Bucurii de sept-oct 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 5
floricel79 spune:
Mamilili, acuma a fost pediatra la noi sa ne vada si zicea ca ii "flutura" putin coastele la Roxi, sa-i dau calciu fluconic, cate 6 zile pe luna, 5 ml/zi. La voi cum sta treaba, parca imi amintesc ca tu ziceai ca aveti si voi ceva in genul asta, nu?
Si ne-a trimis la ortoped ca cica plicile de pe picioruse nu sunt simetrice, a mai fost cineva in situatia asta?
poze cu noi
Florina, mamica de Roxana Maria 
scumpik_lui spune:
Nu ne mai voteaza nimeni? ![]()

![]()
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">BUCURII, VA ROG SA MA VOTATI ZILNIC!!!pozitia K18
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by tasia
Fetelor bebeul meu ma musca de san cand il alaptez...Aveti cineva din voi protectii din silicon pt sfarcuri? sunt bune de ceva?
Mercide
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
Tasia, eu am protectii de silicon de la vreo doua firme diferite da nu am reusit niciodata sa le folosesc; mie personal mi se par imposibil de folosit: sunt luuungi si n-ai cum sa bagi sfarcul pana in capat!!!
poze cu noi
Sephora spune:
Scumpik scuze dar am zis ca nu comentez,nu mai vreau discutii pe aici si mai ales creeate de altii,sper ca intelegi si nu te vei supara,cum am vazut ca ai facut-o cand nu ti-am spus data trecuta despre ce e vorba.Intelege, te rog!
Ralu si eu am carusel de la fisher ala cu ursuleti,mie mi se pare ok,are 3 melodii,poti folosi si fara melodii doar sa se invarta,cu lumina care bate in patut sau cu lumina care bate pe pereti sunt niste fluturasi,are telecomanda.L-am luat din Careffour Orhideea cred ca in jur de 3 bulioane
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by tasia
Fetelor bebeul meu ma musca de san cand il alaptez...Aveti cineva din voi protectii din silicon pt sfarcuri? sunt bune de ceva?
Mercide
pozele noastre
Eu am mameloane, daca la asta te referi, din silicon de la Chicco, dar impotriva muscaturilor nu-s bune. Nu te ajuta la nik.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">BUCURII, VA ROG SA MA VOTATI ZILNIC!!!pozitia K18
Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Scumpik scuze dar am zis ca nu comentez,nu mai vreau discutii pe aici si mai ales creeate de altii,sper ca intelegi si nu te vei supara,cum am vazut ca ai facut-o cand nu ti-am spus data trecuta despre ce e vorba.Intelege, te rog!
Io mami de Matteo
Cosi Cresco

te inteleg si nu-i nici o problema!_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">BUCURII, VA ROG SA MA VOTATI ZILNIC!!!pozitia K18
Sephora spune:
Fetelor bebe Matteo a inceput sa se intoarca de pe spate pe burta,iar cand ajunge pe burte inainteaza zici ca-i delfin

Io mami de Matteo
Cosi Cresco
floricel79 spune:
quote:
Originally posted by Sephora
Fetelor bebe Matteo a inceput sa se intoarca de pe spate pe burta,iar cand ajunge pe burte inainteaza zici ca-i delfin
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
Felicitari, si Roxi a facut ieri prima intoarcere de pe spate pe burta dar ii ramane o manuta sub ea. I-am facut si poze si le-am pus in album. Pupici.
poze cu noi
tasia spune:
scumpik_lui scuze dar cum se voteaza acolo k sunt total pedinafara
unde introduc pozitia K-18?
de
pozele noastre
MamiLili spune:
Floricel, multor copii le este recomandat calciu gluconic dar din cauza gustului nu-l accepta. Daca-i dai lui Roxi biberon, poate-l pui in lapte/ceai si-l bea astfel. Daca nu, exista si siropele cu calciu, unul e fabricat pe Pharco, e in ambalaj albastru, iar celalalt se numeste Cipcal. Eu una-i dau lui Mathias Cipcal, e bun la gust, doar ca-i putin cam vascos si trebuie administrat cu grija. Inca ceva: daca-i "flutura" coastele s-ar putea sa aiba nevoie de mai multa vit D, ca sa nu faca rahitism. Iar calciul nu se asimileaza decat in prezenta vit D. Cat Vigantol ii dai pe zi?
La picioruse, daca e o asimetrie, se poate face o ecografie ca sa vada dr daca e sau nu vorba de o displazie de sold.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus