Mamici de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
Giana spune:
Buna seara gravidutzelor! Nu am mai intrat de muuult pe aici! Cred ca multe nici nu ma stitzi. Am s-o iau de la capat!
Sunt si eu
pentru a doua oara. Si am intrat in 17 saptamani.Am fost la echo ultima oara la 14 saptamani unde am aflat ca vom avea tot un baietel. Noi ne doream o fetitza,dar nu-i nimic...ca mai incercam odata
La nume nu ne-am decis inca dar mai avem timp pana in iulie.
Insa sunt si niste mici problemutze cu sarcina din cauza flacaului de 14 kg. L-am mai ridicat in brate(fiind inevitabil) si din cauza asta placenta era inflamata si jos inserata - la 2 cm de col. Ma intzeapa des burtik in partea de jos si daca se vor amplifica durerile sau voi avea sangerari voi tzine sarcina cu tratament.Sper sa fie bine si sa nu fie nevoie!
Ca tot vorbeatzi de zodii : Eu sunt TAUR Sotzul BERBEC Dani e LEU si vine un RAC
Cred ca o sa ne mai calmeze putzin racusorul.
Va pup si sper sa pot intra mai des! Sper sa ma lase Dani!
GeorGiana
si
Dani (17 august 2005) POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Antoanela23 spune:
Giana, felicitari pentru al doilea baietel. Am citit si povestea nasterii lui Dani, foarte frumos si emotionant, sa fiti sanatosi cu totii.
Ai grija cu ridicatul in brate, tratamentul te ajuta numai daca nu faci efort.
Nici eu nu am voie sa-l ridic pe Victor si fac tot felul de scheme ca sa evit. Mi se rupe sufletul cand intinde manutzele si eu ma fac ca ploua, el se supara, sper ca o nu o sa tina minte.
Somn usor,
Anto
17 si
Victor (8 octombrie 2005)
CarlaV spune:
Carmena, cu intarziere iti raspund si eu, cu placere pentru info despre glicemie ![]()
Oana-panda, multumesc pentru info despre dr. Grigoriu. Intr-adevar, majoritatea doctorilor vad ca nu prea au timp de pacienti.
Luna, imi pare tare rau pentru infectia urinara, stai cuminte si fa ce zice nenea doctorul, ca o sa treaca 
Lorina, ai dreptate cu dicarbocalmul, eu acum iau Rennie care are si magneziu, combinatia dintre calciu si magneziu nu lasa calciul sa se depuna in tesuturi. Asta doar teoretic... restul imi ramane sa sper. Eu am avut singura colica renala din viata exact acum un an dar a fost cea mai cumplita durere din viata. Tin minte ca m-a trezit din somn durerea puternica de mijoc, apoi a trecut si la burta, practic jumatatea dreapta a corpului imi era toata incordata si durea insuportabil. La asta s-a adaugat si voma puternica. Problema a fost ca nu stiam ce se intampla, am luat parca scobutil si n-a ajutat la nimic, si cel mai rau a fost ca ma durea atat de tare incat imi taia respiratia. Sotul a sunat disperat la salvare de vreo 3 ori pana a venit. Am stat 2 ore in cele mai groaznice chinuri, fara sa ma pot misca sau sa pot respira, parca aveam contractii continuu... Durerea a cedat de la 2 fiole de algocalmin si apoi doctorita de pe salvare mi-a recomandat niste picaturi, o combinatie de uleiuri esentiale care a fost foarte buna. Si la 5-6 ore dupa criza inca mai eliminam pietricele. Se pare ca asta s-a intamplat pentru ca de mai mult de 6-7 ani eu nu beam decat apa minerala carbogazoasa. Va dati seama ca am trecut instantaneu pe apa plata, de unde pana atunci imi venea sa o vomit.
M-am crucit citind povestea ta cu ginecologul. Insa cred ca toata lumea se cruceste ca eu inca nu am un ginecolog, dupa experienta de la 9 sapt. cu infectul acela de la Elias. Ma gandesc ca totusi noi suntem norocoase ca ne putem alege doctorul, vad ca fetele din strainatate nu au prea multe optiuni.
LuciaZ, Brazuca, voi la ce doctori mergeti?
Karligutza, Nikole, ce mai ziceti?
Am "descoperit" si eu cauza arsurilor din trim. I si II: hormonii, asa cum au spus multe fete. Mai precis, nivelul de progesteron din organism determina ca sfincterul dintre stomac si esofag sa ramana deschis, astfel incat stomacul sa comunice direct cu esofagul, implicit si continutul acestuia
Tocmai de aceea ar fi mai logic sa evitam arsurile mancand putin si des si stand la verticala cel putin o jumatate de ora dupa masa. Antiacidele sunt si ele eficiente, dar cele care contin carbonat de calciu, nu altceva (de ex. hidroxid de aluminiu). Atentie la carbonatul de calciu, pe langa faptul ca duce la constipatie, trebuie asociat cu magneziu ca sa nu se depuna in rinichi, vezica etc.
Carla,
17+ 
LuciaZ spune:
Buna dimineata fetelor! am intrat rapid pt ca tb sa ma duc la coafor. Azi sunt nasa. Ar trebui sa fiu mai entuziasmata da nu sunt cred ca din cauza sarcinii. Mi-e frica sa ma agit prea mult ca sa nu-i fac rau lui bebe. Mai mult ma voi imbraca in costum cu pantalon ca sa-i fie cald lui bebe. Credeti ca devin paranoica?
CarlaV- eu merg la dr.Pelin Indiana, care aista la matewrnitatea Giulesti.
Va las fetelor si ne auzim maine.
10+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
panda77 spune:
Buna dimineata, burticute !
Daca unele dintre voi nu au somn seara, se pare ca mie imi dispare dimineata
. Ce spuneti voi ca mananc eu dimineata in week-end ? Ceva ce n-am mai mancat de cand eram mica iar acum pur si simplu astept diminetile astea cu o pofta...
: ei bine, mananc petit-beurre cu unt si cu miere, langa cafeluta sau ceai. Foaaarte gustos !
CarlaV, cat despre Dr. Grigoriu, cred ca cel mai bine este sa te duci macar o data la ea, chiar s-ar putea sa-ti placa.
Pt astazi m-am hotarat sa ma duc sa-mi cumpar un sutien de sarcina, ca nu mai pot. Nu ca as fi deosebit de dotata, dar nu ma mai incap cele obisnuite si zici ca am tot felul de ticuri tot incercand ma aranjez in zona bustului, cand cei 2 se strecoara pe afara. Apropo, cine stie in Buc. un magazin cu haine frumoase de
? Ca ar fi bine sa incep sa ma uit si dupa astea.
Dar hai sa va las sa va treziti, somnoroaselor
!
Oana-panda77,
15+ cu 
nicooleta27 spune:
Buna gravidutelor,
pot veni si eu printre voi?
Sunt o graviduta
de 12 saptamani care are o poveste interesanta. Am ramas insarcinata dupa embolizare uterina iar acum medicii sunt cam scceptici. Eu sunt fff optimista si vad toata situatia in roz, nimik nu-mi umbreste perioada asta.
Am doar cateva intrebari, poate unele dintre voi a trecut prin asa ceva. Pe 14 decembria trebuia sa-mi vina cm, aveam dureri de burta, tensiune in sani si nicidecum nu gandeam ca am ramas. Am luat vidan si marcofen(analgezice), dar aceste nu-si faceau efectul, pana cand m-a auzit o colega de a mea. Cred ca am luat pastile vre-o 2 zile, nu mai tin minte , apoi mi-am facut testul de sarcina care a iesit pozitiv. Acum stau putin cu stress pana la urm control sa-mi intreb medicul, sincer mi-a fost teama sa vb cu el, mi-e frica de ceva rau, imi doresc enorm de mult acest bebel si nici nu concep sa-l dau afara.
In privinta medicilor ginecologi sunt dezamagita de un prof universitar de la SUUB. Dupa 2 drumuri intr-o luna la Bucuresti m-am "lasat la mana mea". Ma asteptam la mai multa bunavointa din partea lui , dar am primit,,,, Este un dr mut, nu comunica cu gravidele si daca el tace inseamna ca totul este ok. Am incercat sa-l intreb anumite probleme, mi-a reprosat ca vorbesc cam mult, mi-a prescris utrogestan de la care am ajuns ca o leguma, l-am sunat sa-i spun , mi-a raspuns rastit: rezista!!!
Pe 29 ianuarie am fost pt analize la SUUB, aceiasi atitudine chiar daca am dat,,,nici o informatie si la final: nevedem la cabinet. El la cabinet nu are echograf, pt ce sa ma duc sa-si bage mana,,, nuuuu. Am uitat sa mentionez, pe biletul de externare scrie proeminenta de avort.
Eu stiam ca de la 2 sau 3 luni nu mai au voie sa te controleze ce mana, atunci pt ce sa merg la el la cabinet? Sa ma uit in ochii lui, sa fac Galati Bucuresti de dragul de a calatori? Nici la cabinet nu este prea comunicativ.
Am revenit acasa si imediat m-am programat la un medic aici in Galati, am fost primita cu amabilitate si fara nici o urma de repros cand i-am aratat toate actele de la Bucuresti. Mi s-a raspuns la toate intrebarile, mi-am vazut bebelul la echo, si am decis ca el va fi medicul cu care voi naste. La final ma asteptam la o suma imensa, dar de unde , nu am platit decat 40 ron . Sper ca nu v-am plictisit cu aceste randuri si ca ma ve-ti primi in clubul vostru. DPN este pe 19.08.2007
eu
lorinaoo1 spune:
Anto scuze, abia acum am "rumegat" raspunsul tau in care imi spuneai de tratament. Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta, dar gandeste-te (cum facem toate) ca produsul final e fffff important. Dupa ce il vezi uiti de toate. Eu nu stiu cum e, dar nu se poate sa fie altfel, nu? ![]()

Uffff, fetelor, atat de rau imi pare cateodata ca nu suntem pe vremea bunicii cu tehnologia de azi (fireste
)... poate nu aveam asa probleme si cine stie pe unde zburdam noi acum... Eu una m-as fi dus la Durau la munte
Stiu ca eu nu sunt cel mai grav caz, am auzit de altele si mai nasoale, dar tot mi-as fi dorit sa nu fi bolanzit atata la pat, sa nu-mi fie frica sa ma misc in pat sau sa ma plimb mai mult... Dar, cum spuneam, trece repede timpul si cand il voi tine in brate pe bebe va fi totul ok 
Hei, sa nu credeti ca vorbesc atata si la dr. Stiu ca timpul e pretios, dar nici atat de pretios incat sa se prefere tacerea 
Vad ca m-am trezit cu chef de vorba
Azi am simtit pe bebe altfel, nu mai erau falfaieli si adevarate ghionturi
E beton senzatia. Abia astept sa mai simt asta.
nasica de moflea
burtica
16+
lorinaoo1 spune:
Giana, Nicooleta bine ati venit la burtici de iulie-august si va doresc sanatate si sarcina usoara 

Giana felcitari pt baietelul nr 2![]()
Carla
noi nu stiam de Rennie, cred ca vom incerca si noi daca vor mai fi probleme (sper ca nu).
LuciaZ
sa-ti fie de bine nasitul
. Lasa ca entuziasmul vine pe parcurs. E bine ca te-ai gandit la bebe, asa ca nu ai de ce sa-ti faci probleme ca te imbraci in pantaloni.
Luna pe de o parte ma bucur ca e vorba de doar o infectie urinara si nu e mai grav. Sanatate multa iti doresc. Pup
sa treaca 
nasica de moflea
burtica
16+
andutzy spune:
Giana, minunata povestea nasterii pitcutului vostru! Am plans cu adevarat si te felicit pt alegerea cu Medgidia(nu stiu cum ai avut inspiratia asta), nu de alta dar spitalul C-ta e o maaaaare jale si imi pare rau sa zic asta, ca sunt constanteanca, dar de spitalul ala mi-e tare rusine. E tare bine aici ca poti sa-ti alegi maternitatea!
Andra
13+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
taedi spune:
Hello gravidutelor.
Giana,Nico-bine ati venit, sarcina usoara si sanatate.
Luna-imi pare rau pe infectia urinara dar bine ca nu e ceva mai grav.
Brazuca-si al meu sot ca si al tau are mai multe pofte ca mine si a facut si burtica de zici ca e gravidut.Apropo de zodii eu sunt fecioara iar el e balanta,mai e cineva cu combinatia asta(fetita tot balanta e,am doua "cintare" in casa)
Lorina-schimbati medicul,nu merita banii tai la o asa atitudine.
Fetele cine ma ajuta si pe mine?Am trimis mail pt site-ul comun si nu am primit nici o parola de la inceputul sapt.ce sa fac?ajutatima va rog.
pupici
14+Andreea
edith