"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)
Raspunsuri - Pagina 22
lilanda spune:
Bonsoir :-))
Pfuii, dau de beut..scapai de chineji Atit va spun azi: am avut dooa saptamini de cosmar, cu nopti nedormite, cu stres, nervi si tot tacimul
Va pupez pe toti si viu miine mai pe larg .. cu alea poze putine din Suedia :-)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
sirimie spune:
Eu bintui pe aici pe DC, pentru ca nu ma simt in stare de nimic altceva la ora asta M-as duce sa dorm dar mai am o intilnire de lucru, care cel putin e la cafeteria...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
lilanda spune:
Buna ziua...
Bag seama ca ne trebuie resuscitare...gura la gura Ma gindesc sa ofer linkul cu pozele din Suedia, doar la cerere...expresa si ezprimata, aci, in scris, in poienita..hehehe Pot sa fac un promo; il am pe dac intr-o poza absolut compromitatoare, cind dupa o sesiune de sauna, iesi la aer (la o vintoasa sanatoasa), cu briul infasurat doar-ntr-un prosop :-)) Prosop pe care, io si Rayu, venind de la cumparaturi - dintr-o anumita directie - nu-l zariram, de unde ne-am imaginat ca omu' si prietenu' lui sint in gol, in fata casei Prietena pretenului a fost atit de socata, incit a oprit masina in intersectie! Abia cind am coborit din masina, vazui, din pacate, si prosoapele
Pe Adeluctza v-o pirasc ccc ca n-a venit la petrecanie Prince' e un dragalas de ciine...iar cupiulu' e un drac de inger...
Sa va mai spui ca peste vreo 10 zile, voi fi la doruletz acasa, desi ea nu va fi acasa :-)...da' poate facem cumva sa ne intersectam macar freo 2 ceasuri.
Va pupez pe toti gramada!
PS sirimie, vezi sa n-adormi in sedint (ieri avura doi designeri de la General Motor o prezentare, la noi, la Institut. Unul dintre ei o vorbit non-stop o ora jumate; alalalt o motait saracu' tot atita timp...
Mai viu io'
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iileana spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Ma gindesc sa ofer linkul cu pozele din Suedia, doar la cerere...expresa si ezprimata, aci, in scris, in poienita..
Iute, iute, pina nu dispare Lilanda iarasi.
Subsemnata solicit in mod exres si in scris linku' ccc cu pricina. Imi iau angajamentul sa nu ma uit la poza cea compromitzatoare. Si profit de imprejurare ca sa cer in avans si linkul de la pozele cu Doruletz, cind acestea vor fi executate.
Cu stima.
Si cu multumiri anticipate.
Best regards.
P.S. ...la respiratia gura la gura ma mai gindesc...
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
bombi spune:
Eu am vazut deja pozele , facind munca de cautare (bineinteles, ca am cautat altceva )
Revin mai tirziu cu intrebarile despre ce cautam, sa se mai resusciteze lumea.
Rayuela spune:
Liluleee,vezi ce faci cu pozele alea:))))Mie poti totusi sa mi le trimiti:))
Io-s bolnava,Bubu e bolnava,am facut amindoua infectie a cailor respiratorii,asa ca sintem acasa.Si e un razboi....
lilanda spune:
quote:
Originally posted by bombi
Eu am vazut deja pozele , facind munca de cautare (bineinteles, ca am cautat altceva )
Revin mai tirziu cu intrebarile despre ce cautam, sa se mai resusciteze lumea.
Huh...uitasi de bombi si de arborica ccc ca ele sint detectivi particoleri ...am sa pun parola
Mama Rayu, trimit acum pozele la familie...am si una cu Alina, pe care n-o urcai pe net (ti-o trimit separat!). Multa sanatate la fete si razboi usor :-)) Ce face tata lu' Rayu??? Cind tre' sa plece?
Rayuela spune:
Lil,okei:))
Tata e la Stockholm,ca s-a plictisit aici:)Ba mai mult,intr-o criza de plictis,s-a pus pe telefoane in Romania si si-a convins un var sa vina in vizita,care var,cam de seama lui,a crezut ca Suedia e tot aia cu Stockholm ,asa ca si-a luat belet de avion pentru Stockholm in loc de Göteborg:))Asa ca tata s-a dus sa ia ruda ,aterizata la vreo 600 de km de noi:))Sa nu ne miram ,este totusi varulutatalurayu,asa ca e normal:))
Bubu nu e cooperanta deloc,la medicamente zici ca o tragem in teapa,desi nu e cu injectii si alte torturi de genul asta.Dar pentru madam ,pina si luatu temperaturii,pe frunte,e un chin
Faza azi dimineata.M-am suparat pe ea,ca nu ma asculta deloc(Lilutz stie:)) si i-am zis ca m-am hotarit sa nu mai fiu mamica ei un timp,ca daca tot nu ma asculta,inseamna ca nu sint mama ei(am o logica ,de moare gaina pe oo:)).In fine ,am hotarit,i-am zis ,si am sfatuit-o sa-si caute o alta mamica.
Ma duc in sufragerie,iar plina de remuscari,evident,si astept ceva minute.Din bucatarie,unde se afla inculpata,nici o reactie.Nici un urlet,scincet,nici o bubuiala,nici un pahar spart,nimic din ceea ce e de fapt...Bubu.Ma duc tiptil....Bubu era in picioare pe scaun la geam,si cind ma vede ,imi zice:
Amelie cauta alta mamica!!DU-TE!!!!(si un gest de lehamite cu mina in directia mea)
Era la agatzat potentiale mamici pe fereastra!.Afectata,aiurea!!
Asa ca mi-a reluat rolul de mami in timp record,si fara mari urmari pedagogice in educarea progeniturii:))
bombi spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Huh...uitasi de bombi si de arborica ccc ca ele sint detectivi particoleri ...am sa pun parola
too late
De fapt, cautasem pozele din Londra, ca ne pregatim (mint, nu ne pregatim deloc, parca vad ca o sa ne apuce grija cu 2 zile inainte - in cel mai bun caz) de o vizita in UK in perioada 9-16 aprilie.
Sabina spune:
desi se pare ca e periculos, m-am gandit eu bine ca ar fi bine sa vad pozele.Am sa fiu brava
Rayu, si Sofia la fel facea la medicamente.Iar mamzel Bubu e fenomenala!!!!!!!
am ras cu lacriiiiiiiiimi :))))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.