Mamici de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
roxy spune:
multumesc pentru mesajele de pe PM.,si petru felicitarile voastre , adevarul e ca mi s-a luat o piatra de pe suflet odata cu rezultatul la testul pliului nucal.Vroiam sa va intreb , daca mi-a iesit bine rezultatul la acest test, efectuat in saptamana a 12-a , mai trebuie sa fac triplu test intre saptamana a 14-16 sau nu,ca parca nu as mai vrea sa mai trec prin stresu asta pana la aflarea rezultatului.Deabia saptamana viitoare pot intreba doctorul , am termin deabia pe 19 februarie, as avea cam 16 saptamani atunci, dar parca nu as mai face testul asta triplu test, mai ales ca am auzit ca da multe rezultate fals pozitive.O zi frumoasa va doresc la toate.
Roxy
12 saptamani

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
jeni71 spune:
Buna ziua burtici dragi !
Giana si Nico-bine ati venit, sarcina usoara si bebei frumosi si sanatosi.
Carla V apropo de arusi eu la prima sarcina aveam arsuri dupa orice si dupa un pahar de apa aveam arsuri nu doar dupa prajeli. Sper sa nu mai pateasca nimeni ca mine ! Pe vremea aia nu exista Rennie, sa tin minte daca acum ma apauca iar sa prestez contra arsurilor cu Rennie.
Lorinaoo felicitari pt ghionutile lui bebe !
LuciaZdistractie placuta la botez. Nu ai de ce sa te stresezi, toata lumea iti va acorda atentier si va avea grija de tine pt ca esti nasa si mai ales pt ca esti insarcinata. Asa ca enjoy the moment!
Am si eu o intrebare - parca au inceput sa ma stranga inelele, pe voi ? Ciudat ca doar la maini simt asta, picioarele nu mi se umfla deloc. La prima sarcina tot asa stiu ca de prin luna a cincea, sasea mi-am scos toate inelele inclusiv verigheta , insa picioarele nu mi s-au umflat deloc toata sarcina.
Aici ninge asa frumos si s-a depus zapada, drept pt care am un stres cand merg sa nu cad............fix ca babele pasesc, iar cand intru in supermarketuri unde e gresie fac urat ca nu vreau sa cad.
Pupici si ne mai citim pe diseara !
jeni71 spune:
Antoanela 23
daca imi pun net, atunci refuz eu toate lucrarile ca nu o sa mai am vreme de lucrat ca voi naviga pe net. Dar numai sa obtin netul acela mult visat!
brazuca25 spune:
CarlaV eu merg la dr Cristina Parpalici la Spitalul Judetean Ilfov (fost Titan). Este o dr f dragutza si mi-a facut o impresie f buna. Acum sper sa fie si conditiile din maternitate asa de bune cum am auzit eu.
De aseara am inceput sa am dureri fff mari de burta. Daca pana acum erau suportabile, acum abia am rezistat sa nu plang! Am luat No-spa, Scobutil, Utrogestan...si inca nu mi-au trecut. Doctorita e abia luni la spital si mi-e frica sa mai stau si maine asa. Sunt ingrozita sa nu pateasca bb ceva!! Si in loc sa stau in pat, trebuie sa ma duc sa dau examen, ca numai sambata la ora 18 puteau sa il programeze! 
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Antoanela23 spune:
Buna ziua frumoaselor,
Daca aveti prea multa zapada, trimiteti si pe aici ca sotul tanjeste, in fiecare dimineata se uita pe geam sa vada ccc daca a nins, e mai rau decat copiii care-l pandesc pe Mos Craciun.
Lucia, distractie placuta la nasit.
Lorina, mersi
. Tu ce probleme ai de trebuie sa stai la pat? Scuze ca nu mai tin minte.
E f placut sa te inghionteasca bebe...acum, si eu mor de drag cand il simt; dar sa vezi cum e in luna a noua cand joaca volei cu vezica ta
. Dar sa ajungem noi cu bine pana acolo ca nu asta-i baiul cel mai mare.
Nicoleta, bine ai venit, felicitari pt bebe si sarcina usoara. Utrogestanul da stari de somnolenta dar in timp il vei tolera mai bine. Nu stiu daca ti s-a spus, dar poti sa-l iei si vaginal, astfel nu te mai adoarme, evetual il iei oral numai inainte de culcare.
Ce inseamna embolizare uterina?
Jeni, eu am scos toate inelele. Ma scol dimineata cu mainile un pic umflate si ma enervau.
Brazuca, bafta la examen. Daca totusi ai dureri mari mai bine nu te duci, vezi tu, ai grija de tine.
Va las ca s-a trezit juniorul si-i trage o cantare de rasuna cartierul.
Pup fetele, we placut,
Anto
17 si
Victor (8 octombrie 2005)
brazuca25 spune:
Chiar nu stiu ce sa fac. Ar cam trebui sa plec, si ma doare din ce in ce mai tare burta. Sunt niste dureri ca de ciclu, cu tot cu mijlocul, si sunt destul de puternice. Mai iau un No-spa, dar cred ca daca tot asa imi este, ma duc pana la camera de garda sa ma vada un dr sa imi zica ca sunt bine. Mi-e frica pt bb!
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Joujou spune:
Brazuca, nu e de glumit cu durerile de burtica....mai ales daca le simti ca niste contractii...totusi, daca nu sunt insotite si de alte simptome (scurgeri maronii sau chiar mici sangerari), parerea mea e ca nu trebuie sa te sperii foarte tare, suna-ti in schimb medicul si STAI LA PAT!!! Da-l incolo de examen, pana la urma bb e mai important decat orice in momentul de fata! E bine ca ai luat no-spa scobutil si utrogestan, ar trebui sa cedeze durerile (daca nu sunt de alta natura, cum ar fi o indigestie???)
Stai in patut si totul o sa fie bine!
Multa sanatate iti dorim!
Mami si bebe mic din burtica http://www.dropshots.com/day.php?userid=239570&cdate=20070130&ctime=190014
Joujou
9 saptamani si crestem!
Carmena spune:
Buna!
Brazuca fugi la doctor undeva la camera de garda(undeva unde au maternitate, Giulesti sau Municipal), fara sa mai stai pe ganduri. In mod normal durerile trebuiau sa cedeze pana acum la medicatia luata. Nu te juca, daca e nevoie, da-l incolo de examen, bb e important acum. Nu vreau sa te sperii, dar eu in 7 luni cu Stefi aveam niste simple intepaturi in partea de jos a burticii.(nu foarte deranjante dar le simteam...)Era weekend, asa ca am tratat cum am stiut eu, si m-am dus luni la dr. Verdictul?! Iminenenta de avort care m-a tintuit in spital o saptamana pe trantament cu litice
Aveam fundul arsice, la servici evident ca nu am mai avut voie...Fugi repede, tinem pumnii, spune-ne ce ai facut.
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
samadhi spune:
Bine a-ti venit la noile mamici si bine v-am regasit pe toate aici !
LUNA - imi pare rau de infectia urinara, e foarte nasoala, eu am avut-o in sept. anul trecut si cred ca am luat acelasi antibiotic dar mie nu mi-a facut asa de mult bine, am avut ameteli de la medicament si dureri de stomac, iar pe atunci nu eram insarcinata. Nu vreau sa te sperii, insa asa mi s-a intamplat mie, am reactionat poate altfel la medicament. Iti doresc insanatosire grabnica !!! Si cat mai putine dureri.
Jeni - eu am mancat deja, foarte buuuuunnnn ! Pofta buna si tie !
La mine arsurile inca mai persista, la fel si senzatiile de voma, sper sa inceteze curand..... e foarte nasol ca nu pot nici sa dorm uneori......
Weekend placut la toate !
Si pupici.
10+
Carmena spune:
Samandhi, Anto multumim si noi de aprecieri
Creste si inima mea de mamica cand cineva imi lauda pujutul...
Carla
esti o adevarata enciclopedie medicala. Esti de profesie sau pur si simplu te pasioneaza?! Ca eu sincer nu inteleg mare lucru dintr-un prospect al unui medicament, decat poate modul de administrare...
Si ai mei vroiau sa devin medic la un moment dat.
Bun venit noilor gravidutze si de la noi. Sarcina usoara si bb-lusi sanatosi.
Luna si eu am luat antibiotic in primele saptamani cand am facut viroza aia nesuferita. E mai bine in sarcina sa tratezi decat sa suferi, orice suferinta se transmite la bb, asa ca ia tratamentul linistita.
Alina vorbesti de plimbari..Pai eu asa un chef de plimbare de cand am ramas gravida...Poate unde stiu ca, concediul de anul acesta e cam compromis...Mai nou fac planuri de o saptamana Ungaria-Austria, cu opririle de rigoare pentru cumparaturi. L-am capait pe al meu sot aceste planuri, cand sa mergem inainte de Paste, dupa Paste...si avem de munca ca la balamuc asa ca practic nu stiu cand va fi saptamana aia si daca va fi
. Inutil sa va spun ca planul de concediu pentru la anu' e deja facut![]()
Merg sa mai mananc si eu putin pomelo ca am papat de pranz si parca ma ia nitel greata.
Pupici,
Carmen
13+ si Stefi
3 ani
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/