Bucurii de sept-oct 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 8
Sephora spune:
Am terminat si noi baita,copilul inca nu a adormit,nu stiu ce sa m-a fac cu el,toata ziua a fost super agitat,sper cand adoarme sa nu se mai trezeasca pana maine dimineata.
Eu ,e ce-i cu mine! Sunt putin rupta.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
lullabay spune:
BUNA SEARA BUCURII!!!!!!!!!!!!!!!

BINE V-AM REGASIT!!
Uf am reusit si eu sa intru sa postez...macar acum...nu stiu unde-i timpul..l-am pierdut si nu il mai gasesc![]()
....ca nici de citit nu mai am timp...si nu fac nimic altceva decat tot ce faceam inainte..
si de luni plec si eu la munca...uf chiar nu stiu cand o sa mai am timp...
Vreau sa ii multumesc lui Pufy(chiar daca am citit ca nu mai are net si o sa ne citeasca peste o luna)ca si-a adus aminte de mine si a intrebat pe unde mai sunt...

si lui Eloise ca a raspuns

.
MamiLili am vazut ca ai spus ca m-ai vazut la mall...pai de ce nu m-ai tras de maneca...??A si mi-am adus aminte...si mie mi-au aparut dintii in ordine inversa...cei de su si apoi cei de jos..am citit ca este un semn de rahitism inversarea aparitiei dintisorilor...si eu chiar am unele sechele rahitice..
Imi pare rau ca nu m-am intalnit si eu cu voi...am citit la 2 zile dupa intalnire![]()
dar mi-a promis Andra ca de acum incolo ma anunta ea
Sa va spun 2 vorbe despre noi:Stefan creste bine are 67 de cm si aproape 7 kilograme la aproape 5 luni....se foieste rau de tot noaptea si drept urmare mananca tzatza din 2 in 2 ore si in intervalul asta se trezeste la o ora sa traga parzuri si sa le maraie putin asa ca din ora ain ora ne cam trezim...va dati seama ca doarme cu mine in pat ca altfel nu as mai dormi deloc..cateva nopti nu mi-a dormit cu pauze mari de 5-6 ore...dar acum se pare ca am revenit la programul "normal"cu treziti dese dar scurte...
de o sapt am introdus si noi suculetul de mar si morcov si cereale in ideea ca sa raman ceva de papa cand plec eu la servici...ca de muls merge greu si scot putin...ii place cand vede lingurita parac e o vrabiuta ...caraghios...primeste aproape orice...mai putin apa...care e cah...nu-i buna :)))cam cu schema asta ramanem pana pe la 6 luni cand ne vom bate cu legumele si carnea...
ne papam picioarele...cantam...facem baie in cada mare ca in cadita nu ne mai place e prea mica...ne place sa stam in fundulet tare mult..
promit ca maine incerc sa reactualizez pozele sa imi vedeti flacaul..
Pt fetele bune care se ocupa de lista....as vrea sa corectati la Stefan la nastere ca a avut 53 de cm nu 52...deh un cm acolo ....da eu tin la el :))) multumesc mult.
Va pup pe toate si sper sa reusesc sa intru mai des!!
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
lullabay spune:
Scumpik te-am votat..83 de voturi m-am prins cam greu ...am numarat casutele...dar am reusit!!!
Se vorbea in capitolul anterior despre un site in rusa cum sa invatam sa adoarma bebe singur..este pe undeva ?in mailul comun?
Mamica fericita de
Stefan Andrei
DiaB spune:
Scumpik, si eu am votat. Erau 85 de voturi. La fe si eu, am numarat casutele, ca altfel nu m-a dus capu ![]()
Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...
Sephora spune:
Bine ai revenit Lullabay,ne bucura vestile date,credeam ca sunt singura care doarme cu bebe in pat (nu m-a pot desprinde)
Mai sunteti mamici care dormiti cu bebei in pat?
Te asteptam mai des pe la noi.
Cristina eu de cand am venit acasa din maternitate si l-a vazut pediatra mi-a zis sa incep sa-l curat si sa trag putin cate putin (gaurica foarte mica),iar ea cand venea o data pe saptamana tragea mai tare.Ultima data l-a tras chiar de tot (suspectam o infectie urinara din cauza asta)Oricum parerile sunt impartite.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
CristinaGoji spune:
Lullabay- iti trimit PM cu link-ul la site-ul de adormit copiii![]()
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
lullabay spune:
Eu tot citesc din urma...
Gety sa stapaniti sanatosi apartamentul...
Ignatica 

pentru o mamica curajoasa care a trebuit sa treaca prin atatea...sa speram ca toate necazurile se termina si nu o sa aveti parte decat de linistea de acasa...fara spitale.fara doctori uraciosi...fara lacrimi pt David...sa dea Domnul sa fie numai bucurie pe fata lui de acum inainte!!!
Mamica fericita de
Stefan Andrei
Sephora spune:
Scumpik si eu am votat,erau 84 de voturi al meu 85 lea si am votat dupa ce au zis fetele,nu stiu de ce (astia fura
)eu l-am ginit repede si hop pe el.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
DiaB spune:
Gety, sa stapaniti sanatosi apartamentul. Si super creditul pe care ati reusit sa-l faceti, ca rata e destu de mica. Eu nici nu vreu sa ma gandesc la cat am rata......
Diana, mami de Maia
Poze Maia
DiaB spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Scumpik si eu am votat,erau 84 de voturi al meu 85 lea si am votat dupa ce au zis fetele,nu stiu de ce (astia fura)eu l-am ginit repede si hop pe el.
cred ca nu ne-am sincronizat cu scrisul. La mine erau 85 de voturi si al meu 86, cred Diana, mami de Maia
Poze Maia