"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)
Raspunsuri - Pagina 21
Adela99 spune:
ma scoateti din barlog (cu toate ca ninge si tuna) cu stilu' vostru
leneviti? nu mai are omu' ce citi :-)
La multi ani tuturor celor ce implinirati ani! arboriq pe unde-mi esti?
irimell, doruletz - asisderea
liliana, nsb ii poti contacta la telefon : +47 815 00 888
liris spune:
incerc eu sa mai revigorez subiectul ... si va recomand (cit l-or tine pe site) www.tvr.ro/webcast/filme.php" target="_blank"> "niki ardelean". nu inainte de a va atrage atentia ca tare-i trist ... :(((
pe mine www.revista22.ro/html/index.php?nr=2003-06-02&art=466" target="_blank"> synopsis-ul asta m-a ajutat sa inteleg mai bine ...
sirimie spune:
Apropos de intilniri, sint in New York saptamina asta, e cineva pe aici care vrea sa ne intilnim?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by sirimie
Apropos de intilniri, sint in New York saptamina asta, e cineva pe aici care vrea sa ne intilnim?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
Da eu! glumesc desigur...iti doresc sa ai o saptamana minunata, desi nu se poate altfel...am auzit ca e frig si zapada...sper sa poti sa te plimbi in voie totusi.
Mihaela si fetele mele
Adela99 spune:
'neatza!
ati amortit cu totului?
lilutz,vino si scrie-ne cum mai stai cu proiectele si despre Ilie si carti si filme si vorbe intelepte
doruletz, ia pune tu niste poze cu gepetutza si de prin calatoriile/iesirile voastre pe care sigur le-ati facut de cand n-ai scris. si scrie-ne ceva si despre Sárközy de Nagy-Bócsa.
rayu, mai lasa munca si pune poze de la ziua ta poate asa o mai vad si io pe Ame si pe dacu. citii prin ziare ca in Göteborg se mananca cel mai bun desert din Suedia. la 28+ te invit cand vin in Göteborg :-) stiu ca nu ma crezi si ai motive :-)
irimell, cand infloresc prunii pe la voi?
mara, ce filme ai mai vazut, inafara de cele pentru Majestate?
mihaela, ce perle mai spun printzesele tale?
liris, mi-a placut synopsis-ul. interesant unghi.
sabinel, vino si pune niscai poze cu burtica
pegasis, ne povestesti ceva ispravi de-ale comorii tale?
vojlena, cum te descurci cu adolescenta ta? ca io nu prea cu al meu
arboriq, pedaleaza incoace si spune-ne cum ai petrecut de Patrick's Day
itsme, nu-ti zbura inca pasarica de pe crestet? sau veni stolul? dl itsme ce mai gateste? sau se lasa de bucatareala de cand danseaza? aia mica cu ce/cine se mai distreaza sau va distreaza?
tatic de toma, incanta-ne cu vreun reportaj de calatorie, chiar si daca numai din parcurile de copii.
xenocid, nimic nou prin galaxie? cat pe ce sa scriu ortodoxie
iileanatu pe unde disparusi?
sirimie, distractie placuta! te-ntalnisi cu cineva prin NY? :-)
narancea, katarina! mai traiti? si traiti bine?
no, ca ma luai cu vorba si musai sa ies cu Prince la plimbare ca altfel intarzii la serviciu.
va pup pe toti, pomeniti si ne(mai)pomeniti!
mara03 spune:
adela, gand la gand cu bucurie. am vrut si eu sa vin in poienitza si sa provoc lumea sa povesteasca ce-a mai facut, dar tu ai facut-o mai frumos.
apropo de filmele lui tudor, m-am indragostit de desenele de pe boomerang www.hotink.com/wacky/dastrdly/" target="_blank">dastardly and muttley. pe bune! eu ma uit in fiecare seara si ma distrez copios .ionu' e uimit de noua mea pasiune.
in rest filme n-am mai prea vazut, dar incercam sa fugim la cluj in week-end-uri, la cate o piesa de teatru. duminica asta mergem la regele lear, in regia lu' tompa gabor. sper sa merite...
majestatea a fost bolnavior, n-a mers la gradi saptamana asta, dar acum e mai bine.
acum fug sa ma pregatesc de serviciu. sper sa va gasesc pe-aici pe toti cand vin diseara in poienita.
va pup cu drag!
bombi spune:
quote:
Originally posted by Adela99
irimell, cand infloresc prunii pe la voi?
xenocid, nimic nou prin galaxie? cat pe ce sa scriu ortodoxie
1. prunii ca prunii, dar ciresii cica nu am inflorit conform planului/previziunii, lasind autoritatile cu pregarile in aer/copac.
2. ieri a fost echinoctiul de primavara
mihaela_s spune:
Adeluts , uite cum ne scoate ea la raport...mi-e dor de poienitza animata .
La noi nimic interesant, ca doar traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul dupa cum bine stiti ...Silvia mai scoate perle, n-am mai apucat de o vreme sa scriu si le uit... aici e link-ul.
Si mie mi-e dor de Dorulets, oare ce o fi patit de nu ne mai scrie nimic???? Dooooooruleeeeets...
Huh Mara, la ora aia te pregatesti de serviciu? Ce frumos ca aveti timp de cultura, bravo!
Mihaela si fetele mele
Sabina spune:
buna si de la mine:)
eu n-am noutati, crestem, nu-mi fac poze pt ca sunt grasana , dar in schimb am migrene de 2 ori pe saptamana
daca imi ies toate bine, plec la sfarsit de mai in Lituania, pentru un festival.E vorba sa mi se cante o piesa si sa tin o conferinta despre compozitori romani.In principiu as cam primi bani de drum :)(, dar pana nu-i vad nu promit ;-)
ce-mi place de Mara ca se culturalizeaza :)
Miha, ai mai facut poze pe film? eu n-am mai facut o poza de f multa vreme.
adelucci, ce frumos ai strigat tu catal;ogul.
toata gasca e pupata si raspupata!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Pegasina, am uitat sa-ti zic, Lectia micului meloman e din doua in doua sambete la ora 11, sambata asta e gaura, dar sambata viitoare va fi.Noi am luat plasa acu 2 editii, dupa care am fost plecate la Busteni.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.