Bucurii de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by eloise

Am vazut-o si pe Cosminuta! Iata inca un exemplu de fetita care ii seamana leit mamicii!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

[b][green]pozele noastre

pe bune ti se pare ca seamana cu mine??? Majoritatea spun ca nu

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Gata, ni s-a curatat si noua ochisorul.
Gety, a fost de bun augur discutia cu tine. Dar tot nu am aflat de fapt care-i mersul...lacrimile tre' sa vina sau tre' sa plece cu tot cu mizerie pe canalul infundat. Oricum, acum nu mai conteaza prea mult...

Lakioana, o sa se rezolve si la Rebeca, o sa vezi...

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Wow, am vazut-o si pe Cosminuta. Ce vesela si zambareata e si ce ochi frumosi are!! Da' un lucru nu inteleg: ce era cu bluzita aia cu "Baby Boy" langa ea? Isi asteapta deja fratiorul?

de Maria Cornelia (20.09.2006)

nuuuuuuu inca poate mai tirziu cine stie

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Floricelu', noi am facut ecografie cand Tudor avea 1 luna. Si a fost super ok. Exact ca la o ecografie de sarcina.I-a dat cu gel apoi cu aparatul acela "umbla" pe coloana si totul se vedea pe ecran.

Edit: acum am vazut ca exact asta ti-a raspuns si Alina .

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lakioana

quote:
Originally posted by flavia ramona

CristinaGoji as dori si eu pe PM daca se poate linkul despre adormit copii in patutul lor. Mersi.

Daca nu e cu suparare....me too...me too!!!!

_

Lakioana mami lui Riana Rebeca, o minune de fetitza (16.09.2006)

Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic

Si iooooo...pliz..... Merci mult (anticipat )
Edit: acum am vazut ca-i in rusa ...

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, am inceput si noi diversificarea, de fapt inainte cu 2 saptamani am inceput cu orez si am mai testat legumele, de cateva zile mancam pireu de legume, dar nu e prea incantata Adelina, mananca foarte putin cantitativ. Am inceput cu cereale, apoi legume si apoi fructe. Cel mai mult ii plac cerealele cu mar si morcov de la milupa si sucul de mar ii place foarte mult. Am vrut sa-i dau sucul pe biberon, dar ea refuza biberonul, asa ca il dau cu lingurita si jumate merge pe bavetica.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara,

Revenim in forta dupa un week-end in care nu am prea avut timp decat sa citesc pe sarite ce ati scris.

La Multi Ani tuturor Bucuriilor si mamicilor de Bucurii sarbatorite zilele acestea!

Ramomar, si Dudu se arcuieste la fel ca Patricia. Mi se pare o "schema" tare interesanta, mai ales ca noi o "exersam" si atunci cand stam in scoica, de zici ca vrea sa isi ia zborul.

Dudu a fost astazi extrem de agitat: el care adormea de regula singur in patut, a plans inainte de fiecare reperiza de somn. La inceput am crezut ca este alint, dar spre seara a inceput "criza". Eu cred ca tot dintisorii sunt de vina, de vreme ce bolboroseste, face balonase de saliva, este mereu cu pumnul in gurita si alte semne de acest gen. In sfarsit, a adormit pe la 7 si de atunci doarme dus.

Astazi a venit pt prima oara bona noastra. Fetelor, am crezut ca mor de gelozie ori de cate ori se apropia de Dudu. Am incercat sa ma stapanesc, dar presimt ca "despartirea" din prima zi cand ma intorc la job (adica peste exact 6 saptamani) va fi extrem de dureroasa, atat timp cat numai ce ma gandesc la asta si imi dau lacrimile!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Roxanae, felicitari pentru lacrimioare!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Adriana mica, ati primit rezultatele de la laborator?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Scumpik, am intrat pe site mai devreme si nu inteleg de ce Luca are doar 130 de voturi si-i pe locul 14. Ce naiba se intampla??? Sau m-am prostit eu?

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput