Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 7
monu spune:
Cristiana, vaccinurile facute in spital (sunt 2) nu sunt trecute la noi pe foaia de externare ci in carnetul de vaccinari ale copilului pe care il primesti la iesirea din spital. iar urma de la vaccin este vizibila. daca nu ma insel se face pe mana stanga.
Ivona chiar daca i-a cazut buricul, pana cand nu mai curge sange noi o dadeam cu spirt si puneam comprese cu spirt.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
adinush spune:
Naste aventura
E la spital cu contractii..se pare ca azi era o zi buna de nascut pana la urma
Adinush de Ayleen-Alexandra
megbeng spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Anca,Weight Watchers este un regim de slabit tare la moda aici...se mananca pe puncte si desi pare complicat,e foarte simplu de tinut.Eu am devenit fan al ei dupa ce in urma cu 2 ani am slabit 10kg si apoi m-am mentinut fara probleme.Iti pot trimite materialele pe mail,daca esti curioasa.
DANA, poti pune pe mailul comun, te roooog? si eu sunt disperata, am sarit de 25 de kg luate in sarcina, abia astept sa nasc ..nu-mi vine sa cred ca am peste 80 de kg, eu care ma isterizam cand saream de 55 si mi se parea ca la 56 sunt ca o vaca grasa
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
megbeng spune:
WOOW, aventura, bravooo!!! contractii eficiente si nastere rapida!!
vreau si eu sa naaaaaaasc!! ma duc sa mai fac o baie in cada..a treia pe saptamana asta..am spalat o multime de rufe, le-am intins, calcat, am gatit, am facut cumparaturi, doar-doar..AMR 15 zile..cele mai lungi se pare...vreau si eu sa cunosc minunea din burticaaaaa!!!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
pitilache spune:
Ana_Alx, bine ati ajuns acasa cu bebe! Ce face "marele cerb"? Cred ca trebuie sa fie tare mandru!! Maria cum a reactionat la fratiorul cel mic?
Noi ne pregatim pentru luni cand e programata cezariana si speram sa revenim cu vesti buna!
Va pup pe toti,
Roxana, 37+
anis spune:
Na ca , nu a fost pana marti...hehe ..tot i-am zis eu azi ca naste :-))..
NAstere usoaraaaaaaaaaaaaaaa
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mariana_1976 spune:
Felicitari Shine si Monicutz pentru statutul de mamici!
Ivona si Belle_vue va multumesc mult pt. raspuns la intrebarea mea cu vaccinul impotriva TBC la bebelusi.
Belle_vue mie cumnata mea suedeza (care e moasa) mi-a zis ca daca sunt decisa pt.VBAC, sa anunt moasa/doctorul oricind imi apare o durere chiar cit de mica in timpul travaliului sau inainte si sa ma duc de urgenta la spital daca am contractii ale caror intensitate nu mai cedeaza sau ma doare foarte tare localizat intr-un singur centru .
Daca intri spontan in travaliu fara sa sa ai nici un fel de probleme sansele de reusitas ar fi bune.In ceea ce ma priveste, nu voi programa cezariana DACA NU ma apuca 42 de sapt sau DACA se pune problem. de inducere.Am incredere ca DD iubeste copii si nu ne va lasa.
Ivona sigur ca poti sa-i tai din perisor.
Din pacate grosimea/desimea firului de pare mostenita genetic si nu exista metoda de a indesi.(au fost mai multe discutii pe Dc pe tema asta ca pe vremuri era impaminenit obiceiul sa se tunda copii la zero cu speranta ca le va creste mai mult...)
Parul care va cadea la sugar dispare mai ales de la 3-4-5 luni in sus cind bebe se va intoarce de pe o parte pe alta si in zona occipitala unde se "freaca" cel mai mult cu capusorul va face "cheliutza".
Eli1977 baietelul meu mijlociu a avut aceeasi descoamare a pielii de care vorbesti tu si am evitat sa-l imbaiez zilnic, l-am dat doar cu crema si il masam des.
Roandre lohiile mele au tinut intotdeauna putin peste 6 sapt.Data trecuta dupa cezariana, la 6 sapt. am avut o faza tare: citeva zile se imputinasera si ziceam ca am scapat iar apoi au inceput o abudenta ca ziceai ca e Niagara.Ce creze ca se intimplase: CICLU PESTE LOHII! (ca nu alaptasem decit ff putin).
Megbeng intepaturi si contractii aveam si eu la al treilea bebe si desi eram programata pt. cezariana mi s-a declansat travaliul in sapt.38+.In special la eforturi le resimteam mai mult.Am totusi o prietena care desi fiind la a doua nastere,a avut contractii si intepaturi vreo sapt si in final au trebuit s-o induca ca nu erau destul de eficiente contractiile ei.
Asadar...doar daca cumva ti se intensifica contractiile si te dor din ce in ce mai mult e semn sigur.
Gabriela_s esti foarte...sexi in my humble oppinion. Amindoi sinteti niste parinti tineri si frumosi.Parca ma apuca nostalgia cind ma gindesc ca si eu am nascut primul copil la virsta ta si sotul avea saracu doar 22 pe atunci...
Aventura eu am afinitati profesionale cu bazinul de innot si...aici se recomanda innotul doar bebeilor peste 5 kg care de regula trebuie sa fi implinit in jur de 3 luni.
Esti tare de tot cu activitatile sportive, te admir sincer!
Eu am lucrat si am innotat pina la 36 de sapt, si m-a ajutat f. mult, pt. ca in apa greutatea corpului nu o mai purtam in intregime ca sa zic asa.N-as indrazni insa sa fac jogging sau asa ceva...
Am reusit in sfirsit sa ma uit si eu la pozele mamicilor cu bebei de ian-feb si nu ma mai satur sa va privesc.
Nasteri usoare va doresc tuturor burticilor care se pregatesc de marele eveniment!
AVENTURA
Mariana 36+
mama de Monica, Matei si Markus
wannajo spune:
aventura, superrr...deci nasti! Azi dimineata tocmai imi ziceai ca nu stii cand va fi momentul sanasti insa te vei gandi la mine si imi vei face galerie...DAR UITE CA MA GANDESC EU LA TINE SI ITI FAC GALERIEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
SA NASTI USOR, BEBE SA FIE SANATOS SI SA TE REFACI REPEDE!!!
TINEM PUMNII SI PUNEM MAJORETELE LA TREABA!!!!
Cine zicea ca azi e o zi buna de nascut? Mai naste cineva???
pupici,
wanna & bebe din burtika_38 w & 6 d