Bucurii de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Scumpik, Luca e in top 20. Vai ce-mi place baietelul de la J 1!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

lili, ti-am raspuns la test! e corect?

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by tasia

scumpik_lui scuze dar cum se voteaza acolo k sunt total pedinafara unde introduc pozitia K-18?

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Tasia e exact ca la sah, K18. Dai click pe poza lui cand o gasesti si acolo ai o steluta pe care scrie "Voteaza-ma".
Sper sa fi inteles. Te asteptam zilnic la vot

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)

www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">BUCURII, VA ROG SA MA VOTATI ZILNIC!!!pozitia K18

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA CLUJ NINGE!!! IN SFARSIT AVEM SI NOI IARNA!!!
Floricel, Sephora - felicitari pentru intorsaturi!
Referitor la incidentul de azi dimineata - eu zic ca ar fi benefic pentru noi toate cele ramase aici sa nu ne mai gandim la asta si sa incercam, pe cat este posibil, sa nu ne banuim, ca nu ajungem la nimic bun asa. E greu, stiu, ca si eu cum am intrat si am vazut, sm si inceput sa ma gandesc oare cine putea sa faca asta, dar tare mi-i frica sa nu cumva sa ne despartim toate si cu cine mai comunicam noi?

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Felicitari bb Matteo si bb Roxana pentru rostogol

_

www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">BUCURII, VA ROG SA MA VOTATI ZILNIC!!!pozitia K18

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Multumim!

Ninge si la noi!

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

salutare fetelor.
Vad ca i-ar au aparut ceva mici probleme ..si vin si eu cu o idee..de ce nu schimba cineva parola la contul comun si sa nu o dea decat la cele care sunt active pe forum aici. Asa nu mai apar probleme de genul asta..si nici suspiciuni...

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Raluca vezi ca au in catalog la Quelle carusel deala care ai vazut si iti place ..la 179 Ron...Deci e mai ieftin.

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Scumpik, Luca e in top 20. Vai ce-mi place baietelul de la J 1!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Acum suntem pe 16

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna seara la toata lumea!vreau sa le intreb ceva pe mamicile de baietei. V-ati atins de cuculetul lor? Ca cineva tot asa are baiat si la decalotat si saracul copil era cu un cuc....haaa stiu ca parerile sunt impartite dar mamicile cu experienta cum e?

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

piscotel

Mergi la inceput