Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Mariana, nu mai stiu daca ti-a raspuns cineva, dar in Ro vaccinul anti-TBC se face in maternitate, a doua sau a treia zi de la nastere. Foarte practic. Aici vezi ca e mai varza, asa... In general sistemul de sanatate din UK e mai varza, asta e hazul lui.

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

quote:
Originally posted by alinuk

Ana_Alx

doamna priceputa in laptici se cheama Musat si are nr de tel: 0744102663

pup mamici, bebici si burtici... ar merge si tatici!??
....sa nu daaaatziii cu caramizi...

Alinuk si bb Teo
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

merci mult de tot... drept dovada, te lasam sa il pupi pe tati al nostru

edit nu am schimbat semnatura...data viitoare

39+3zile + Mimishoru'(2 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am cantarit azi bubulina si a mai luat in greutate de marti. acum are 2.900.

se pare ca firul de ata de la operatie nu este pe placul organismului meu si de aceea imi supureaza operatia. acum am pus gheata si o sa ma dau pe zona respectiva cu spirt, betadina, bepanthen si tinctura de propolis. Asa mi-a zis o asistenta de mamici de la Municipal. Sper sa fie bine ca mie imi este groaza de complicatii si de alte injectii.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by eli1977
Fetelor, lui bebe i se ia un rand de pielicica,asa trebuie?voi i-ati dat cu ceva?

Eli si bebe Andrei

Este normal sa i se ia un rand de piele. Eu l-am mai dat cu crema de galbenele pe la picioruse si manute.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Anca,Weight Watchers este un regim de slabit tare la moda aici...se mananca pe puncte si desi pare complicat,e foarte simplu de tinut.Eu am devenit fan al ei dupa ce in urma cu 2 ani am slabit 10kg si apoi m-am mentinut fara probleme.Iti pot trimite materialele pe mail,daca esti curioasa.Mie-mi place ca mananc pe saturate si slabesc.Eu nu suport dietele gen fara paine,paste sau cartofi.Iar la WW mananci toate astea pe saturate si slabesti.Suna bine,nu?

Marina,mersi de sfat,asa am facut si eu azi si dupa pompa,bb a mai scos si el laptic.

Catalina,al meu bb doarme parca tare putin...sta mai mult treaz,desi citisem ca in perioada asta ar trebui sa doarma cam 16 ore pe zi.
Eu tot mai am impresia ca bb e cum am fost noi in timpul sarcinii.Cum eu am fost o neastamparata,asa e si bb-le meu,argint viu.

Danymamic,suna tare bine cum stai cu kg.Eu parca nu slabesc asa mult cu alaptatul,adica 1kg si ceva pe saptamana doar...dar e ok.Pofta de mancare nu prea am,dar mananc eu sa nu ma infometez.Cum stai cu pielea?Ca asta e stresul meu...si eu am pus 30kg.

Liudo,dar tu-l infesi pe bb?Al meu cred ca n-ar rezista la cit se intinde si cit e de activ.

Bits,ma bucur ca esti bine si te descurci.

Dana si Lucas Paul

Mergi la inceput

Eli, si noi patim la fel. o dau cu ulei de masline si vit A.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Pt fetele care au nascut am si eu o intrebare: mai aveti lohii sau cat timp ati avut?
Eu azi am 14 zile de la nastere si lohii cam deloc. La prima nastere am avut 5 saptamani.
Daconst, parca tu spuneai ca ti-au zis de la spital sa-i anunti dc se opresc....dar dupa cat timp ti-au spus ca e ok sa se opreasca?

La noi in casa incepe parca sa se astearna linistea si armonia (bineinteles ca mai sunt si exceptii). Bb mic e f cuminte, papa si doarme non-stop. Am gasit si bona pt Alexia si sper sa fie ok, sa nu-i dea prea mult de furca mandra.

Ieri i-a cazut si buricul mandrului meu si tare sunt mandra (ca asa nu-mi placea cum arata inainte). Acum il astept pe tati sa-i faca baita ca inainte baga placa "mi-e frica sa-i fac, nu i-a cazut buricul" dar acum nu-i mai merge.

Parul de la nastere le va cadea cu timpul dar dc e mare rau puteti sa-l mai si tundeti. Stiu ca se zice ca nu e bine sa-l tunzi pana la turta/taiat mot dar nu-i putem lasa asa.
Nici unghiile cica nu e bine sa le taiem pana la botez dar eu deja i le-am taiat de 2 ori ca ii cresc cu o viteza uimitoare.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

eu mai am inca lohii.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Felicitari noilor mamici, vad ca ne inmultim pe zi ce trece, cum lipsesc cateva zile mai gasesc vreo doua capitole si vreo zece mamici, cel putin.

ROANDRE, si eu am pacatuit cu unghiile lui bebe, ca ma zgaria pe mine era nimic, dar saracul se zgaria pe el de tot era urme pe obraz. Asa ca dupa papa il tin in brate (linistit ca e cu burta plina) si-i tai unghiutele. La manusi nu am vrut sa apelez, si pe mine m-ar seca sa stau cu manusi in casa.

Am o intrebare serioasa de pus mamicilor: la puiutii vostri se vede urma de la vaccinul BCG? Eu am avut surpriza ca nu l-am gasit trecut nici pe fisa de externare, si nici vreo urma pe umar nu am gasit. Ma bate gandul sa ma duc luni dimineata la spital, sa intreb, i l-au facut sau nu?

Maine avem botezul, toata ziua ne-am foit ca tampitii iar acum suna soacra-mea sa-mi spuna ca trimite carnea la fript , ca parca sta cineva toata noaptea sa pazeasca friptura, imi vine sa mor ca am facut prostia asta cu botezul acasa si nu la vreo crasma. Mi-e si groaza de ziua de maine! Pe langa asta, azi a plouat bine, macar de s-arindrepta vremea pe maine...

cristiana si David Cristian 21.12.06

http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Belle Vue, mie asa mi-a zis health visitor a mea - la 8 saptamani o data cu celalalt vaccin ii face si tbc. Am programarea pe 14 martie deja. (Vestea buna e ca nu trebuie sa mai faca la 14 ani vaccinul - daca tii minte ce nasol era cum era in doua etape si cum ne masura buba si apoi ce buba urata era a doua si cum curgea din vaccinul ala). Buricutul a cazut de mult si nu il dau cu nimic, mai supureaza foarte putin dar ii facem baita fetii in fiecare zi si tot ce a curs se duce la baita. Am intrebat health visitor si de faza asta - cu ce sa dau la buricut sa nu mai curga - si a zis sa merg la doctor ca o cauterizeaza cu nitrat de argint . Asa ca il las asa cum e ca o sa se opreasca vreodata. Si de cantarit a venit tanti cu cantarul, si i-a tras un pisut in cantar .

Ivona si Ella

Mergi la inceput