Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

LA MULTI ANI LORE PENTRU IERI, SA FII FERICITA

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

aventura scuze ca am uitat de tine hai,nasti un bebel astazi,ce zici?

chiar e o zi minunata de nascut ,cu soare,asa era si cand am nascut eu.chiar mi-a mers la suflet soarele ala!eu imi faceam griji ca o sa nasc in anotimp cu nameti si troieni si mohoreala...a fost primavara!

lore eu iti urez stii tu ce:contractii dese...(si restul balamucului vesel)o nastere cu zambetul pe buze!

megpe la 38 de saptamani am avut si eu acele semne despre care vorbesti tu,eu nu le-am luat in seama ,ma asteptam sa doara ca naiba.aveam intepaturi in col si dureri ca la ciclu ,se mai intarea si burta,cu toate astea colul meu tot dur si inchis era si asa a fost pana la 41 cand m-au "spart" la spital

apropos de sangerari postpartum,cele care au facut cezariana pierd mai putine lohii deoarece ele sunt curatate cu aspiratorul , altfel nu cred ca are putea sa le bage uterul inapoi la loc.zic si eu...

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

am uitat sa va aratam si noi poze:)

http://family.webshots.com/album/557329325UjQrXG

si daca vreti sa radeti...mie mi-a ramas si ceva burta dupa nastere (sunt la nivelul de dinainte,ca si atunci aveam "piftie "si "sorici" pe mine),eh dar trece ea cumva...dar uitati-va aiciburta ca burta dar ce e mai sus ma speriesi tot nu am lapte !!!!!!
http://family.webshots.com/photo/2155165790089038090NQrmqN

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele
hai, care se baga azi la nascut?
eu ma bag in galerie, ca mai am pana la marele moment... azi facem 38 sapt... in plus nu am nici bagaj facut , in camera copilului, lucrurile lui sunt in morman mare, nimic nu e pus la locul lui .... deci mai avem treaba

a, am pus in listuta datele despre Shine, (bb Alexandru a venit pe 2 feb la 15:28, 2870 g, 48 cm prin nastere naturala cu epidurala... si a cam luat-o pe mami prin surprindere )

acum galeria pt fetele care vor, trebuie sau le vine pur si simplu sa nasca

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Buna dimineata!
In primul rand:
Felicitari mamicilor care au nascut zilele astea! Sa fie sanatosi si norocosi!
In al doilea rand...cui facem galerie azi???

Si nu in ultimul rand...mai naste cineva miercuri, pe 7 feb? Sa ne luam de manutza si sa ne bucuram ca se apropie evenimentul.

pupici,
wanna & bebe din burtika_38w & 6 d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

gabriela_s am vazut pozele! sunteti tare frumosi! si shtrumfitza e o scumpica! sa fiti sanatosi! cat despre tine, esti voluptoasa nu te necaji, ai tot timpul, esti si f tanara, poti sa faci multe cu corpul tau. dar esti f bine la nici o luna de la nastere. dar laptic nu mai ai deloc?

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Shine si Monicutz,felicitari!!!!

Aventura sa ne spui cind sa incepem galeria!
Cu mersul,eu am inceput deja si se cunoaste la cintar.Mi-am mai scos si bicicleta in sufragerie si deja pedalez in ritm usor.Imi prinde tare bine.

Criss.pai tu de familie iti faci probleme?la mine mama cind m-a vazut a avut soc...ca nu ma vazuse de la 5 luni si dupa ce am nascut aveam burta la fel de mare.
Daca te consoleaza cu ceva iti spun ca eu am 80kg,deci 20de kg de slabit.dar chiar nu-mi fac probleme ca eu slabesc cu Weight Watchers de cind ma stiu si ma si mentin.Pina in vara sunt sigura ca revin la forma initiala.Plus ca slabitul rapid face ravagii la piele.
In Austria nu am idee de targuri,imi pare rau.

Aiska,bine ai venit acasa!

De Bits,mai stie cineva ceva?Sau de Oana???

Dana si Lucas Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

neata fetelor. va pupacesc si plec ca am treaba. noi santem bine , eri am avut avant sa fac baie la fetita dar de unde ca s-a culcat la 7 si s-a trezit la 1 noaptea - la ora aia cine sa-i mai faca baie? asa ca am renuntat dar facem azi sigur. bai s-a invatat sa doarma cu galagie si doarme in sufragerie la tv de rupe, in camera ei, noaptea in liniste oracaie. asta e . o sa invatam fata si cu somnul in liniste. bai am avut nevoie eri sa-i curat nasul pentru prima data si ce m-a suparat panarama aia de pompa de la chicco, frate pana am citit cum se foloseste, pana m-am dezmeticit... putea sa se inaduse copilul... pai eu de unde sa stiu cum e si cu pompele?!
va pupacesc poate intru mai tarziu, ma duc sa cumpar un tv pentru camera copilului ca ma sufoc acolo fara, mai ales dimineata cand nu are somn de la 6 si stau si ma uit pe pereti cat Diana face ture de bicicleta cu cracii in sus. In sfarsit a acceptat sa mai stea si desfasata, ca tare mai tipa pana o legam, acum accepta sa stea cam un sfert de ora apoi oboseste si plange, se cere la legatoare, chiar si la masaj a stat eri si azi dimineata cat am schimbat-o m-a lasat 10 min sa-i masez picioarele, mainele, spatele. Tot e mai bine.

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
Felicitari proaspetelor mamici

Aseara am scris un mesaj frumos dar l-am pierdut in eterul netului picat. Eu sunt suparata ca operatia inca produce zeama. Astept azi pe cineva sa se uite la ea si sa vad ce si cum. Bb nu se mai satura cu ce ia de la mine asa ca primeste si supliment de Humana. Azi noapte de foame a chitait de m-a zapacit.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Aventura

Fatoouu, rushine la nas! Tu cu programul tau umbli haihui toata ziua, citesti pe diagonala munculitza noastra aici si apoi te prezinti cu lacrimi de crocobaur ca te-am uitat..si ca nu te baga lumea in seama...

Pai e frumos mamica de Antonio Ventura (suna frumos tare ...zici ca e Antonio Banderas..pe bune!!!)??

Asa ca ma vad obligata sa te trimit la coltz 2 minute si inapoi la cap 61 paginile 11 si 13
unde eram curioase ce-i cu tine si iti faceam chiar galerie...

Gabriela esti o mamica frumoasa si sexoasa. Sa stii ca e nevoie de ambitie sa revii. Apropos - multumim Anca pentru sugestiile legate de regim si sport - chiar ne ridica moralul (mie cel putzin).
Pana la urma iti spun io: parerea celorlalti despre tine se construieste 90% din parerea ta despre propria persoana..

Asa ca fetele, nu-i asa ca suntem niste mamici superbe cu cei mai frumosi copii din lume???

feeeeteeeee la treeeabaaaaaa pt cine se mai pregateste de marea intalnire:
meg, wannajo, monykk, lore, alinatxa - sorry daca am utiat pe cineva
si cu dedicatie speciala pt Aventuraaaa ca poate de data asta vede!!!

pup mamici, bebici si burtici

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput