Bucurii de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lullabay - ti-am trimis. Bine ai revenit. Ce fain povestesti de bebe. Spor la citit. La servici o sa ai net? Sa nu te mai pierzi
Sephora - eu il culc in patutul lui, dar dupa ce-l hranesc noaptea (adika tata'su il hraneste noaptea), il pune cu noi in pat. Deci jumatate de noapte doarme singur si jumatate cu noi.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

CristinaGoji multumesc .
Sephora eu m-am tot gandit si m-am tot gandit..cred ca daca imi pun mintea si ambitia in 2-3- 4 saptamani il "dovedesc" si il obisnuiesc cu patutul...dar...nu vreau...mi-e atat de drag cand dorm cu el in brate...ca nu mai pot fara...stiu ca nu e bine pt independenta lui pt sanatatea lui...dar eu nu pot sa il mai las acum...si ma gandesc ca pana la 18 ani o sa renunte el singur sa mai doarma cu mine
De fapt il pup atat de des acum ca ma gandesc ca in 4-5 ani o sa devina independent si nu o sa ma mai lase sa il pup ca e umilitor in fara prietenilor..asa ca profit acum cat nu se poate opune :))

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Lullabay sa sti ca si e la fel sunt,am incercat dar mi se rupe sufletul sa nu-l am langa mine si oricum si el acum a devenit dependent de mine,insa mi-as dori tare mult ziua sa doarma macar in patut,dar nici asta nu vrea.Asta e e iubirea mea si suport orice de la el.
E singurul barbat care a reusit sa m-a faca sa stau drepti in fata lui.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Cristina este net la munca dar nu cred ca o sa am acces prea mult...dar pt inceput sapt viitoare o sa stau maxim 3-4 ore...apoi voi creste progresiv numarul de ore...dar incerc de acum sa tin pasul pe forum sa nu ma mai pierd :))))
Sephora pai nici al meu nu vrea sa doarma deloc in patut ...ca daca nu il cunoaste...in schimb sta in el ziua se uita la carusel...se joaca dar atat...mai doarme bine in casa in carut...eu la inceput eram suparata ca de ce nu doarme cum vreau eu?si unde vreau eu? si cand vreau eu???:)))))))))acum is multumita sa doarma unde vrea el...cand vrea el...cum vrea el...dar sa fie zambaret si jucaus toata ziua..vorba ta "e iubirea mea si suport orice de la el"...mai ales cand imi scapa mainile in par sau vreun pumnisor in dinti sau un piciorus in burta sau sani :)))))dar ce stie el.. e mic..e buburuza mea cea scumpa.

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Lullabay bine ai revenit. Ma bucur ca sunte-ti bine si ca Stefan creste si ia bine in greutate. Servici usor pentru luni.

Sephora, DiaB si Lullabay pentru vot. Va asteptam si maine

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)

www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">BUCURII, VA ROG SA MA VOTATI ZILNIC!!!pozitia K18

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Gata, mi-am adormit copilul, cainele, barbatul, mai am de sterilizat 2 biberoane si ma culc si eu.Vladut azi a dormit cat nu a dormit niciodata de cand a venit pe lume - 16 ore din 24. Sper sa doarma la noapte, sa nu cumva sa fie prea odihnit

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by scumpik_lui

Lullabay bine ai revenit. Ma bucur ca sunte-ti bine si ca Stefan creste si ia bine in greutate. Servici usor pentru luni.

Sephora, DiaB si Lullabay pentru vot. Va asteptam si maine

_

www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">BUCURII, VA ROG SA MA VOTATI ZILNIC!!!pozitia K18

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Eu votez sigur ca maine e duminica ....si mai intru...
Stefan nu ia chiar foarte bine in greutate...dar e in limite normale...asa ca nu ma panichez... cateodata am senzatia ca doar molfaie tzatza ca nu mananca...dar daca el pare ca se simte bine..atunci foarte bine.
Sephora poate ai scris dar eu nu am vazut cum se simte Matteo dupa tratament? e mai bine?
Am uitat sa ma plang:sotul meu a plecat in China 2 saptamani..si e asa de urat fara el...il bodoganesc eu ca nu ma ajuta mult...dar e atat de liniste si pustiu fara el...acum ma gandesc la fetele a caror soti sunt plecati...ce greu trebuie sa va fie...eu am mai chemat ba o prietena..ba pe mama..dar toata lumea are viata ei si nu poate sa stea dupa mine...ziua mai e cum mai e...dar noaptea e nasol...si mie mi-e frica noaptea sa stau singura...nu stiu de ce..o frica irationala...la varsta mea toata lumea rade de mine..cum sa imi fie frica?dar uite ca mi-e...deabia astept sa se faca 15 februarie sa vina sotzul inapoi...

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Scumpik, votat si eu bebe Luca!!!

Mamilili, i-am crescut (de azi) doza de Vigantol la 3 picaturi pe zi si o sa-i dau calciu gluconic, ca i-am mai dat si nu facea foarte mari nazuri la gust. O sa mergem saptamana viitare si la ortoped; sper ca totul sa fie ok.
SI pe mine m-ati pierdut cu ceea ce s-a intamplat cu ceva mesaj de la anonimus, nu inteleg chiar nimic... dar cu siguranta n-am pierdut nimic "de luat in seama"!

Noapte buna mamici si bebici!

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

floricel

_

Mergi la inceput

Scumpik am votat din nou...92...ca e trecut de ora 12!!

Stefan Andrei

Mergi la inceput