"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)
Raspunsuri - Pagina 23
buli spune:
www.youtube.com/watch?v=VskbxuehP3I" target="_blank">bine ati revenit!
Bubu
al meu urla ca nu-i dau medicamente. saracu', daca ma-sa nu-i da cioco si bomboane, vrea panadol la desert
mihaela_s spune:
lil, vin si eu la cerut link, abia astept sa vad poze din Suedia! Acu's pe graba, vin mai tarliu sa mai scriu...
Mihaela si fetele mele
Adela99 spune:
'neatza!
aici veni primavara odata cu timpul de vara. scularea!
lilutz, si io vreau poze
clanurayu in frunte cu Bubu si terminad (la figurat terminand ca la propriu nu cred ca se termina)cu varulutataderayu sunteti de pomina
doruletz spune:
avusei o perioada mai trista dar acu imi revin io incetisor... Merci celor ce se gandira la mine si ma strigara p'aci prin poiana (adelucci, iti trimisei un mail, sper ca l-ai primit)
rayu, e mortala amelie, am ras cu lacrimi... si o mai vazui si in pozele Lilutzei, s-a facut adevarata domnisoara! Mai vino bre mai des sa ne spui din ispravile bubulesti!
Iaca poze din Schwarzwaldu cucilor ca tot se vehicula p'aci despre excursia noastra. Aci sunt toate
la gramada (nu luati in seama muzica, n-am gasit alta 'rima' mai frumoasa pe siteul asta) sau separat
pentru cine n-are rabdare (sau flash ).
A fost frumos si intradevar noi planuim sa mai mergem pe la nemti (o croaziera pe Rhin mi-ar surade mie) ca noua ne placura si locurile si oamenii si berea si carnatii!
Ce vrei adelucci sa stii despre baciul sarko? io zic ca omu e demagog cam periculos, din pacate are destule sanse sa castige... Om mai vedea peste cateva saptamani.
Lasa-l pe Sarko, mai bine uite www.expres.ro/article.php?artid=297786" target="_blank">acilea cum cucerira suedejii romania
mai viu io d'acu...
Rayuela spune:
doruletule!
Fara tine si Lilutz,s-ar duce poiana...
Io am promis solemn lu Lil ca nu o sa mai chiulesc!Vedeti,trebe ditai moderator,sa plece in delegatie pentru adunarea oilor ratacitoare din poiana
Edit:dorule,poza asta mi-a placut rau,pe linga faptul ca-s doo fete frumoase in ea,combinatia crucifix cu doruletz cu Cucu si cu un pahar de bere,e mortala!
doruletz spune:
hahaha, mai imi zisa cineva despre poza aia cum ca baui bere in biserica... Doamne fereste si apara maica, ca mai suntem si in postu mare, sa nu smintim pe careva
xeno, mai vino bre sa ne spui ceva mai ziditor ca nici tu nu mai trecusi demult p'acilea...
mai viu, acu iesim la plimbare
lilanda spune:
Gata, trimisei oferta catre solicitanti si, mai ales, scapai de lucrare (avusei de scris un eseu de 2000 de cuvinte inaltatoare despre misiunea de-a crea si asta mi-o ocupat tot weekendu'!!)
Vaz c-o scosei si pe doruletz din birlog ... sa vaz acum, cum fac cu xeno. Xeno, te scot la o bere pe Elysee inainte de Paste?? Ai grija ca e post
(btw, ce comentariu avu Sabina la pozele din Suedia!! Cica dac-am cintat si la vioara, ne iarta de restu' )
Ma duc si io la plimbare cu Ilie...si mai viu :-)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
Da, da rayu, transmite toata stima si mandria la Catalin
eu am trecut la blugi de gravida, yeee, sunt parca umflata cu pompa.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mihaela_s spune:
Noa vazui si io pozele-suedika&kuku-bau de la padurea schwartz...lil', poza aia de dupa sauna e mortala!
dorulets, ma bucur de revenirea ta, eu te-am tot strigat!
Ce frumos e in padure acolo in germanika...
Noi planuim acu' de Paste iar sa plecam pe undeva, dar inca n-am hotarat exact unde, am vrea si noi o zona de munte, dar sa fie curat si frumos, poate si un oras prin apropiere sa vizitam...hai ca va anunt cand om sti...
Sabinuts, nu am mai pozat nici eu pe film cam de vreo luna, am facut pozele de pe A/N la curs, iar ultima data am facut foto mari, cat o hartie foto, urmeaza expozitia si pentru aceea. Am mai multe probleme cu aparatul pe film, am nevoie de niste inele, de filtre si pana le voi avea, am lasat-o mai moale ca stric filmele degeaba .
Si la noi e primavara faina, soare, calduts...abia astept concediul de Paste, mai am 5 zile de munca si apoi 10 de concediu!!!!
Va pupitzez la .
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
Bonsoir!!!
U-la-la-la, ce bine e sa sezi fara ocupatie duminica seara :-)) Asa ca citii de "frigezeala" Silviei () si ma mai pusei nitel la punct cu noutatile. Cica al mic al Angliei, fu pozat www.newsoftheworld.co.uk/slideshow/slideshow2.php?slideshow=224610240307&showimg=0" target="_blank">beat si nervos, atacind un fotograf, care l-o surprins iesind dintr-un club unde-o beut, dansat si cochetat c-o donsoara, asta in timp ce pretena fidela se afla in anul sabatic, undeva, departe de UK!! Casa regala zice acum, ca Henry cel mic nu era beat, ci doar s-o-mpiedicat!! :-))
Aminteri, ma duc sa vaz Apocalypto :-)
Am vazut si io ieri Babel si, zau daca pricep, de ce se spune ca in el ar fi unul dintre cele mai bune roluri ale lui Pitt, din moment ce aparu omu' doar 15 - hai 20 de minute maxim, in filmul asta!! Insa da, mi-a placut filmul...desi aduce-a Crash un pic...
PS...iar incep Cind ii ziua Mihaelei, ca tiu minte ca-i berbeaca si ea ca si d-ra Amelie!!! (miha...vezi sa raspunzi si tu ca arborica, dupa ce i-o trecut ziua!!)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet