"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela_s spune:
Sabina, erau la "in unul sau 2..." dar nu mai gasesti nimic sa intelegi. Vezi ramasite la Abuz...
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
Sabina, felicitari pentru fetitu' doi!!! ...asta ca tot ai indoieli :-)) Scapasi de buda??
(vuittoanele fura, de fapt, neshte jenti burdujite cu pietroaie si aruncate la Abuz in scop de lapidare )
tata lu' Toma, gateste bine?? :-)) Noh..poate asta va da pishioru' ala de avint spre tarile reci!!!
mihaela, nici o veste despre svensi??
O mai pup temeinic pe itsme si ma plec in fata ca ei, ca vaz si io ce-i aia usabilitate: da' la computatoare, recunosc, ii si mai rau!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
tata lu Toma spune:
Gateste, gateste (ieri budinca de broccoli, azi pui cu orez si maine pizza cu cateva formaggi) da' de ce-ntrebi ? E penurie de bucatari la Scandinavia ?
Noi ne gandeam la ceva mai sudic da' cine stie ...
v
_
Take me home, country roads
lilanda spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Gateste, gateste (ieri budinca de broccoli, azi pui cu orez si maine pizza cu cateva formaggi) da' de ce-ntrebi ? E penurie de bucatari la Scandinavia ?
Noi ne gandeam la ceva mai sudic da' cine stie ...
Mai degraba de injineri si doftori :-)) Ia vezi, poate stiti, ca tot se incalzeste vremea, global, i mean
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
tata lu Toma spune:
Apai io-s injiner da' ma pricep mai bine la bucatarie decat la ingineria chimica cu care am terminat-o in '93 odata cu examenu' de diploma. Cat despre Raluca, ea e filolog.
Comersanti de piei de closca, cum ajunseram noi, cauta cineva oare ?!
_
lilanda spune:
cum adica o terminasi in '93?? Terminasi de tot cu ea...sau o mai prelungii cu praftica?? Ccc ca acu, serios, daca ai niscai experienta, ai sanse mari pe-acilea...:-)
arboria spune:
sabina, felicitari pentru fetitzu doi
quote:
Apai io-s injiner da' ma pricep mai bine la bucatarie decat la ingineria chimica...
pai bucatareala e injinerie chimica alimentara curata
'ai, sa va vedem scandinavi cu acte!
dati-i si un telefon lu unchiu N, ca e in domeniu si el
si asa ziceti?! fuse scandal cu vuittoane contrafacute? ntz ntz ntz
tata lu Toma spune:
Din pacate, asa cum va zisei, terminai de tot cu ea in '93 ...
Singura experienta in domeniu e din timpul facultatii cand am lucrat vreo 3 ani intr-un laborator de agrochimie. Apredupaceea mi-am pus diploma (in tehnologia compusilor macromoleculari) in cui si am inceput sa lucrez in comert unde am ceva experienta in vanzari si in cumparari.
Deci crez ca, la cei aproape patrujdeani, pot sta linistit, vorba vine, pe fundu' meu la draga de romanica ...
v
_
lilanda spune:
quote:
Deci crez ca, la cei aproape patrujdeani, pot sta linistit, vorba vine, pe fundu' meu la draga de romanica ...
Asa ziceam si io acu' vreo 4 ani ..auzi, da' stii bancu' ccc cu vacile (alea din West Virginia, ofcorz)??
Hehehe..io de miercuri si pina miine, tot trebea sa fac naveta undeva in Nord pe-acilea, la un simpozion. Da' din cauza vremii nefavorbaile (a nins), ultimele doo zile s-au anulat...deci am weekend devreme si lung
tata lu Toma spune:
Lasa hlizeala despre vichendu' ala lungu' si baga bancu'.
_