Bucurii de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Nicole2005 - si eu tot vroiam sa intreb asta demult, dar uitam. cand avea Vladic aproape 3 luni am fost cu el la o pediatra si aceasta l-a decalotat. nici n-am apucatv sa zic ceva, nu m-a intrebat daca sunt de acord sau nu, dar chiar daca ma intreba n-as fi stiut ce sa-i raspund. nu stiam si nici acum nu stiu mare lucru despre asta. tot ce stiu e ca unii medici nu sunt de acord cu decalotarea. tre'sa ma documentez mai aprofundat.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

MamiLili si Roxanae va pup dulce ca v-ati adus aminte de mine. M-ati impresionat f tare pentru ca nu ma asteptam !

Va trimit cu FedEx-ul niste tort si vin rose ca eu sunt deja "happy"

Fetelor nu imi trimiteti si mie un PM cu ce s-a intamplat iar pe forum de v-a suparat asa tare ca sunt f curioasaPlease!

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by Vauva

MamiLili si Roxanae va pup dulce ca v-ati adus aminte de mine. M-ati impresionat f tare pentru ca nu ma asteptam !
Va trimit cu FedEx-ul niste tort si vin rose ca eu sunt deja "happy"

Sa-ti dau adresa? Astept tortul!!!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ralu, ai gasit raspunsul corect!

Nicole, CristinaGoji, eu stiu ca baieteii nu tb decalotati, misti un pic pielea acolo dar fara sa-l decalotezi complet. Cica pana pe la 2 ani se decaloteaza de la sine. Daca se forteaza decalotarea se pot produce infectii + durere mare ptr bebe.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

MamiLili - asa o fi, cum zici tu, dar eu habar n-am avut de astea si nici nu auzisem despre decalotare cand am fost la pediatra. Acum sper sa fie ok si sa n-aiba nimic.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Nu stiu de aceea si intreb , am tot citit pe net pareri si pareri. Eu nu am umblat deloc doar asa cand ii faceam baita si nu ma mai lasat al meu sot. . Am citi si eu ca singura isi vede de treaba

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Cristina eu nu l-am decalotat niciodata, doar daca avea mizerie am miscat, cum a spus si Lili foarte putin pielicica sa-l curat.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)

www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">BUCURII, VA ROG SA MA VOTATI ZILNIC!!!pozitia K18

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Eu gata am facut baita la pui, a papt si acum nanic. si poate vi se pare ciudat dar eu abia azi am strans bradul piscot e innebunit dupa instalatie. si pana la urma pe asta am lasat-o inca intansa.:) asta e el e seful nu am ce face:)

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Vauva LA MULTI ANI! multa sanatate si tot ce-ti doresti sa ti se-mplineasca. Multa fericire alaturi de familie, iar puiutul sa-ti aduca numai bucurii.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)

www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">BUCURII, VA ROG SA MA VOTATI ZILNIC!!!pozitia K18

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Vauva
Esti nascuta in aceeasi zi cu mama mea.
Maicuta mea

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput