Bucurii de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

Mamilili, acuma a fost pediatra la noi sa ne vada si zicea ca ii "flutura" putin coastele la Roxi, sa-i dau calciu fluconic, cate 6 zile pe luna, 5 ml/zi. La voi cum sta treaba, parca imi amintesc ca tu ziceai ca aveti si voi ceva in genul asta, nu?

Si ne-a trimis la ortoped ca cica plicile de pe picioruse nu sunt simetrice, a mai fost cineva in situatia asta?

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Nu ne mai voteaza nimeni?

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)

www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">BUCURII, VA ROG SA MA VOTATI ZILNIC!!!pozitia K18

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tasia

Fetelor bebeul meu ma musca de san cand il alaptez... Aveti cineva din voi protectii din silicon pt sfarcuri? sunt bune de ceva?
Merci

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Tasia, eu am protectii de silicon de la vreo doua firme diferite da nu am reusit niciodata sa le folosesc; mie personal mi se par imposibil de folosit: sunt luuungi si n-ai cum sa bagi sfarcul pana in capat!!!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Scumpik scuze dar am zis ca nu comentez,nu mai vreau discutii pe aici si mai ales creeate de altii,sper ca intelegi si nu te vei supara,cum am vazut ca ai facut-o cand nu ti-am spus data trecuta despre ce e vorba.Intelege, te rog!

Ralu si eu am carusel de la fisher ala cu ursuleti,mie mi se pare ok,are 3 melodii,poti folosi si fara melodii doar sa se invarta,cu lumina care bate in patut sau cu lumina care bate pe pereti sunt niste fluturasi,are telecomanda.L-am luat din Careffour Orhideea cred ca in jur de 3 bulioane

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tasia

Fetelor bebeul meu ma musca de san cand il alaptez... Aveti cineva din voi protectii din silicon pt sfarcuri? sunt bune de ceva?
Merci

pozele noastre

Eu am mameloane, daca la asta te referi, din silicon de la Chicco, dar impotriva muscaturilor nu-s bune. Nu te ajuta la nik.

_

www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">BUCURII, VA ROG SA MA VOTATI ZILNIC!!!pozitia K18

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sephora

Scumpik scuze dar am zis ca nu comentez,nu mai vreau discutii pe aici si mai ales creeate de altii,sper ca intelegi si nu te vei supara,cum am vazut ca ai facut-o cand nu ti-am spus data trecuta despre ce e vorba.Intelege, te rog!

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

te inteleg si nu-i nici o problema!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Fetelor bebe Matteo a inceput sa se intoarca de pe spate pe burta,iar cand ajunge pe burte inainteaza zici ca-i delfin

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sephora

Fetelor bebe Matteo a inceput sa se intoarca de pe spate pe burta,iar cand ajunge pe burte inainteaza zici ca-i delfin

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Felicitari, si Roxi a facut ieri prima intoarcere de pe spate pe burta dar ii ramane o manuta sub ea. I-am facut si poze si le-am pus in album. Pupici.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

scumpik_lui scuze dar cum se voteaza acolo k sunt total pedinafara unde introduc pozitia K-18?

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Floricel, multor copii le este recomandat calciu gluconic dar din cauza gustului nu-l accepta. Daca-i dai lui Roxi biberon, poate-l pui in lapte/ceai si-l bea astfel. Daca nu, exista si siropele cu calciu, unul e fabricat pe Pharco, e in ambalaj albastru, iar celalalt se numeste Cipcal. Eu una-i dau lui Mathias Cipcal, e bun la gust, doar ca-i putin cam vascos si trebuie administrat cu grija. Inca ceva: daca-i "flutura" coastele s-ar putea sa aiba nevoie de mai multa vit D, ca sa nu faca rahitism. Iar calciul nu se asimileaza decat in prezenta vit D. Cat Vigantol ii dai pe zi?

La picioruse, daca e o asimetrie, se poate face o ecografie ca sa vada dr daca e sau nu vorba de o displazie de sold.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput