Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Ivona, cica ar cadea de la sine perisorul cu care se nasc bebii si ca s-ar inlocui cu alt perisor... si a mea e pletoasa lu' mama si-a lu' tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

DANA pe aici suntem si noi.nu am timp sa deschid comp,cateodata uit sa ma duc si la toaleta.daca ar fi vreo zana sa-mi indeplineasca dorinta de a face ziua de 30 oar tare bine ar fi.e greuuu tare cu doi si fara ajutor!asta e incerc sa fac fatza.cel mai tare ma scoate din sarite calcatul rufelor.daca nu ar fi asta jur ca am fi cu un program normal

felicitari mamicilor care isi tin in brate puiutii!

bafta celor care urmeaza

revenim............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Buna seara la mamici, si viitoare mamici!
Bebe al nostru doarme un pic acum..asa ca profit si eu de ocazie...
Ivonna1977 exact la asta ne gandeam si noi: sa-l tundem, sa nu-l tundem....
Din acelasi ciclu de intrebari: cum e cu botezul in post: se face nu se face...Noi am vrea sa-l botezam peste o luna, o luna si un pic si bineinteles ca va trebui sa facem si o mica petrecere, cu mancare de dulce...nu de post...
Se pricepe careva la chestii din astea?

Va pup tare!

Marilena si cel mai dulce bebe Mihnea -Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Ana_Alx

doamna priceputa in laptici se cheama Musat si are nr de tel: 0744102663

pup mamici, bebici si burtici... ar merge si tatici!??
....sa nu daaaatziii cu caramizi...

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Merci Messa si Maryela, mai vedem daca o tundem, parca nu ma incumet, ca e fetita, si nu pot sa mi-o inchipui fara par, dar pe de alta parte as tunde-o ca la vara sa se indeseasca un pic sa ne facem codite de fundite...

Maryela eu am vorbit cu preotul si se face botez in post, dar petrecerea trebuie sa fie cu mancare de post, e clar. De aia noi o sa facem botez in prima saptamana de dupa Paste, sa nu ne limitam optiunile...

Ivona si Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

noi suntem la ora de masa.

pt fetele interesate, am gasit o metoda ca sa pape bb cat mai mult laptic de la mine- sper sa mearga. am muls azi grosul, pt ca la inceput am vazut ca e laptic si-l da bb afara, ad ii curge din gurita. dupa ce am muls tot am pus-o la san cate 10 min, sa depuna efort si sa traga ce a mai ramas. apoi i-am dat la bibe ce am muls si i-a ajuns. deci laptic ar fi doar ca nu-l trage ea in 10 min.

Marina mami de Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Bits bine te-ai intors, te cred ca nu ai timp de nimic. De ce te chinui cu calcatul, eu nu calc nimic! Imi amintesc cand spuneai ca masina ta spala cu apa rece, nu gasesti ceva sa pui cu detergentul in masina sa sterilizeze rufele? Asa te iei de mana cu Sisif...

Ivona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danymamic spune:

Felicitari prospetelor mamici si nasteri usoare celor ce se pregatesc de marea intalnire. Nici macar nu se poate anticipa emotia intalnirii. Am citit multe povesti despre nasteri inainte dar momentul in care iti privesti pentru prima data copilul pe care l-ai asteptat timp de 9 luni este unic pentru fiecare femeie.
Eu aceasta intalnire am avut-o pe 6 ian la ora 22.40 la 39 de saptamani de sarcina. A fost operatie de cezaria de urgenta cu diagnostic de preeclampsie. A fost un cosmar dar faptul ca la sfarsit mi-am tinut sufletelul in brate a sters orice amintire urata. Fetita, Milena Ioana s-a nascut cu 2900 g iar astazi la exact o luna are 4500g si sunt tare mandra de ea. Acum cu adevarat ma simt implinita ca femeie alaturi de cea mai frumoasa realizare a mea..
Cat despre silueta ca tot erati la capitolul frumusete, eu am luat in sarcina 36kg. Cand m-am intors din spital aveam mai putin cu 17kg iar acum mai am 10 kg si ajung la greutatea de dinainte de nastere.
Deocamdata avem probleme cu colicii dar ne tratam. Am descoperit cea mai buna metoda de linistire si anume dormitul pe burtica.
Acum s-a trezit piticuta asa ca va las.
Pupicei tuturor mamicilor, picilor si gravidutelor frumoase.
daniela mamica de Milena Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

fetelor, am nascut pe 25 ianuarie la ora 16.00, am vazut in lista ca apar pe 26 :)
mateiut a avut 3.500kg

hai ca mai avem putin si ne adunam iar :) asteptam fetele care mai au putin, putin...

cu drag,

ioana si matei nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Shine, felicitari si urari de foarte bine pt tine si pui!

Monitutz, bravo, sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

Eu speram foarte tare sa se intample ceva in w/e asta, fiindca sapt viitoare n-am unde lasa bb1 si o sa-mi fac toate grijile din lume daca se intampla ceva... Mai ales ca tuseste rau de cateva zile -- de fapt a tot racit la gradi, i-a trecut, iar l-a luat... Etape scurte de tuse -- cand sa-l duc la doctor era mereu ok, asa ca ce era sa fac?

Eu vorbesc de bb1 ca nr 2 se lasa asteptata, dar imi freaca ridichea pe interior. Azi-noapte spre dimineata am avut dureri mari dar neconcludente din punctul de vedere al contractiilor. I-am trimis pe tati si pe pui la plimbare si am mai dormit o ora la amiaza. Ma simt mai bine -- ceea ce nu stiu daca ar trebui sa ma bucure sau dimpotriva...

Mariana, si eu am zis ca am incredere in DD pt ce o sa fie la VBAC si de aia n-am insistat pt cezariana decat daca depasesc DPN. Oricum, miercuri pe 7 ma duc la un control -- habar n-am ce vor sa controleze, ca o sa fiu "depasita" la momentul ala... Programez ceza.

Problema greutatii si a celulitei e mai simpla pt fetele care alapteaza -- fiindca organismul si-a facut rezerve de grasime ca sa faca laptic, asa ca daca faci laptic le elimini mai usor... Eu la bb1 dupa 2 luni eram sub greutatea ante-sarcina. Sper sa mearga la fel de bine cu alaptatul si de randul asta.

Ivona, mie health visitor (care a venit sa-mi aduca celebrul carnet rosu si sa ma ia in observatie) mi-a zis ca vaccinul BCG nu se face o data cu ala de la 8 sapt, ci mai inainte, la 4. Si trebuie sa merg cu bb la spital pt asta, ceea ce mi se pare o tampenie, fiindca toate celelalte vaccinari se fac la clinica de care apartii, si care e mai safe decat spitalul, ca nu trateaza aproape nimic... E o vraiste totala -- cantarirea bblusilor se face in alta parte decat vaccinurile si tot asa... Tu cu ce cureti buricutzul?

Eu l-am tuns pe fiu-meu pe la vreo 3 luni, ca nu-mi placea ca-i cresteau plete. Si de atunci tot la 3 luni a fost nevoie sa-l tund. Eu n-am auzit sa se schimbe parul de la nastere. Se regenereaza mai bine daca e tuns.

Asta e situatia locala, din fericire vremea e frumoasa, ca altminteri eu nu sunt in apele mele.

Va sarut!

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput