Bucurii de sept-oct 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
lullabay spune:
Lakioana eu inca nu am primit banii pe luna ianuarie am inteles ca intre 10-20 februarie...dar ii primesc pe card si nu stiu cum va fi ca o sa ii primesc pe toti gramada acolo...doar sa iti spun in martie cand vad extrasul de cont..imi parerau ca nu pot da mai multe informatii.
Gety asa ca la intalneala o sa fie 5 baieti si printesa ta...mai mai da are de unde alege..
CristinaGoji al meu se joaca cu jucariile dar nu tare mult...tot mai interesant e in brate la mama...sa se uite in jur :))
Lili pe patut din panza daca ai un carusel mai greu chiar e indicat sa il montezi undeva afara sau cumva sa fie sigur sa nu alunece ca in curand baietii or sa creasca si or sa darame patutul..
Fetelor cine ma poate ajuta...stie cineva cum se numesc piticii din Alba ca Zapada...eu in afara de Mutulica parca nu mai stiu...si avem pitici si nu stim cum ii cheama??
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
GETY spune:
Lullabay, daca ar mai veni si Mephala30 si Alipiticot tot cu baietei....
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Nu stim exact, dar mai venim si noi cu 2 nume: Morocanosul si Sfiosul.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Itzy, multa sanatate bebelinei!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Ignatica spune:
Fetelor care aveti tzarc la bebei, cum ii tineti? Mie mi se pare frigutz asa de jos
. Sunt paranoica?
Noi avem de la Chicco si practic e numai o saltetutza intre podea si bebe, deci mai mult de 15-20 cm nu ar fi. Brrrr.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
GETY spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Fetelor bebe Matteo a inceput sa se intoarca de pe spate pe burta,iar cand ajunge pe burte inainteaza zici ca-i delfin
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
Felicitari! A mea inca mai sta pe spate si da din maini si din picioare, apuca degetele noastre cu manutzele ei si te strange bine, ma apuca de par, apuca jucariile care i le arat, dar nu le apuca singurica de jos. Nu se rostogoleste inca si nu se intoarce.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
Lullabay, pot sa ti-i zic in engleza? Dopey, Sleepy, Grumpy, Sneezy, Happy, Bashful. Vrei si renii lui Mos Craciun?
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
nicole2005 spune:
Gety de la ce banca ai facut imprumutul si cat e dobanda ca si pe mine ma intereseaza. e credit ipotecar sau nevoi. daca e vreo problema da-mi pm ca sa nu fie reclama. te rog.
nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio
piscotel
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by GETY
Eu am adepus un singur dosar si cred ca voi primi cele 8 milioane (6+2)odata. Mamicile care au primit deja banii iti pot spune mai detaliat.
Ralukutza, iti fuge repede mintea! Nici n-are timp intrebarea sa se raceasca si ai si aparut cu raspunsul.
Multumim mamicilor care m-au felicitat in privinta apartamentului. De fapt totul o sa fie 100% sigur abia maine dupa amiaza cand ne intalnim cu proprietarul. Rata o sa fie (am calculat noi) in jur de 5,3 mil. pentru ca eu am 22.500 euro si ma imprumut cu 27.ooo euro.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Gety as vrea sa stiu si eu ce credit ai facut, ca ma intereseaza. La ce banca, cat salariu au cerut, acte... toate astea. Daca vrei sa ma informezi
Multumesc.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Vad ca suntem mai multe interesate de credit ![]()
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"