Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 3
anis spune:
Spuneti-mi si mie metode de a avea diaree?
Am incercat bere NA cu iaurt si salata verde, suc de prune, nimik,,si n combinatyii...
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
aventura spune:
Alinuk, , accept cu umilinta...
Bai...io vreau sa nascccccccccc!!!! Am mai dat ceva ture in stadion azi si acum vad ca Banderas da ture pe la mine prin burta..dar atat...Ionut (tati) statea pe banca si manca tacticos si se uita la mine cu o leneeee...ce-i pasa lui ca io vreauuuuu sa nascccc!
A propos, am observat ca ii e putin teama lui tati, poate ca se gandeste ca nu o sa ne descurcam...sau ca nu o sa aiba timpul liber dinainte sau..? Bine, el nu spune nimic dar eu il cunosc si il simt.. Voi ce ziceti, ce tehnica sa aplic?
Aventura cu Antonio
AMR 8 zile maxim!!!!!
anis spune:
Ps..acum sunt la lapte cu cereale ,amestecat cu suc de portocale..bleah..a iesit ca un iaurt..
*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
M-am muls si io, si i-am dat sa pape de la amnadoi sani, si dupa urla..asa ca i-am dat ce am muls vreo 40 de ml..si dupa tot urla desi ii mai ramsesera vreo 10 ml..cum am pus foenul a tacut malc si in 10 min a adormit...
Eu ma bucur cel putin ac reteta cu foenuls au aspiratorul merge la colici..ca vad ca debridatul si sabul..apa de ploaie
*** AniS ***
anis spune:
Aventura..si al meu a fost asa la primul copil.Il simteam ca ii era ca nu o sa mai aibe timp de tabieturile lui.Si chiar ca nu o sa mai aibe.Dar eu am vorbit cu el..de beb si etc...l-am luat pe partea sentimentala..iar cand bebe a venit l-am implicat in activitati, baita etc...dar avand grija sa aibe si timp pt el si eu timp pt mine,facand cu schimbul.
Apropo vezi ca nasti saptamana viitoare pe marti, miercuri
*** AniS ***
gio spune:
Bunaaa,
Tinem pumnii pt cele care urmeaza la nascut!!!
Meg, nu stiu ce sa-ti spun; la mine se intetisera contractiile si durerile si la control dr a constatat ca aveam deja dilatatie.
Aventura, bune sugstiile tale cu miscarea 30 min/zi. Oricum eu am mai iesit afara zilele astea si mi-a prins tare bine. Si cel mai bine mi-a prins ca m-am "miscat" in ultimele saptamani pt ca mi-am revenit ff usor. Acum sunt fresh. Daca as da jos si burtoiul (eu n-am avut sunci pe burta in viata mea - prin alte locuri da, pe burta nu hmmm) as fi fericita. Cred ca am oricum + 8 kg...DEci s-au dus 7.
Alinuk, eu lapticul care ramane il mulg toata ziua si il dau la bibe la masa de seara, dupa baie, in ideea in care o dormi mai bine.
Fie-mea e oricum pe alt fus orar caci nu e chip sa adoarma sub 12-01 noapte; cine m-a pus sa nasc atunci? Oriucm azi-noapte a dormit de la 01 la 07 de am zis ca nu-i adevarat; si dupa aia pana la 10 cand am trezit-o eu. Daca ar tine-o tot asa...Problema e ca peste noapte parac are arcuri patul ei si doarme exclusiv cu noi in pat. Solutii ceva? O tin la san, adoarme, o iau o pun la ea si urlaaaaaaaaaaaaaaa.
Va pupam
Mamix2 cu Taisia&Toria
alinuk spune:
ancutza
si al meu era usor stresat (desi daca-l intrebai nu recunoastea nici picat cu ceara), norok ca pe noi ne-a luat prin surprindere.
Poate unde ne-am dorit cu disperare copilul asta si emotiile sunt supradimensionate..sau poate unde asa se manifesta la unii (starea de gravi si lauzie poate fi transferata si la tatici)
La al meu nu merge cu binishorul sau cu recomadari diverse.. e orgolios tare si atunci aplic tactica picaturii chinezesti - ii transmit mailuri cu diverse (..intamplator). Si asa cica nu e impins de la spate (uraaste sa simta ca cineva il directioneaza sau pune sa faca ceva), le citeste cand vrea el si am vazut ca si baga la cap si aplica. Acum am observat ca e stapan pe el, am inceput sa ne obisnuim in trei, ba chiar suntem in experimentarea unor stari de normalitate si fericire in noua postura de "mamici si tatici cu bebici" (schimba pamp la bb, au activitati de comunicare, se implica asa cum ma asteptam si cum la inceput l-am vazut ezitant)
uite ce spuneam pe la cap anterior despre atitudinea taticilor si dadeam cateva materiale de studiu:
... cred ca trebuie sa avem grija de taticii copiilor nostri. Daca la noi e poate inascut instinctul matern, de parinte la ei cred ca se invata incet incet si se educa. Cel putzin sotziunea mea simt ca are nevoie de ceva terapie pt asta (dar aveti grija sa fie un tratament subtil, caci altfel obtinem efectul invers - daca sotziunile din dotare sunt cu personalitati mai puternice, orgolioase sau capoase... sau accepta mai greu sugestii...)
de injectat cu binishorul la tatici (e drept poate mai mult la cei care sunt pentru prima data tatici sau poate unii chiar sunt supertatici innascuti - sunt si exceptii de confirmat regula nu?):
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=69
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=172
http://www. nou-nascuti .ro/scoala_parintilor.html?id=304
http://www. copilul .ro/a_68_419_Pentru_a_fi_parinte.htm
(la ultimele doua linkuri scoateti pauzele...stiti voi cu reclamamascata...)
Aici este un articol de mare exceptie:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=109
pup mamici, bebici si burtici
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
alinuk spune:
ar trebui sa le facem cunostinta sotziunilor...sa discute si ei despre problemele lor de tatici...
Terapia de grup pp ca functioneaza bine.
Ma tavalesc de ras (da el nu vede asta) cand il aud venind de la serviciu cu "solutii" pt cate o problema de bb culeasa de pe la vreun coleg - onorabil si la supercravata dealtfel
cum ar suna un sub "tatici de bebici de ian-febr" !?
Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Messa spune:
alinatxa, de cand cu formula, suntem bebe satul si mami odihnita si optimista dupa obicei
nadiutza, relaxeaza-te, de nascut oricum nasti, doar n-o sa stea bebe pana la 18 ani acolo!
alinuk, pai te-ai facut sexy rau de tot, fato! eu inca arat ca balena albastra! Iar faza asta: "Si ce credeti ca vad la un moment dat in oglinda??? O mare frumushanie de vanataie pe obraz, de aia de la supt de iese sangele prin piele... Se conecta acolo si tragea frate cu mare sarg si nesatz..
I-am promis eu o sfanta de bataitza cand o fi capabil s-o primeasca cum se cuvine."
SHINE, BRAVOOOOOOO!!!!
MONICUTZ, BRAVOOOOOOOO!!!!
criss, am mancat numai cereale musli cu iaurt bifidus si banana zile la rand!!! nush la ce ar fi putut sa se "supere" bebe din toate astea. Am baut doar apa plata si supa de morcovi strecurata... am mancat o data un piept de pui fiert... zau, nu avea de la ce. N-am fumat, n-am baut. Chiar nu stiu. Cert e ca de cand cu formula e ok. Asa ca... asta e, cu DD inainte si om creste mari si cu lapte praf, ca eu asa am crescut si sunt sanatoasa tun si desteapta si cat calu' popii de inalta. Eu pe operatie dau dimineata si seara cu Betadine si atat.
pitilache spune:
Fetelor, dati-mi si mie un nr de mobil sa va dau mesaj luni dupa "mare intalnire".
Roxana, 37+