"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata :-))
Io am vazut filmul pus de liris..un final absolut remarcabil. Si, da, m-a emotionat, chiar daca l-am gasit oarecum stingaci realizat si aproape saturat de metafore vizuale..ma intreb care o fi fost bugetu' de realizare??
Si ca tot vorbiram de peloponeza, hai sa va recomand un film italian, Non ti muovere, in care face un rol de milioane. Daca il vedeti pe regizor in rolul principal, o sa va faceti idee de ce performanta ei de aici a ramas cvasi-necunoscuta Joaca rolul unei prostituate bosniace si e ...de nerecunoscut!!
Va mai spun ca am inceput cu reticienta o carte, www.reviewsofbooks.com/time_travelers_wife/review/" target="_blank">"The Time Traveler's Wife" si acum nu o mai pot lasa din mina. E romanul de debut al unei visual artist din Chicago, www.audreyniffenegger.com/index.htm" target="_blank">Audrey Niffenegger si mi-a placut la nebunie, posterul pe care si l-a pus pe pagina aflata, din pacate, in constructie.
Va pup..ma duc la munca!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Eu is cateva pagini in urma si cand am vazut ca o intrebati pe Ortansa de poza am crezut ca vb. despre www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/2006%20in%20imagini/Ne%20revedem%20dupa%20razboi.jpg" target="_blank">posa anului pe disi. Ortanselu

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

M-ati innebunit. Care filme, ce Oscar? Io n-am timp maica, cred ca tb sa iau niste lectii de time management. Am ajuns degeaba la batrinete, ca nici timpul nu stiu sa mi-l impart ca lumea.

De ex. ieri fuseram la teatru...la "Alba ca Zapada", evident la Tandarica... A fost minunat, da' jur ca e pt ultima oara -- ingrozitor de cald, o adevarata sauna, o galagie cum rar mi-a fost dat sa intilnesc, copii in picioare pe scaune, copii urlind pe culoarul central, copii tipind din spatele salii, adevarate bombe cu ceas -- care si "explodau" din cind in cind. De cosmar, numai teatru nu-l pot numi.
Ce sa mai spun de piesa, cam moderna pt gustul meu , cu ritmuri de hip hop si vinzatori ambulanti aparuti din neant in padurea celor 7 pitici . Anei i-a placut, desi la un moment dat m-a intrebat "Mami, asta cine mai e? Ca in poveste nu exista..."

Am fost cu Ana si la Antipa, da' pe cuvint de pionier ca n-a impresionat-o nimic. Poate doar alergatu' pe culoarele laaaargi si ecoul din anumite sali. Daca stau bine sa ma gindesc nu-i asa mare problem', ca visul lui fi'mea e sa se faca bucatareasa...

Si ultima perla si ma duc la treaba: "Mami, te rog sa nu te enervezi ca urechile mele nu sint pregatite pt asta"... 1 minut pauza si continuarea "si cred ca nici urechile tale nu sint pregatite pt urletele mele dupa ce te enervezi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Ce animatie! ... frumos! Mi-e drag sä vä citesc si o fac aproape zilnic, parol, dar mä mobilizez mai greu sä fiu activä.
Filme ... pass Supravietuiesc citind sau ascultand romane deocamdatä.
Eurovizioane ... doar melodifestivalen de aici ... motiv sä stau pe canapea sambata aprox. 1h ... Am väzut si eu melodia noastä de Eurovizion (mersi, mihaela) ... vrem sä arätäm cä intraräm in EU si am si invätat limbile vecinilor latini (?) (dar atunci rusa ce cautä aici?)... sau cantecul e doar o autoironie? Care e mesajul de fapt?

Mi-au pläcut pozele londoneze si tare ne dä inima ghes ... mai ales cä Londra stä cam demult in stand-by aläturi de Barcelona.

In rest ca si Carmen buget de timp limitat ...

A urmat cineva un webb-kurs? Cand profesorii iti vorbesc prin ecran si tu stai ca la tv si ii asculti ... Noroc cä lasä si textul la vedere (cä e inregistrare, nu interactiv) si singura posibilitate de a pästra cumva informatia e sä dau printscrn ... asa cä ... altä distractie pt care nu am räbdare la serviciu ... Si primul deadline e deja la orizont ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua!!!..io-s dizzy ca tocmai ce iesii dintr-un meeting cu chinezi Gisas vorbesc repede, cintat si e-al naibii de greu sa intelegi ce zic...unde mai pui ca lucram cu ei inca 4 saptamini de-acu'-ncolo!! Am sa propun ca mediu de comunicare YM
Salmida, io nu avui inca oportunitatea webcursurilor, dar daca tot sint inregistrate, nu le poti descarca la tine pe compu'?? Ca te chinui rau cu printScreenu' ...si succes la deadlines!!

No, ati auzit ca www.spiegel.de/international/spiegel/0,1518,465046,00.html" target="_blank">Orhan Pamuk s-a mutat la New York, dupa ce a primit amenintari cu moartea de la mai multe organizatii teroriste, asta fiindca a luat atitudine in cazul uciderii unui ziarist armean pe strazile Istanbulului, in luna ianuarie...
Si mai vreau sa va informez, ca un www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2007/02/13/131817.htm" target="_blank">designer danez de mobila e hotarit sa schimbe lookul cosciugului ...cica e greu si n-are greutatea uniform distribuita :-))

Pegasis, da' de ce vrea Ana bucatareasa??? ...mi se pare cool
Pup iu...mai viu

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Io-s zapacila, clar

deci aia e photo of the year, premiu din 2007 pt 2006 evident,
vroiam sa spun ca exista f multe categorii care au luat premii, dar se lasa cu depresie, razboi, alea, alea....

brrrrrrrrrrrrrrrr.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

ce mi-ai facut
Dumnezeule cita durere!
razboiul sucks! vorba mare d-a lu' ghita popindau, va spui io,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Io azi-noapte am vazut "The Heart of Me" pe BBC1. cu Helena Bonham Carter, tipa care a jucat si-n "The Wings of the Dove" dupa Henry James. l-a vazut cineva?

binenteles ca la 6.30 am, Simburica mi-a dat trezirea si eu nici nu stiam unde sunt si de ce ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu n-am vazut filmul asta Lirisule.

In sfarsit sunt ceva mai bine, dar a fost crunta raceala asta.
din pacate iar am citit forumul si am aflat muuuulte lucruri intersante :))))

maine vreau neaparat sa ma uit la filmul Fara Martori, pe ProCinema, tot de Mihalkov, ma repet, stiu :)))

ah.
Cititi aici ceva haios rau de tot:
http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=2&idstory=39

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

ce pustiu e in poienita!
eu am o scuza, ca m-a prins microbul "prison break" si de fiecare data cand am timp liber fug la serial...dar voi, pe unde sunteti?

haideti, ca eu mai am 3 episoade si revin la normal, sper sa va reveniti si voi.

a vazut cineva serialul asta? pentru mine e de-a dreptul obsedant.

si ca sa trecem la lucruri mai serioase, pe 3 martie, la sibiu e www.sibiu2007.ro/ro3/detaliu_eveniment.php?ideveniment=836" target="_blank">pescarusul in regia lui andrei serban. ionu' mi-a facut o surpriza si a rezervat deja bilete, asa ca cine doreste, cine pofteste, poate ne vedem la sibiu pe 3 martie.

intre timp, pe 27 ianuarie am implinit 6 ani de casnicie siiiiiii....am uitat amandoi de aniversare. mi-a amintit mie o colega de serviciu dupa vreo saptamana. jalnic, nu?
oricum, am recuperat greseala si ne-am facut de cap week-endul trecut la poiana zanelor, un loc superb in muntii rodnei, la capatul pamantului.

hai ca mai vin, acum fug la munca!

sper sa va gasesc pe-aici, ca de nu...

asa cevaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Suna bine rau chestia cu Zanele ... La multi ani !!!

Noi ne-am spurcat deja la chestia cu trei filme pe vichendel da' o parte din vina e a alora de la Diverta ca au promotie la inchirieri ( 2+1 gratis ) asa ca tre sa ne conformam.
Deci :
- "Amelie" (da, abia acu') si parca voiam mai mult de le ea ...
- "Meet The Fockers" care merita macar pentru scena in care Streisand ii face masaj lu' de Niro !
- "Julia" in care Anette Bening face toti bani !

o saptamana faina drajilor,
v

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput