Mamici de iulie-august 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Si mie tot astea mi-au placut + Zippy. E super ideea cu 3 in 1, dar cat or costa la noi? Aveti idee?

Andreea 18+ Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Salutare, burtici !

Abia m-am intors de la job, unde am avut o zi infernala ( nu-mi venea sa cred ca nu pot macar sa trag cu ochiul pe forum ). Am citit cele cateva pagini pe care le-ati scris azi ( tare harnicute mai sunteti ) si vad ca subiectele momentului sunt durerile de burtica si carucioarele . Pai atunci sa ma bag si eu in seama :

1. Durerile de burtica - depinde de felul lor : daca sunt constante si ca la menstruatie, mergeti mai bine la dr si vedeti despre ce e vorba ( tot din experienta vorbesc si eu ), poate e nevoie de repaus si utrogestan ; daca sunt intepaturi e mai probabil sa fie de la intinderea ligamentelor - oricum in caz de tuse si stranut e normal sa te intepe.

2. Carucioarele - am citit ceva interesant : e bine ca in primele luni, pana cand bebe isi poate tine capsorul, sa se foloseasca un carucior cu spatele la orizontala sau doar f. usor inclinat, in asa fel incat sa nu se forteze musculatura nedezvoltata a spatelui si gatului micutului. Abia pe urma se poate folosi un carucior cu un unghi mai mare la spate. Iata deci ca un carucior multifunctional devine din ce in ce mai interesant, si e de urmarit si in cate pozitii se poate fixa.

Cred ca va mai scriu in seara asta, ca abia astept sa scap de moderare.

Oana-panda77, 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

SAMADHI, uite site-ul lor http://www.babyexpo.ro, sper sa te lamuresti.dar sincera sa fiu nu cred ca se merita sa iei de aici cand poti lua din Ge muuuult mai ieftine si de calitate, parerea mea.

JOUJOU, baga si tu cateva mesaje repede, cred ca 20 trebuie sa ai si sa nu fi moderata!

Zippy sunt bune si sunt cam 8 mil la oferta, vedeti la BE ce preturi sunt.

Ile 17 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Simo, la ce Mall te-ai referit?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

la mall-ul din iasi

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

citisem ca esti din Bucuresti, dar nu stiu unde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Dragelor, ce e asa liniste pe aici?
Hai sa va scriu si eu de patut. Pana la 6 luni am avut unul primit, de lemn. Deceptie totala! E adevarat ca nu i-am pus aparatori, dar era foarte ingust si se lovea copilul cu mainile de laterale si se speria, se trezea plangand! Atunci i-am luat un tarc-pat de la MIniblu,o minune de patut, pana la aproape un an a dormit in partea de sus, care mergea si leganata, dupa aceea l-am coborat la nivelul de jos in care doarme si acum cu maaaaare placere, are 80cm latime si de multe ori il gasesc dormind si pe latimea lui, ce mai, are loc si se simte super!
Caruciorul, primul a fost primit si s-a rupt cand avea Dragos 8 luni, a trebuit insa sa luam unul tot mare, care sa se poata si intinde complet, deoarece pana pe la un an si ceva Dragos ziua adormea doar leganat in carucior,in casa. Acel carut insa nu l-am folosit f mult, va merge fara probleme si la bb2. Cel sport am luat unul Brevi, usurel, care se face umbrela si are si bretea pt umar. O minune de carucior, l-am folosit pana acum aprox 2 luni.
Spor la cumparaturi!

Andra13+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna noaptea,

De abia acum am apucat sa citesc din urma, mai bine mai tarziu decat deloc .

Carmena, Lorina, multumesc de laude, creste pipota in mine cand citesc . Cum ziceam si mai demult, cat timp bb2 nu seamana cu soacra-mea e ok.

Lorina, bafta cu noua doctorita, sper sa-ti fie bine cu ea.

Irinusha, de platforma aceea ziceam si eu dar nu stiu daca Victor va fi destul de mare sa stea pe ea, vom vedea la vara.

Carla, ce vesti ai despre cunostiinta ta, a nascut?

Edith, unde vrei sa pui poze? De fapt cred ca deja ti-au raspuns fetele.

Anto 17 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara !
Ioana75 si oanav felicitari pt bebei!
Si eu am aflat azi ca va fi BAIETEL !
Am fost la eco morfofetala, si totul e OK ! Cand am ajuns acasa am dat mesaj la prieteni si inclusiv la socrii si cumnata. Si surpiza, cine mi-a raspuns la mesaj ? O prietena, o verisoara, o fina oricine, mai putin socrii si cumnata-misto, nu? Sa fie sanatosi dar sa nu-i vad dupa ca vai ce-l iubim ca o sa-mi vina sa vomit.
Scuze pt criza de rautate, dar unde sa-mi vars oful, daca nu la voi ?
O zi buna maine, sanatate si ne citim pe seara !

Mergi la inceput