"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)
Raspunsuri - Pagina 12
liris spune:
ce? ce? io nu stiu, n-am cetit. imi ziceti si mie? ca moi imi fac veacul pe la subiecte de slabit
...
lilanda spune:
...lume necajita!!! uuuofff..
cit despre silentio...nu crez sa fie vorba de stampa, ci de lipsa de timp, de chef ori de feedback...o fi de la astenie??? ![]()
Va pupez...mai bintui prin zona :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
despre ce vorbiti? eu iar is paralela :)
ca stire de ultima ora, cica iar e fetita :)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Andrada spune:
yey, or sa fie prietene (fetele, ma gindesc eu, am doua surori si e bine de tot). Felicitari!!
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
tata lu Toma spune:
Beton clipu' lu' Ileana !!!
Bietu berbantu' lu composera cate fete o sa aiba pi cap ...
Da ce sunteti asa de eliptice de subect nene ... cine si unde se bate cu posetele ?
ai pa,
v
ps.Nevasta-mea isi demisia. Cautam job cu program scurt si leafa mare. Idei ?
_
Take me home, country roads
Sabina spune:
cand ma imbogatesc, o iau bona la cupii, puteti sa-l aduceti si pe Toma

Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mihaela_s spune:
Noa din pacate, vuitoanele au disparut, precis au fost sanctionate de moderatori, mai bine asa.
Sabina, bravos pentru fetitzul 2, se vor intelege bine! 
Mihaela si fetele mele
liris spune:
Felicitari Sabina!!! sa vina sanatoasa!!!
e bine sa fie copiii de acelasi sex. au mai multe chestii in comun decit copii de sexe diferite. parerea mea.
Sabina spune:
mai, ce sa zic, sarcina mea are 11 saptamani, poate ii mai creste ceva intre timp
, nu pot fi sigura sigura.
Sofia e superincantata .
Ia ziceti, unde erau vuitoane?
Sabina si
tata lu Toma spune:
aha, d-aia nu vrei sa vinzi castelu' bre Sabino ... si sa stii ca e fata buna ...
_
Take me home, country roads