Bucurii de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by alexxia

Offff mai fetelor, tot tensiuni sunt.
N-am scris 2-3 zile am si pierdut un "incident"
Doamne, imi pare asa rau ca s-a ajuns la asa ceva. Imi aduc aminte de perioada in care eram burticute si ne impartaseam temerile si de zilele in care se nastea zilnic si ne incurajam reciproc.
Asta e, dar preferam sa se intample toate lucrurile aste in alt grup , nu la bucurii .
Va pupic si va doresc o duminica frumoasa. Sper ca pana maine sa-mi treaca starea de amaraciune si sa va gasesc si pe voi senine.

Alexxia, sa nu ai impresia ca mamicile ramase aici au trait in tensiune si suparare in toate zilele astea in care n-ai intrat. Dimpotriva, situatia revenise la normal. Tensiunile sunt alimentate de cineva care vrea sa strice atmosfera logandu-se cu nick-ul comun, in mod las. Ar trebui sa-si vada fiecare de treaba indiferent unde scrie si nu sa mai puna paie pe foc.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Vauva, eu n-am patut de lemn si am impresia ca ccc caruselul se poate fixa doar de cel de lemn. Pun mai tarziu o poza cu patutul nostru ca sa-ti dai cu parerea daca s-ar putea prinde caruselul sau nu.

PS: Unde-i toooooortuuuuuuuuuuul?????

Varsta lui Mathias
Poze Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili noi avem patutz pliabil textil si avem si carusel atasat. Nu l-am pus la mijlocul "capataiului" patutzului, ci intr-o parte cumva, o sa pun si eu mai tarziu poza sa vezi cum se poate atasa, poate merge procedura si la patutzul lui Mathias

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Vauva, eu n-am patut de lemn si am impresia ca ccc caruselul se poate fixa doar de cel de lemn. Pun mai tarziu o poza cu patutul nostru ca sa-ti dai cu parerea daca s-ar putea prinde caruselul sau nu.

PS: Unde-i toooooortuuuuuuuuuuul?????

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Posibil sa fie asa cum zici, pot sa fac si eu o poza sa-ti arat cum e prins. Eu am intr-adevar patut de lemn.

Poate avionul FedEx cu tortul trimis a cazut in mare si l-au mancat pestii (Scenariu din filmul Cast Away cu Tom Hanks)

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili uite asa e prins caruselul lui Vlad. Ideea e daca puteti sa indepartati un pic panza din coltzul patutzului, pt a permite introducerea "shurubului" de la carusel. La noi e ok, chiar daca e prins putin intr-o parte, oricum in instructiuni scria ca o masura de siguranta sa nu-l pui fix deasupra copilului.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Lili uite AICI. Eu am pozat doar sistemul de prindere.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Lili orice carusel ai lua se poate monta si pe patut pliant. Si am cumparat pana acum 2 carusele si amandoua sunt pentru patut de lemn, dar le-am putut monta si pe cel pliant. Asa cum ti-a aratat Eloise. Dar eu l-am montat altfel. Daca vrei pun si eu poza.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna fetelor
abia acum avem din nou internet
mai am ceva capitole de citi din urma ca de pe 2 ian s pana acum ati fost fff harnicute
vauva la multi ani
scumpik votat s noi luca votul nr 80 ieri si 112 astazi
oricum luca e un scump
imi pare rau cand aud asa fapte uratein grupul acesta pt ca spunea la toata lumea ca aici sunt cele mai super mamici s se inteleg cel mai bine
dar in fine sa speram ca nu se mai intampla asa ceva
raportam s noi la 4 luni avem 7.220kg s 66cm
zice tanti doc ca suntem ok s sa nu incepem inca diversificarea c e numai bine
tumbe face dudumici al meu da numai de pe burta pe spate nu s invers cae greu fundul
piciorele le studiaza nu si le duce inca la gurita
de dormit doarme jumate de noapte in patut s cealalta cu mine in pat
eu iam dat suculet de mar cu cereale sa vedem ce si cum
ii inebunit parca e o vrabiuta asa deschide gurita sa manance s se mai s enerveaza ca nui dai mai repede
in ce priveste decalotarea nu stiu ce sa zic cum au mai spus fetele parerile sunt impartite
noua nea spus medicul sa tragem un pic de piele sa dam cu multa apa la baita sa nu faca infectie asta pt c avea zice ea prea multa piele lasat in jos peste cuculet
acum fara probleme
dar decalotare nu iam facut
a s mia fost tare dor de voi s vam simtit lipsa in aceasta luna de cand nu am mai avut internet

elena mami de darius stefan(25.09.2006)

http://www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

scumpik_lui luca e pe locul 10 cu cele 112 voturi
vazut toci bbicii
au crescut s sunt cei mai frumosi nu sunt altii mai frumosi ca ai bucuriilor
pupici pt toti

elena mami de darius stefan(25.09.2006)

http://www.dropshots.com/darius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

elenia bine ai revenit
multumim pentru voturi

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput