Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Gabi, arati bine si burta s-a tras destul sa stii..Poti sa incepi deja stand culcata sa tragi de burta mult inauntru cand expiri si ca inspiri sa o relaxezi...ajuta muschiul..

Dana, o sa va dau de veste sigur!! Super ca ai inceput deja sa te misti...dar poti sa stai pe bicicleta - nu te doare pasa? Ne spui si noua mai multe despre Weight Watchers?

Aiska, Shine si Monicutz,felicitari!!!!

Monu, io as merge la dr. - mai bine sa te linistesti decat sa stai cu grija..

Wannajo, io nu stiu cand nasc...elementul surpriza..da' o sa ma gandesc la tine si o sa-ti fac galerie negresit..

Aventura cu Antonio

AMR 8 zile maxim!!!!!

Mergi la inceput

Anis, vezi ca io sunt stan patzitu cu aceste combinatii culinare..se pare ca laptele amestecat cu suc de portocale..rezulta intr-o frumoasa BALONARE si atat..sa nu faca mai rau colici Iarina..

Iti recomand ananas pe stomacul gol si apoi imediat o cafelutza cu miere..la mine functioneaza..

Zici ca nasc marti miercuri iii...? De ce??

Aventura cu Antonio

AMR 8 zile maxim!!!!!

Mergi la inceput

Anis, Alinuk..multumesc de sfaturi cu sotziunea..O sa incep si eu terapia cu "lingurita"...as vrea sa se simta cat mai putin frustrat si o sa fac tot posibilul sa fie totul bine..

Stiti de ce ma bucur? Ca nastem acum si f.f.f. curand vine primavara si vara!! O sa putem sa-l luam pe bebe dupa noi mereu..eu intentionez sa-l luam cu noi peste tot! daca nasteam toamna si venea iarna cred ca era mai frustrant!

Mai mult, ia sa vedeti fetelor cum o sa aratam noi pana la vara!!

Asa se mareste ziua..timpul nostru liber - iesiri la iarba verde, la terase, la munte, la mare, la piscina..il va include si pe bebe..

Noi vrem sa mergem cu bebe la inot amandoi de la 2 luni juma dupa vaccin! Se pare ca este super benefic pentru toti!

Aventura cu Antonio

AMR 8 zile maxim!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

mai fetelor,e buna ideea cu terapia de grup pt tatici.al nostru e f implicat si mandru de noua postura de tatic.eu zic ca isi da osteneala,dar nu i-ar strica sa afle si experientele altor tatici.cine stie,poate mai incolo facem o intalnire cu bebeii in parc si ne luam si "anexele" masculine cu noi

mersi frumos de complimente,incerc sa ma plac cat mai mult desi ma scoate din pepeni "colacul" imens pus peste talie ,dar asta e.sa treaca perioada asta cu interdicite la activitati fizice si pe urma imi revin.plus ca abia astept sa ies cu bebelina in parc sa ne plimbam,sunt convinsa ca o sa ma solicite tot mai mult,o sa am de tras si cu scoala de soferi,organizare botez,licenta samd ,asa ca ar trebui sa se consume fie pe fond psihic fie prin efort fizic toate kg astea.poate in loc de papanasi,ne vedem la o piscina,la o tura de stadion...ce ziceti?

aventuraam inceput sa fac abdomene usoare pt muschii abdomnali superiori.alea complete le las pt mai incolo,deocamdata inca ma doare jos cand ma forteznu vreau sa fac vreo boacana.

eu am o bicla medicala pe care s-a cam pus praful de cand am ramas gravi,sa vedem de cand o sa pot sa o incalec...desi nu prea e genul meu de miscare,ma cam deprima sa stau asa pe loc si sa dau din picioare cu ochii la tv.prefer sa merg sa inot,sa joc volei,sa fac jogging prin parc.

anis stii de faza cu fiertul doapelor de pluta?cica zeama aia de la ele ar cauza adevarate "razboaie atomice".acum na,sa nu o dai in extrema aialalta.marog,asta e o masura drastica,eu zic ca ar tb sa mearga cu lapte +mere + apa sau struguri +apa (eu am mancat struguri si mere la greu tt sarcina si nu am avut nici o pb cu iesit afara,desi citisem ca la apar probleme).

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Vad ca va laudati in burti sau burti lipsa. Io nu ma laud, nu am de ce. Ieri seara la dus eram cam scarbita de cata burta mi-a ramas, desi ziceam ca nu. Sau poate am pus-o inapoi (am uitat sa va zic ca am o pofta de mancare mai rau ca in sarcina ... si asta in conditiile in care nu alaptez). Am fost azi la Sensiblu dupa centura si nu avea L sau XL de care cred ca mi-ar fi venit mie, asa ca am plecat cu buza umflata. Poate in alta parte.

Intrebarea zilei, din ciclul "nicicum nu e bine": cat dorm bebeii vostri in 24 de ore? Al meu s-a trezit azi dimineata la 8, a mancat, a mai stat pana la 9 jumate ca a venit buni in vizita si sa zic pe la 10 a adormit. Doarme si acum. La masa de la 12 a mancat in somn (se facusera 4 ore de la masa ...).
Si am observat ca a inceput sa isi reduca cantitatea de lapte de la mese de cand cu programul asta in care are 6 mese nu 5 (bine, la masa de dupa baie, adica la 11, suge putin sau chiar deloc - aseara a adormit bustean si nu i-am mai dat).

Am iesit si noi azi vreo ora pe afara, a fost cam frigut dar l-am imbracat ca pe eschimos. Nu se mai putea ca toata saptamana am stat in casa sau doar la geam.

Hai pupici, mai vb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

AISKA, SHINE, MONICUTZ, felicitari si sa va creasca mari puiutii!
Pitilache, bafta luni!incepem galeria?iti trimit pm cu nr meu.curaj!
Alinuk, de mult ma gandeam sa mai vorbim si despre tatici, cum reactioneaza, cum se exprima..al meu cred ca e ca buretele la sugestii despre bebici, pt ca vine cu niste chestii auzite sau citite, de ma lasa masca, plus ca a inceput sa vina de la birou in timpul zilei, nu rezista pana la 4.Acum e cam suparat ca maine pleaca pt o sapt si nu il mai vede...

Fetelor, lui bebe i se ia un rand de pielicica,asa trebuie?voi i-ati dat cu ceva?

Eli si bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Eli1977 multumesc mult pentru mesaj si pentru urari. Luni la ora 13:00 o sa merg la spital (ora 20:00 a Rom). Speram sa fie totul ok.

Roxana, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Fetele, ati tuns vreuna copilasul? A mea are 3 saptamani si, cum s-a nascut cu par mare, acum mai are un pic si ii intra in ochi. Asa ca vrem sa o tundem da nu ne incumetam...

Pup,

Ivona si Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

felicit in primul rand maicile si imi pare rau ca inca nu pot intra pe forum. sper ca in curnad...

alinuk ti-am trimis un PM. te rugam sa imi dai si mie daca se poate nr de tel al tipei care se pricepe la probleme de alaptat. parca tu recomandasei si lui anis... gresesc oare?

39+3zile + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Felicitari Monicutz!
Felicitari Shine!

Care se mai incumeta fetelor?

mcbeal 38+ cu Cristina Maria

Mergi la inceput