Mamici de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 9
Joujou spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
Chiar nu stiu ce sa fac. Ar cam trebui sa plec, si ma doare din ce in ce mai tare burta. Sunt niste dureri ca de ciclu, cu tot cu mijlocul, si sunt destul de puternice. Mai iau un No-spa, dar cred ca daca tot asa imi este, ma duc pana la camera de garda sa ma vada un dr sa imi zica ca sunt bine. Mi-e frica pt bb!16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
DU-TE DE URGENTA LA DOCTOR!
Joujou
10 saptamani si crestem!
Luna1 spune:
Fetelor va multumesc pentru sustinere, nu-i de glumit cu infectiile astea, doare de mori. Beti lichide multe si cum a zis Anto suc de Cranberries e super bun pt asa ceva (coacaze?!) altfel uitati ce patesc eu.
Bun venit noilor fete, sa aiba bebei frumosi, sanatosi si la termen.
Barzuca iubita fugi la spital ca nu e de glumit. vorbesc serios!
Va pup
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Luna1 spune:
Dragele mele eu neavand ce face aseara mi-am gasit si caruciorul pe care il vreau. E cu trei roti, si cumpar landou si scaun de masina separat si e superb. (cel putin mie imi place ca e simplu de folosit).
Ia priviti www.mothercare.com/gp/product/B000MF3VOU/sr=1-8/qid=1170514838/ref=sr_1_8/026-4239052-8010056?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42805041&mcb=core" target="_blank">asa il cumpar
www.mothercare.com/gp/product/B000MF3VOU/sr=1-8/qid=1170514838/ref=sr_1_8/026-4239052-8010056?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42805041&mcb=core" target="_blank">landou
www.mothercare.com/gp/product/B000MFS7VW/ref=ts_1_1/026-4239052-8010056?ie=UTF8&mcb=core" target="_blank">cu scaun de masina
Ce parere aveti?
Alina
Antoanela23 spune:
Luna, multa sanatate.
Si eu am tot carut Quinny, dar modelul www.baby2000.be/catalog7.asp?PG=92#cat" target="_blank">Speedy, e fff bun, comod, manevrabil.
Vad ca al tau e mai smecheros in ce priveste stransul si desfacutul.
E marca buna, ia-ti fara teama. Mie mi se pare scandalos cat e de scump landoul pe care-l folosesti maxim 6 luni. Dar asa e la toate firmele, profita la sange.
Anto
17 si
Victor (8 octombrie 2005)
ioanadara spune:
quote:
Originally posted by Giana
.
Insa sunt si niste mici problemutze cu sarcina din cauza flacaului de 14 kg. L-am mai ridicat in brate(fiind inevitabil) si din cauza asta placenta era inflamata si jos inserata - la 2 cm de col. Ma intzeapa des burtik in partea de jos si daca se vor amplifica durerile sau voi avea sangerari voi tzine sarcina cu tratament.Sper sa fie bine si sa nu fie nevoie!
GeorGianasi
Dani (17 august 2005)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
[b]
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Giana esti sigura ca ridicatul in brate iti cauzeaza probleme?M-am cam speriat pentru ca al meu nazdravan are 16 Kg si aproape tot timpul cand nu doarme vrea in brate.Il mai pacalesc eu dar oricum il tin mult.
Acum eu nu simt nici o durere dar crezi ca asta chiar ar putea cauza la o sarcina asa mica?Am zis ca sunt doar vorbe babesti sa zic asa.
14
Luna1 spune:
ANto bine ca m-ai linistit ca la cati bani costa daca se strica usor imi da al meu cu el in cap.
Aseara cand l-am vazut nu stiam cum sa-i zic lu' al meu, initial nici nu i-am zis ca landoul e separat, m-a intrebat el "d'asta n-avem nevoie?" am zis si eu cu juma de glas "ba da" si a stat s-a socotit, cica "e ok, daca zici ca merita si le face pe toate".
(mi-a placut sistemul de desfacere automat ca nu cred ca am cum sa ma descurc cu doi copii si carut si ...etc".
Deci zici ca e bun. Deci cumpar.
Alina
Luna1 spune:
Ah si pentru ca tot sunt la carucioare un sfat pentru mamicile la prima sarcina: mie mi s-a parut foarte important in alegerea caruciorului optiunea de a il putea avea pe bebe cu fata lam ine sau cu spatele. Adica maneul la carucior sa fie mobil astfel incat sa-l pot tine pe bebe ori cu fata ori cu spatele. In primul rand din cauza vatului (nimeni nu vrea bebe sa aiba tot vantul in fata) si apoi din cauza soarelui( la fel nu vrem sa-l tinem pe bebe cu ochii in soare, nu?)
Anto si tu mai cumperi un carucior acum sau cum faci cu amandoi?
Alina
Antoanela23 spune:
Luna, deocamdata nu mai cumpar inca unul.
Eu mai am unul, Maclaren Sport, e mai mic, usor (5kg) si care se pliaza f bine, e bun pt calatorii, cumparaturi si iesiri rapide, o sa-l tin pe acela numai pt Victor.
E clar ca nu voi avea cum sa ies cu ambii copii in acelasi timp, dar o sa vedem mai incolo cum va fi. Mai sunt niste platforme care se ataseaza la carut dar inca nu stiu daca Victor va fi suficient de mare sa stea pe ea.
Anto
17 si
Victor (8 octombrie 2005)
oaana spune:
buna fetelor,ce mai faceti?
brazuca sanatate multa,nervi deloc,stres delos-am inteles ca stresul duce la pierderea sarcinii-in pat sa stai si daca nu trece la doctor repede
antonela avem bebe deoseama,al meu e pe 5 octombrie 2005.tu cum nasti a doua oara? prima oara ai nascut cu epidurala?
te rog sa-mi spui ca vreau sa stiu cine s-a hotarat si a doua oara pentru epidurala,ca eu am optat deja la fel ca si la prima nastere.
sanatate mult sa va dea Dumnezeu tuturor.
oana
mami lui Iosua,12+
oaana spune:
fetelor care ridicati bebeii mult in brate,aveti grija,poate afecta chiar daca e sarcina mica,o prietena de-a mea a pierdut bebe ca a facut efort mult cu fetita mereu in brate,in oras pana la etajul 4...
aveti grija si sanatate.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 12+

16+