Bucurii de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mmmm, n-am vazut premergatorul. io oricum nu-i iau, o data ca is impotriva, si al doilea: oricum n-as putea s-o tin in el decat afara ca in casa e loc putin si nici parchet n-am. am covoare si merge greu...
poti sa-mi dai un link ci ala de la chicco (caruselul)? ca nu-l gasesc...

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Testul de azi:
Daca sunt 3 portocale din care ai luat 2(doua), cate portocale ai?

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Testul de azi:
Daca sunt 3 portocale din care ai luat 2(doua), cate portocale ai?

Varsta lui Mathias
Poze Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

doo! ca pe-alea le-am luat. alea 3 nu erau ale mele....nu?

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza
poti sa-mi dai un link ci ala de la chicco (caruselul)? ca nu-l gasesc...

www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=3&produs_id=558" target="_blank">Poftim!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

merci! nu ma dusese capul sa caut chiar pe chicco...mmm asta pare chiar mai misto decat ala de la f.p. plus ca am si patut de lemn si merge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

mama dar cat de misto e www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=C0108&jucarii=nature-bearries-carusel-cu-sunet-si-lumini" target="_blank">asta...parca as investi alocatia urmatoare in el....

ala de la chicco care e asemanator ce pret o avea? lili, parca tu aveai? si itzy bitzy?

Raluca vezi ca din ala tre sa fie in Metro, noi am gasit dat nu aveam bani, iar cand ne-am dus cu banii sal cumparam nu mai era Si era mult mai ieftin 170 ron.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)

Mesajele care fac trimiteri directe la concursurile sustinute de alte site-uri - nu sunt acceptate pe acest forum. Va multumim pentru intelegere.
for2nity

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MamiLili

Scumpik, faine pozele pe zapada! Vad ca si la Iasi a inceput sa ninga de cateva minute. Sper sa tina asa ca sa-i mai fac puiului poze cu zapada.
Pe de alta parte, nu cred ca era necesar sa dai nota explicativa, evident ca nu tu ai fost "anonima" de aseara.
Edit: mi-am facut datoria, Luca are 55 voturi.

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Lili -ici si multumim. Eu am dat explicatia pentru ca nu mi-a placut nici ie ce s-a intamplat. Si acum banuiesc pe cineva, da nu ma pronunt ca nu stiu sigur. Te asteptam si maine la vot

_

www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">BUCURII, VA ROG SA MA VOTATI ZILNIC!!!pozitia K18

Poze Luca, Cresc pe zi ce trece, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/62015/ticker2.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor

Eu nu as vrea sa mai comentez nimic,sunt siderata,dar nevrand sa dau satisfactie acelei persoane prefer sa tac,iar daca vrea razboi apai sa avem razboi dar pe fata nu facand astfel de magarii.

Noi suntem bine,am fost la targul mireselor de la Mariott si de la Palatul Parlamentului unde am fost foarte admirati asa ca are mama baiat frumos,nu "cel mai"

Sunt pe aici

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Sephora da cum a fost cu mesajul, tu ai scris ceea ce spunea acolo?

_

www.starbebe.ro/index.php" target="_blank">BUCURII, VA ROG SA MA VOTATI ZILNIC!!!pozitia K18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Fetelor bebeul meu ma musca de san cand il alaptez... Aveti cineva din voi protectii din silicon pt sfarcuri? sunt bune de ceva?
Merci

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput