"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io-s in buda si la propriu si la figurat
Fratilor, surorilor, parcade pe la 11 sapt trebuia sa ma simt mai bine, nu???

in rest,toate bune, azi imi vine familia acasa.
Mara, la multi ani de casnicie!!!
si noi am uitat anu trecut, la 4 ani

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Ziua buna :-))
Io vazui in weekend "Volver" si vorba tatucului, ma asteptam la mai mult de la el...nu-i rau, da' nici de Oscar nu e. Penelopa, in schimb, a buuna
Haha...asta cu aniversarea o patiram si noi anu' trecut...si chiar nu-i o zi comuna...13 mai Deh...vorba lui Niels...parca sintem de-o vesnicie luati, asa ca ziua nici nu mai conteaza...o repraram si noi la un restaurant, da' fara zine...
Alminteri, tot cu chinezii .... btw, lucram la un proiect cu calorimetre si veni azi un tip sa ne tina o prelegere, de la firma www.kamstrup.com/" target="_blank">Kamstrup, care are birou si in Romania. Si avea omu' in prezentare niste poze absolut superbe din Bucuresti - io - verde de mindrie ....pina o inceput sa vorbeasca de masuri de preintimpinare a furtului din contor...hehehe, deja vu....poate n-o sa va vina sa credeti, da' chiar nu furam mentionati Cica polonezii ne-ar da ceata la capitolul asta, protejati de o lege prin care nici Politia nu-i lasata sa intre in casa omului intre 10 seara si 6 dimineata :-))
Va pup...o saptamina numai buna sa aveti...si Sabina, io zic sa iesi din buda

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Tot io, ca nu pot sa ma abtin ca sa nu va informez despre un www.skilfulminds.com/41" target="_blank">usability test (specializarea mea)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

saliu!
Io-s pe-aici, tot urmaream din umbra sa apara cineva...ca asa cum v-am spus, nimic nou pe frontul de...SM :))

Duminicile ce ne mai scot in peisaj, ieri am fost la www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo248184.htm" target="_blank">Cavnic...nu, nu m-am "pus" pe schiuri, inca n-am ajuns atat de departe :)), doar am dat un tur per pedes pe partie. Si treceau schiorii astia nebuni cu niste viteze pe langa noi...huh! curata adrenalina. Iarna viitoare vreu si eu!

La capitlul filme eu semnez din nou missing, n-am progresat defel. Ziua e prea scurta, ce sa fac!:))

Gata, v-a pumpacit!

PS Lil, bestial clipul, am ras cu lacrimi!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

drajilor, vad ca trebuie sa intervin eu aici, asa ocupata cum sunt ca altminteri treceti pe pagina ailalta si nu ne mai gaseste nimeni, dupa cum am vazut in clipul de la lulutza. BTW, am ras chiar cu voce tare, sa stii ca si eu m-am ocupat cu asa ceva in urma cu cativa ani, o sa transmit mai departe la fostii culegi

laviu everybody dar chiar n-am timp de loc si de nici o culoare, cu mentiune speciala lu' Rayu si lu' tata ei si bubu! pupici multi, miss you!

mai revin cand permite orarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Poze din filme care urmeaza:

Piratii din Caraibe:
http://www.linternaute.com/cinema/fiche_diaporama/1052.shtml

Harry Potter 5
http://www.linternaute.com/cinema/fiche_diaporama/917.shtml

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:
Originally posted by liris

Io azi-noapte am vazut "The Heart of Me" pe BBC1. cu Helena Bonham Carter, tipa care a jucat si-n "The Wings of the Dove" dupa Henry James. l-a vazut cineva?

binenteles ca la 6.30 am, Simburica mi-a dat trezirea si eu nici nu stiam unde sunt si de ce ...

cum este "The heart of me"?din intamplare am pus mana pe un dvd cu filmul asta dar nu stiu de ce nu l-am luat.poate daca scriai fo 2 vb aici ma convingeai.am luat in schimb Crash si astept momentul prielnic sa-l vad.

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Voi sinteti bine, oameni buni? Ce-i aicea, silenzio stampa????

Semnat: publicul ingrijorat.

P.S. Bestial filmuletzul Lilandei. La faza cu scroll-ul care era, parca, mai usor de utilizat, aproape am lesinat de ris.
P.P.S. Pe ala cu www.youtube.com/watch?v=1E-w0po5qUI&mode=related&search=" target="_blank">german engineering vs arab technology banuiesc ccc ca-l stiti. E, in fond, un remake dupa faze clasice din Wile E. Coyote and Road Runner...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mai, mai, unde se poate ajunge de la o postare la suparare pe forum...wow! incredibil!

iileana, cred ca toata lumea a fost concentrata pe scandal :)). Mi-a placut clipul, eu nu-l stiam :)))).

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Mihaela, eu de-abia acum un sfert de ora am vazut ce se-ntimpla, ca in sectiunea aceea de obicei nu citesc.
....ce chestie, am ramas tablou. Ce ti-i si cu minia asta proletara a alora de detin adevarul absolut si cum duce ea la demascarea "dusmanului"......gata, io nu mai zic nimic ccc ca mi-e si frica.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput