizelor de secretie.
Gumy bine ai venit,FELICITARI,iti doresc sarcina usoara pana la termen si un bebelas asa cum il doresti!
Dana_p ma bucur ca a decurs bine histeroscopia,mult,mult noroc si bafta !!!!Trece-o te rog si pe Gumy pe listuta reusitelor,vezi ca a scris povestea ei cu vreo 2 pagini in urma!
Revin mai tarziu....O zi cat mai frumoasa tuturor va doresc!
Kora
M Oana spune:
Avaloane numarul meu arata ca un biletel de amor, mototolit in buzunarul de la piept. Am fost ieri cu el la indreptat, l-au calcat, l-au scrobit, l-au parfumat, au mai umblat si pe la bubitele de langa si e fata mea ca noua, merge tantosa, de nici nu vezi ca are dresurile rupte pe la colturi, din tufisurile prin care s-a zbenguit.
M-am mai gandit la dilema care-ti macina existenta in aceste momente tensionate ale vietii tale expansive si dupa ce am citit cum a decurs histeroscopia Danutzei P, eu m-as duce la Monsenior si as spune: Nene, ai zis mata ca daca fac FIV fara histero o sa am regrete, uite ca am prestat cu colega dumitale, asa cum mi-ai recomandat,, am regretat, acum ma urc din nou pe masa Domniei Tale si cer eu, in numele meu, propriu si personal HISTERO+LAPARO. Traiasca compromisurile! In cazul asta sigur nu vei beneficia de o histero live......
Mirela No 1 e-he-he, au trecut secole de la intalnirea nostra, de atunci am invatat prin masini, cu seringile ramase de la Sherica si cu cafeluta de la Mc Donalds pe post de lichid, cam cum sta treaba cu fiolele astea. Sambata trecuta am facut si prima injectie pe canapelele Shericai, cu cainii ei de vanatoare la picioarele noastre, cu pernele insirate pe divanuri, ca sa avem ce intepa inaintea Marelui Eveniment. Injectia a fost efectuata de mine personal, in colacul crescut special timp de 6 luni pentru asa ceva si s-a efectuat cu solventul ramas de la injectiile prietenei mai sus amintite. Tipaaaaaaaammmm de fericire ca nu simt nimic si ca, de fapt, nimic nu e mai simplu pe lumea asta. Greu par toate daca le privesti de la distanta. Daca te dai jos din avion si incerci sa treci la fapte, vei vedea ca lucrurile sunt mai simple decat par....
Danooo suntem colege de avion. Eu incep injectarile duminica (prestez singura, deja am absolvit cu bine cursurile astea, ca la ce profesori doctori docenti am avut....), iar prima eco va fi tot pe 23 februarie 2007, asa ca pe 23 ne vom cunoaste pe coridoarele Giulestiului si poate vom imparti acelasi pat la punctie si ET......
MRL-ica la FIV-ul asta stai alaturi de noi??? Sunt convinsa ca ai spus unde il faci si frumos din partea mea ar fi sa citesc ultimele 3 capitole cu lupa pentru purici langa mine, pana scot informatia la iveala, dar la cat de prost stau cu timpul, ma risc si te rog din suflet sa-mi destainui si mie, pentru a mia oara, unde ai prins aripi pentru al treilea FIV. Dupa cum descrii mai sus, miros ca nu e vorba de Giulesti, dar nu detectez exact locul.........
dana p. spune:
Aseara eram zombi de oboseala si acum trebuie sa vin cu o rectificare, tratamentul il incep de sambata 10 februarie, iar pe 23 sunt la echo.
Eu sunt nelamurita cu tratamentul de ce mi-a dat doar 3 fiole de menogon? Cine a mai facut stimulare cu mengon doar 3 fiole sa-mi spuna si mie cati foliculii a avut in final si ce varsta are, ca am impresia ca e legat si de varsta.
In legatura cu progesteronul injectabil, eu daca am avut 3 sarcini oprite din evolutie la varste mici( 6 saptamani), ar trebui sa fac si eu acest progesteron, asa ca cine ma ajuta si pe mine cu acele fiole miraculoase? Fac cinste .
Oana cu siguranta vom fi impreuna si la echo si la et. Eu m-am intalnit cu Lachi cand era in plin proces de injectare si vezi in ce hal a ajuns,eu zic ca i-am purtat noroc, asa ca sa fi pregatita pentru cel putin 2 bebei.
M Oana spune:
Sherica si Danutza C au avut 3 fiole de menogon. Cardinalul cam pe varianta asta merge.
Eu am 2 fiole de menogon si una de Gonal F, nu l-am intrebat de ce, daca asa i-a mirosit lui, respect si execut. Poate daca ajung pe la FIV-ul 2-3-4 o sa intru in conferinta de presa pe tema fiecarui stimulent cu Sefu', deocamdata sunt novice si ascultatoare foc....
Nici macar griji nu imi fac, atat de inconstienta si indragostita mi-s....
Cat despre progesteroane, iti vand gratis 2 ponturi, adicalea 2 surse: Pussicat si Kitticat.
Si zici ca ma lasi si pe mine cu gemenasi, asa mana buna ai???????
dana p. spune:
Pai, intreab-o pe Lachi, ca eu tot timpul i-am spus ca o sa fie insarcinata, acum sincer vorbind nu ma asteptam sa-mi faca o surpriza asa de mare cu 2 bb,dar daca asa a iesit.... Si cand a facut testul bhcg, eu eram pe hol la Giulesti si i-am zis ca-i iau eu rezultatul ,dar ea n-a vrut , ca nu, ca ei ii vine CM, si eu tot ii spuneam ca nu cred.
antosit spune:
mama da ce de mai scrie-ti!
Zouzou-le acidul folic poti sa incepi sa il iei cand vrei tu, organismul isi retine doar cat ai nevoie si restul se elimina prin urina. Eu cred ca fac aproape 2 ani de cand iau in fiecare zi.
Dana ma bucur ca ai scapat usor si ca totul merge ca pe roate. Si eu am facut stimulare cu 3 menogon pe zi si am avut o prpductie destul de buna (la punctie 16 foliculi) ca nu a fost de calitate asta este alta poveste. Din 16 s-au fertilizat 13 si s-au divizat bine doar 4! Am 30 de ani. La prima eco in functie de cum reactionezi la stimulare este posibil sa iti modifice tratamentul, asa ca stai linistita si sa fie cu noroc!
Anto
Dariela spune:
Buna fetelor! Gata a inceput si la mine nebunia. Astazi este a cincea zi de diphereline de 0,1 mg. Problema mea este daca acestea trebuie facute intr-un loc anume, pentru ca asistenta spune ca trebuiesc facute numai in mana si asta inseamna ca pana la sfarsit o sa am niste site....Voi cum le faceti? Si le face cineva singura?
KITTA - Multumesc frumos pentru carte. Este interesanta.
puiramy spune:
MRL Am vorbit acum o saptamana cu dr mea si mi-a zis sa iau luna asta AC ca sa mi se regleze CM ca mi-a venit luna trecuta de trei ori.Pe la sfarsitul lunii asteia sa o sun si sa ma duc la interventie.Mi-a zis ca nu mi le mai taie(trompele), doar le coaguleaza la capete.Oricum nu le voi mai putea folosi nicioadata.Ma bate si pe mine gandul sa iau Maca.Te pup si-ti multumesc ca te gandesti la mine.Cand voi intra in focuri voi scie mai mult.Multa bafta si tie.
ANDICU Pup burtica si treci mai des pe la noi.
mihuta spune:
Dariela,
eu inhibitorul il fac in burta ( al meu e Lucrin ) poate fetele care au folosit Diphereline iti pot spune altceva.
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi