Bucurii de sept-oct 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
lullabay spune:
Buna dimineatza la amiaza!!!
Hazul..prietena mea de suferinta 

nu credeam ca mai exista cineva ca mine...credeam ca sunt patologica si singura...:))mie mi-e frica rau de tot si ca tine ma trezesc de o gramada de ori din pat..nu ca as putea dormi... sa verific usile sa aprind luminile..as prefera sa dorm ziua si noaptea sa fac treaba...cica ar trebui sa ne infruntam frica ca sa scapam de ea..eu cred ca nu mai dorm 2 saptamani si cu frica tot raman...
Lili e posibil sa fi fost eu ca deobicei merg cu prietena mea cu bebeul....acum de cand cu virozele evit aglomeratia..poate ne intalnim pe viitor la "mama si copilul" la o portie de tzitzi pt barbatei :))
Si eu am patut pliant si am prins destul de greu primul carusel de la primii pasi pe care l-am avut..tot asa cu surub...nu statea fix si imi era frica sa nu cada in cap lui bebe...acum am unul greu de la Vtech l-am luat de la crazytoys...a fost cam scumpicel dar merita...are o multime de functii si canta singur pana la 10 minute...a facut mama mea un sistem in afara patului mai complicat de care l-am prins, ca e greu,cum am mai spus ,are peste un kilogram si nu vrem sa se rastoarne... mai ales ca bubu nostru e miscaret.
A si noi vrem sa plecam in afara cu baiatul dar pana in septembrie nu ma incumet...vrem undeva la mare..cred ca Turcia o sa fie...acum prin aprilie ar trebui sa merg la Cluj la un congres ...ar avea 7 luni mai vedem daca am curaj ca e drumul lung...
Eloise si eu de 2 zile pun baiatul sa doarma pe burta...de fapt el se intoarce sa doarma pe burta...citisem pe aici ca dorm mai usor dau gazele mai usor...si acum e mare nu cred ca se mai poate sufoca..ridica capul singur daca nu ii place ceva...si parca doarme mai bine.
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
itzy-bitzy spune:
Hei si de la noi...
Elenia si Lullabay(by)cum imi place sa iti zic
bine ati revenit...Dar am o intrebare ...nikul tau incepe cu L sau cu I? ca vad ca noi te-am tot botezat![]()
Ralu da eu am caruselul ala de la Chicco. Este ff misto si pt patutul tau ar merge ca ai de lemn...chestia aia care se prinde este o casuta de fapt si este ff grea...nu prea merge pe aptut pliant cum am vazut la Eloise...al ei ei mai usor si cred ca de aia sta fara sa cada...Pana la urma am gasit o metoda si noi...in afara patutului...pun o poza sa vedeti...Dar asa este ff dragut are multe melodii, se declanseaza si la plansul-tipatul copilului...e cu telecomanda...si apoi se poate juca cu el, cand e mai marice...cu casuta si cu jucariile de plus
Noi suntem relativ ok...ne-am linistit cu kktzul...am dat in alta...sa dea naiba ca pana acum nu am avut nici o pb si acum ne-au napadit...a racit...si tuseste...
Joi am fost la Grigore Alexandrescu la spital si mi-a spus inca un dr sa nu opresc alaptatul...vineri la fel am fost la alta dr la pOliclinica Elias...sefa de la sectia de pediatrie...ea la fel m-a sfatuit sa nu intrerup alaptatul...deci am continuat...rezultatul inca nu il am ...dar in functie de ala mai vedem....
Cand am venit de la dr...am mai ramas afar cu asta mik...in masina fusese foarte cald...cred ca transpirase si afara ...rece...am stat vreo 2 ore...si uite asa ne-m captusit cu o tuse de toata frumusetea...acum ne doftoricim...in rest e vioaie dar tusea asta ma enerveaza rau...maine a zis dr ca poate vine iar sa o vada...
