Bucurii de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Offff mai fetelor, tot tensiuni sunt.
N-am scris 2-3 zile am si pierdut un "incident"
Doamne, imi pare asa rau ca s-a ajuns la asa ceva. Imi aduc aminte de perioada in care eram burticute si ne impartaseam temerile si de zilele in care se nastea zilnic si ne incurajam reciproc.
Asta e, dar preferam sa se intample toate lucrurile aste in alt grup , nu la bucurii .
Va pupic si va doresc o duminica frumoasa. Sper ca pana maine sa-mi treaca starea de amaraciune si sa va gasesc si pe voi senine.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fi liber ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Lullabay ma bucur ca nu ai uitat

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)

www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">BUCURII, VA ROG SA MA VOTATI ZILNIC!!!pozitia K18

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

NOAPTE BUNA, LINISTITA SI FARA EVENIMENTE!

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)

www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">BUCURII, VA ROG SA MA VOTATI ZILNIC!!!pozitia K18

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

97 de voturi la ora 1.27 si locul 11. Alaturi de Luca, cu 97 de puncte, mai sunt 2 bebelusi...

Hai bebe Luca!!!!!!!!

...si totusi exista iubire...

TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

skumpik_lui - Avertisment!
Mesajele care fac trimiteri directe la concursurile sustinute de alte site-uri - nu sunt acceptate pe acest forum. Va multumim pentru intelegere.

Toti copii sunt frumosi, pentru tine al tau mai tare decat oricare, eu va urez succes la concurs dar te rog sa te conformezi regulamentului.
for2nity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

'Neatza! Poftiti la

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

_

Am uitat sa ma plang:sotul meu a plecat in China 2 saptamani..si e asa de urat fara el...il bodoganesc eu ca nu ma ajuta mult...dar e atat de liniste si pustiu fara el...acum ma gandesc la fetele a caror soti sunt plecati...ce greu trebuie sa va fie...eu am mai chemat ba o prietena..ba pe mama..dar toata lumea are viata ei si nu poate sa stea dupa mine...ziua mai e cum mai e...dar noaptea e nasol...si mie mi-e frica noaptea sa stau singura...nu stiu de ce..o frica irationala...la varsta mea toata lumea rade de mine..cum sa imi fie frica?dar uite ca mi-e...deabia astept sa se faca 15 februarie sa vina sotzul inapoi...

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
[/quote]=================================================
...Se pare ca nu sunt singura caruia ai e frica de noapte...Nu pot sa explic de ce, dar nu-ti dorm singura nici sa ma platesti. Am avut cateva nopti cand sotul a fost plecat, si am dormit jos in living room pe canapea, in fund. A doua zi eram zombi...asa ca te inteleg perfect.

Hazul
de Lucas www.snugglepie.com/ezb/782773.png" target="_blank">Smecherul lui mama
si Mathea Roana www.snugglepie.com/ezb/783294.png" target="_blank">Gogosica mica
www.totsites.com/tot/mathea" target="_blank"> Pagina web Mathea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Scumpik, ne inregistram si noi pe lista celor care l-au votat pe bebe Luca.
Speram sa castige!!!!!!

Hazul
de Lucas www.snugglepie.com/ezb/782773.png" target="_blank">Smecherul lui mama
si Mathea Roana www.snugglepie.com/ezb/783294.png" target="_blank">Gogosica mica
www.totsites.com/tot/mathea" target="_blank"> Pagina web Mathea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Neatza
Scumpik- Am votat -100 voturi- pozitia 12!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna dimineata si de la noi!

In sfarsit ninge si la Galati.

Acum sa va binedispun de dimineata : www.youtube.com/watch?v=Ffqy8U4ceFA" target="_blank">Hitul saptamanii

Pupici!

_

Cami de Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput