Bucurii de sept-oct 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
CristinaGoji spune:
Of fetelor, mai ca ma apuca plansul cand aud ca bebeii vostri sunt atat de interesati de jucarii. Pe Vladicul nostru aproape ca nu-l intereseaza. Insa ii place mult sa ne plimbam cu el prin casa, urmareste cu real interes lucrurile din casa, ii place la oglinda, la baie ii plac robinetii, deci lucruri de genul asta. Asa ca toata ziua sunt cu el in brate.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
scumpik_lui spune:
Lili uite www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=C0108" target="_blank">caruselul asta e super, dar sa nu-l cumperi de pe net ca e prea scump. Eu l-am gasit in Metro si anu aveam destui bani, iar cand am fost din nou sa-l iau nu mai era. Pe CrazyToys e foarte scum, iar in Metro era 175 ron. Acum faci cum vrei.
Itzy sanatate multa papusii.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
MamiLili spune:
Scumpik, in Metro Suceava?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
scumpik_lui spune:
Da in cel din Suceava, dar poate este si in cel din Iasi, de asta am spus. Tu posi sa cauti in amandoua.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
In sfarsit mi-am pus Glow la nume. Va place? ![]()
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
lakioana spune:
Fetele...care iau indemnizatia pt. cresterea copilului pana la 2 ani...din ianuarie 2007 cum se va proceda (pt. ca am inteles ca s-a schimbat legea si modul de distribuire a celor 8 milioane)? Va trebui depus alt dosar...sau pur si simplu se va intampla cum a fost si pana acum...vom primi 8 mil. pe luna si nu separat 6mil. + 2mil.(alocatia)?
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)
Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
GETY spune:
Eu am adepus un singur dosar si cred ca voi primi cele 8 milioane (6+2)odata. Mamicile care au primit deja banii iti pot spune mai detaliat.
Ralukutza, iti fuge repede mintea! Nici n-are timp intrebarea sa se raceasca si ai si aparut cu raspunsul.
Multumim mamicilor care m-au felicitat in privinta apartamentului. De fapt totul o sa fie 100% sigur abia maine dupa amiaza cand ne intalnim cu proprietarul. Rata o sa fie (am calculat noi) in jur de 5,3 mil. pentru ca eu am 22.500 euro si ma imprumut cu 27.ooo euro.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Ralukutza, multumesc pentru site-uri. Pana la urma am fost la un Mall in Iasi si i-am cumparat o jucarica de la Chicco si inca una pentru molfait can o sa-i creasca dintii.
Lullabay, bine ai revenit! Inca o ieseanca s-a reintors. Bine ati revenit le urez tuturor mamicilor care au reinceput sa posteze.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Cu ce ne mai laudam noi? Cu 5.700 gr., ieri, cu o saptamana inainte de implinirea a 4 luni. Dr. mi-a zis ca daca ajunge la 5.800 gr. cand implineste 4 luni este bine, nu-i slaba. Mai luam si noi Gluconat de Ca, 4 pic. de Vigantol, sa-i ajunga vreo 3 in gurita, 5 pic. Fe Haussman. De mucisori am scapat, de secretia la ochi nu in totalitate. Dar mai astept.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Ignatica spune:
lakioana eu am depus un singur dosar, e valabil acela, chiar daca legea s-a schimbat.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David