Cam atat despre noi
pupici
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
alinamoro spune:
Buna fetelor!
Nicole2005, eu nu l-am decalotat niciodata pe Dragos, l-am spalat normal la baita, are aproape 5 ani acum si n-am avut probleme,e decalotat complet, acum la baita ridic un pic pielicica si dau cu dusul. Mie nu mi-a recomandat nici un medic sa-l decalotez.
Prerile sunt impartite...si la medici si la mamici, fiecare face cum simte ca-i mai bine pentru copil. ![]()
Itzy, sanatate papusicii! ![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
lullabay spune:
Itzy cu L incepe ...cand m-am inscris nu m-am gandit sa scriu cu litera mare :)))...ce e amuzant ca atunci cand m-am inscris activam la forumul pt mirese si am ales lullabay nu stiu de ce ..imi tot suna in cap...si apoi am aflat ca sunt insarcinata ...si mai tarziu cautand de curiozitate in dictionar am vazut ca inseamna "cantec de leagan"
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
alexxia spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Alexxia, sa nu ai impresia ca mamicile ramase aici au trait in tensiune si suparare in toate zilele astea in care n-ai intrat. Dimpotriva, situatia revenise la normal. Tensiunile sunt alimentate de cineva care vrea sa strice atmosfera logandu-se cu nick-ul comun, in mod las. Ar trebui sa-si vada fiecare de treaba indiferent unde scrie si nu sa mai puna paie pe foc.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
[/teal]
N-am avut nici un moment senzatia asta, ca ati trait in tensiune , doar ca a fost un soc pentru mine sa aud ca iar s-a intamplat ceva ( ceva atat de urat ). Am crezut ca acum daca tot a avut loc o separare, lucrurile sa vor linistii, dar se pare ca m-am inselat. Ma doare. La fel cum m-a durut si mesajul tau, prea dur dupa parerea mea. Oricum din ce spui tu am inteles clar ca ar trebui sa-mi vad de treaba mea si sa nu mai pun paie pe foc.
Ca sa nu se mai intample asa ceva , voi evita de acum incolo sa mai intru si sa mai postez aici.
La revedere.
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fi liber ?
eloise spune:
Of!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
MamiLili spune:
Vauva, Eloise, Scumpik, multumesc pentru raspuns. Pun si eu o poza cu patutul. Fiind din panza cred ca va fi necesar sa improvizez montarea caruselului. Dar mai intai sa-l cumpar...ca in ritmul asta o sa ma hotarasc sa-l comand cand i-or trebui baiatului rechizite ptr scoala. Adevarul e ca nu-s hotarata asupra modelului, mi se pare fain ala de la Chicco dar e prea greu, iar pe ala de la Fisher Price nu cred ca-l pot monta bine, ufff.
Vauva, m-am uitat prin pozele tale...e una facuta in Stockman? Am vazut ca ai si cu veverita, la fel ca Eloise. Mai fetelor, voi v-ati vorbit...mi-ati pus amandoua poze cu patut si veverita.
Lullabay, cred c-o sa ne vedem la "mama si copilul".
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
MamiLili spune:
Alexxia, ma tem ca ai inteles gresit. Fiecare mamica posteaza unde doreste, fie aici, fie pe celalat forum sau pe amandoua fara probleme. Ideea este ca atunci cand cuiva nu-i convine ceva nu-i o solutie sa se ascunda in spatele nick-ului comun si sa improaste cu noroi. Ultima fraza a mesajului meu nu te-a vizat pe tine personal, desi acum recitindu-l imi dau seama ca asa se subintelege. Imi cer scuze pentru confuzia creata.
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
scumpik_lui spune:
Lili uite cele 2 modele de carusel care le am. Ala cu alb a fost primul si e din ala naspa. L-am luat sa vad daca ii place.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
MamiLili spune:
Scumpik, am vazut pozele...deci se pot monta fara probleme pe patut pliant. Merci!
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias