Bucurii de sept-oct 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 7
CristinaGoji spune:
Nicole2005 - si eu tot vroiam sa intreb asta demult, dar uitam. cand avea Vladic aproape 3 luni am fost cu el la o pediatra si aceasta l-a decalotat. nici n-am apucatv sa zic ceva, nu m-a intrebat daca sunt de acord sau nu, dar chiar daca ma intreba n-as fi stiut ce sa-i raspund. nu stiam si nici acum nu stiu mare lucru despre asta. tot ce stiu e ca unii medici nu sunt de acord cu decalotarea. tre'sa ma documentez mai aprofundat.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
Vauva spune:
MamiLili si Roxanae va pup dulce ca v-ati adus aminte de mine.
M-ati impresionat f tare pentru ca nu ma asteptam
!
Va trimit cu FedEx-ul niste tort si vin rose ca eu sunt deja "happy"
Fetelor nu imi trimiteti si mie un PM cu ce s-a intamplat iar pe forum de v-a suparat asa tare ca sunt f curioasa
Please!
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Vauva
MamiLili si Roxanae va pup dulce ca v-ati adus aminte de mine.M-ati impresionat f tare pentru ca nu ma asteptam
!
Va trimit cu FedEx-ul niste tort si vin rose ca eu sunt deja "happy"
Sa-ti dau adresa?
Astept tortul!!!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
MamiLili spune:
Ralu, ai gasit raspunsul corect!
Nicole, CristinaGoji, eu stiu ca baieteii nu tb decalotati, misti un pic pielea acolo dar fara sa-l decalotezi complet. Cica pana pe la 2 ani se decaloteaza de la sine. Daca se forteaza decalotarea se pot produce infectii + durere mare ptr bebe.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus
CristinaGoji spune:
MamiLili - asa o fi, cum zici tu, dar eu habar n-am avut de astea si nici nu auzisem despre decalotare cand am fost la pediatra. Acum sper sa fie ok si sa n-aiba nimic.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
nicole2005 spune:
Nu stiu de aceea si intreb , am tot citit pe net pareri si pareri. Eu nu am umblat deloc doar asa cand ii faceam baita si nu ma mai lasat al meu sot. . Am citi si eu ca singura isi vede de treaba![]()
nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio
piscotel
scumpik_lui spune:
Cristina eu nu l-am decalotat niciodata, doar daca avea mizerie am miscat, cum a spus si Lili foarte putin pielicica sa-l curat.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">BUCURII, VA ROG SA MA VOTATI ZILNIC!!!pozitia K18
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
nicole2005 spune:
Eu gata am facut baita la pui, a papt si acum nanic. si poate vi se pare ciudat dar eu abia azi am strans bradul piscot e innebunit dupa instalatie. si pana la urma pe asta am lasat-o inca intansa.:) asta e el e seful nu am ce face:)
nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio
piscotel
scumpik_lui spune:

Vauva LA MULTI ANI! multa sanatate si tot ce-ti doresti sa ti se-mplineasca. Multa fericire alaturi de familie, iar puiutul sa-ti aduca numai bucurii.

_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">BUCURII, VA ROG SA MA VOTATI ZILNIC!!!pozitia K18
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"