Bucurii de sept-oct 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
Mirabelac spune:
Despre decalotare: pe la 3 luni David plangea mult si avea varful cuculetzului rosu, pediatra l-a decalotat si era ceva alb acolo, mi-a dat sa-i dau cu glicerina cu nistatina si sa-l decalotez putin la baita, de atunci fac asta de fiecare data si n-am mai avut probleme.
Sephora David doarme numai la el in patut ziua si noaptea pana la 6 dim. cand pleaca tati la serviciu, apoi il iau cu mine in pat si mai dormim pana pe la 8.
Iullabay bine ai revenit, te asteptam sa vii la intalneli.
Eu am o obsesie sa nu fie dependent de mine pt. ca in curand voi merge la serviciu si o sa-l las cu mama, insa de la inceput l-am lasat si singur, mai mult pe pat/carut/patut decat in brate, nu va zic ca am avut de furca cu mama si soacra, ca de ce-l mai las sa maraie uneori (cand e schimbat, papat, dormit), cand plange tare il iau, dar pana la urma le-am dovedit eu... si ma bucur ca e asa, mie imi usurez munca, dar eu zic ca depinde si de copil.
Si mie mi-e frica de noapte, mai ales cu copilul, sa nu se intample ceva si sa fiu singura.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Ignatica spune:
Lullabay multumim. 
Vauva la multi ani pentru ieri. Am fost tare ocupata si nu am reusit sa intru pe forum.
Despre decalotare, noi o practicam o data la 4-5 zile la baitza, spalam acolo bine, asa ne-au cerut cei de la spital de la prima infectie urinara. Asta e.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
scumpik_lui spune:
Neata fetelor!
Am inceput ziua tare bine dupa cum se vede mai sus 
usorlili, Hazul si alessia va mutumesc pentru vot si sustinere 

Dupa cum ati citit mai sus am primit avertisment. E asta e, a trebuit sa sterg de la semnatura site-ul respectiv 

, dar cine vrea sa castigam stie ce are de facut zilnic. Salvati voi undeva adresa respectiva si gata.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
nicole2005 spune:
Buna dimineata la toata lumea.
Despre decalotare am citit undeva pe net ca daca faci acum trebuie sa o faci tot timpul pana v-a invata el sa si-o curete.
nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio
piscotel
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by CamiSol
Buna dimineata si de la noi!
In sfarsit ninge si la Galati.
Acum sa va binedispun de dimineata : www.youtube.com/watch?v=Ffqy8U4ceFA" target="_blank">Hitul saptamanii
Pupici!
_
Camide Luca-Ionut
(25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
Vazut hitul sapamanii
, l-am mai vazut o data dar nu mai stiu unde _
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
GETY spune:
Buna ziua! si de la noi.
Cand ne intoarcem citim din urma, ca a avut sotzul treaba la calculator.
Vauva, LA MULTI ANI! pentru ziua de ieri. Sa fii fericita alaturi de familia ta multi ani de acum inainte!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
Bucurii!
Vad c-ati fost harnicute
la scris.
Lullabay, bine ai revenit! Nu-s 100% sigura ca erai tu la mall, dar inclin sa cred ca da. Erai cu inca o prietena cu carucior si eu tot cu o prietena si nu mi s-a parut momentul propice sa te abordez. Lasa c-o sa vii la intalniri si ne cunoastem atunci. Spor la servici!
Noi ne pregatim sa iesim un pic in zapada (care-a mai ramas).
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
eloise spune:
Vauva LA MULTI ANI! pentru ieri
, sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii de la Bianca!
Scumpik am re-votat si eu, erau 108 voturi atunci.
Bebelul asta al meu imi da emotii. De vreo 2 saptamani a invatat sa se intoarca pe burtica, asa cum va povesteam. La inceput isi uita sub trupusor o manutza, acum a invatat sa o scoata si sta bine mersi pana se infurie si vrea inapoi de spate, dar nu reuseste. Asta noapte pe la 4, ma trezesc eu din senin, si da uit ca de obicei la copil... El, in extrema opusa a patului (strabatuse taras toata lungimea), dormea pe burtica... cu capusorul intr-o parte. Eu tot m-am speriat si l-am intors imediat. De-acum s-a dus linistea mea. Doar peste tot am citit ca pana la 6 luni nu e bine sa doarma pe burtica. Cum s-o fi intors el pe tacute, nu stiu. De obicei scoate niste sunete de efort cand idi face vant sa se rostogolesca. Am ce ma stresa de acum. I-am pus si paturica rulata langa el, pe partea unde obisnuieste sa se rostogolesca, dar nimic, tot o face!
Duminica placuta tuturor!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
scumpik_lui spune:
Eloise 

_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
Vauva spune:
Fetelor va multumesc inca o data la toate pentru urari
!
Eloise mi-a placut f tare penultimul tau mesaj, stii tu care![]()
! Pup Vladut miscaret
!
MamiLili parca tu vrei sa-ti cumperi carusel. Si eu am tot de la Fisher Price acela cu ursuletii aceia cu aripioare sau ce-or fii ei
, la Bianca ii place tare mult toata ziua vorbeste cu ei, poti sa il folosesti si pe post de veioza, are si telecomanda dar pe el scrie ca se foloseste pana la 5 luni. Acum nu stiu de ce, probabil pana cand incepe bebe sa se ridice in fund si sa traga de el. Nici eu nu o sa-l mai folosesc din momentul acela.
Pupici,
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE

(25.09.2006)