Mamici de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
lorinaoo1 spune:
Brazuca a reactionat sotiorul meu, asa mai politicos. In momentul acela eram fermecati de bebe si nu am fost prea vehementi. Deja am vorbit cu o prietena de-a mea rezidenta chiar la maternitate si ma duc la dr Socolov. Cica e f calma si calda.
Samadhi, da, era ea buricu` targului sau nu stiu. Explicatia sta in faptul ca e nf (nu dau explicatia ca mi-e rusine) - e domnisoara batrana, la vreo 50 de ani. Initial m-am dus la ea cu gandul ca vine oricand la nastere, sau cel putin asa am auzit.
Pupici tuturor
si noapte buna. Bebele meu cred ca vrea sa se odihneasca, ca ma cam inteapa.
nasica de moflea
burtica
16+
Luna1 spune:
Fetelor am infectie urinara. Mi-a dat sa iau Cefalexin antibiotic si m-am decis sa-l iau dupa ce am intrebat de zece ori doc daca e safe in sarcina. Mi-a zis ca ma voi simti mai bine aproape imediat asa ca astept senzatia de bine.
Va pup si va multumesc pentru suport.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
andicu spune:
Buna fetelor.
Luna, imi pare tare rau ca te-ai pricopsit cu asa ceva!
am citit ca e bine sa bei f multe lichide , minim 2 l/zi, ca sa eviti pe viitor. Cica in sarcina suntem mult mai sensibile sa facem infectie urinara si din cauza insuficientei de lichide. Multa sanatate si sa-ti treaca repede! 
Roxi, felicitari pt rezultat! ti-am trimis pm cu ce ai nevoie.
Andicu
17+
Poze noi
jeni71 spune:
Buna seara dragi burtici !
De cat ati pomeni de pomelo, fix dupa pomelo m-am dus in kaufland..........si am mancat mai mult de jumatate singura!
Lorina poti schuimba linistita doctorul-eu la prima sarcina am avut 3 doctori, 2 m-au vazut in Bucuresti si cu al treilea am nascut la Dej, asa ca.................linistita schimba doctorul. 
jeni71 spune:
Ioana75-ma gandisem si eu la jocuri insa la cum am asezat calculatorul mi-l vede la fix sefa, incerc totusi sa fac sa imi puna net. Asta ar fi ideal !
Antoanela23 spune:
Carmena, multumesc frumos,
. Ti-am admirat si eu nazdravanul, e scumpic foc.
Victor nu e promis ... inca
.
Spre rusinea mea dupa varsta de 5 luni (de cand am inceput serviciul) nu i-am mai actualizat pozele, mai e un pic si trece anul de atunci. De cate ori imi propun, ma iau cu altceva si uit. Cand ma uit la pozele lui imi dau seama ce s-a schimbat. Dar tot frumos este
.
Luna, multa sanatate. Si eu stiu ca suntem predispuse la asta in sarcina. Preventiv este bun sucul de cranberries, astea-s coacaze, nu?
Roxy, felicitari pt analize.
Pup fetele, somn usor si weekend placut,
Anto
17 si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Ioana,
, weekend placut, nu te-am mai prins azi pe YM.
Oanaa, daca nu-ti place cafeaua bea coca-cola, pepsi, cacao, cred ca si ceaiul negru e bun, stiu ca daca eu beau ma agita, deci creste tensiunea.
Anto
17 si
jeni71 spune:
Oana poti incerca si cu ciocolata calda, sau cacao cu lapte ! Asta daca nu poti bea cola, pepsi !
Weekend placut la toate mamicile cu bebei in burtici !
Ne mai citim si maine !
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by jeni71
Ioana75-ma gandisem si eu la jocuri insa la cum am asezat calculatorul mi-l vede la fix sefa, incerc totusi sa fac sa imi puna net. Asta ar fi ideal !
Jeni, ideal ar fi sa ai net, jocuri si ecranul cu spatele spre sefa
Bafta cu netul.
Anto
17 si