Mamici de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 21
jadi spune:
Buna fetelor,
incerc sa citesc din urma si sa va raspund!
Edith ti-am trimis email pe adresa trimisa, sper ca ai primit emailul.
La subiectul patut, si eu am unul tip tarc de la Graco si cum Vlad nu il mai foloseste, va fi reportat la frasu'. La carucior am luat plasa, am luat unul mai naspa dar tinand cont ca e si asta nou, va fi la fel reportat si o sa ii cumparam un macclaren pe la 8 luni si rezolvam problema sau poate se reporteaza si asta de la frasu
. la fel si scaunul de masina!
Luna am zis eu ca e unul singur dar bun
.
Camea bine ai venit si sarcina usoara, sa ne dai datele pentru listuta!
Am fost la eco si toate sunt ok, bb e mai mic cu 4 zile dar eu zic ca e ok mai ales ca nu ma simt vinovata de sex la ovulatie si atunci nu e vorba de bb mai mic ci un bb la varsta corecta. Si e baiat dar zau ca nu stiu cum il va chema, mai avem 5 luni de gandit!
Ioana felicitari pentru fetita, nu vezi unele fac numai baietii si altele numai fete, nu putea sa fie invers, hehe? Eu zic sa stai linistita cu praevia marginala si eu am o ditamai praevia posterioara (banuiesc ca e aceashi chestie dar cu denumiri diferite) si am citit ca una din cazurile pentru praevia este un uter cu cezariana ceea ce se explica in cazul nostru. In plus mi-a explicat o "pasarica" de aici ca e oarecum ok ca e posterioara/marginala, cazul naspa e cea centrala.
In rest nimic special!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Am uitat sa va spun ca doctorita nu a fost panicata ca am placenta praevia, mi-a spus ca oricum nasteam cezariana asa ca nu sunt probleme, in plus exista posibilitatea sa urce. si gradul de maturare tot 1 a zis, acum nu stiu cum e ok.
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
alexi22 spune:
fetelor va multumesc pt raspunsuri.am sunat-ope dr si mi-a zis sa fac injectabil no-spa si scobutil.
lorinaoo1 spune:
Cristina26 si pe mine ma doare burtica in fiecare zi, mai mult, ma doare si cand tusesc sau stranut, rad. Eu o simt ca o durere ascutita, are bunica mea o expresie "parca ma taie". Acu, nu stiu, normale, nenormale, dar parca m-am saturat sa ma trezesc si sa adorm cu ele
Nu mai spun ca daca ma duc si eu in vizita la cineva dupa o ora incep sa ma foiesc ca ba ma inteapa in dreapta, ba in stanga. Si daca ma agit un pic sau ma supar atunci stai sa vezi.
Ioana, da, e plictisitor tare acasa, ce sa zic. Ma gandeam si eu sa ma duc la serviciu dar nu stiu daca voi putea rezista prea mult si mai mult incurc si copiii aia si pe cel care-mi tine locul
Hai sa zicem ca n-ar fi asta o problema, dar nu cred ca pot sta relaxata la serviciu cu cel putin 3 clase la care trebuie sa fiu zbir (adik sa urlu), ca vorba aia, sunt cate 30 de baieti in clasa si toti sunt fotbalisti ai naibii de energici
Na, ca suna a autocompatimire
Abia astept sa vad ce zice dr asta "noua" si poate aud si eu niste explicatii mai complete de la eco. Vad ca voi vorbiti de gradul de maturare a placentei si de alte date de care eu habar n-aveam![]()
nasica de moflea
burtica
16+
oanabbb spune:
ce fac burticutele mele????????ufff ce dor mi.a fost de voi!!!
am sosit din calatorie...si am si confirmarea...E BAIETEL!!!!
S.a dus numele nostru de fetitza,papuceii si funditele....
oricum imi bat capu de numai pot si nu gasesc nici un nume care sa.mi placa de baiat...pai dak toata viata m.am gandit doar la nume de fete....![]()
revin ceva mai tarziu cu noutati ca acu am taaaaare multa treaba!
oana
15+
X-ray spune:
salutari la toata lumea!felicitari celor care au fost la eco si au vzut bb ca acrescut si au descoperit si culoarea caruciorului.
ioana eu la 12 saptamani aveam placenta previa centrala,situta chiar pe col
!.sunt sanse sa se ridice,dg de previa ramane abia dupa 5 luni batut in cuie.intr-adevar efort mai putin pt ca acest tip de placenta are tendinta sa sangereze mai mult fiind mai putin mai rigida.dar nimic nu-i batut in cuie.
lorina cand am vazut ce ai scris tu parca m-ai descris pe mine...si pe mine ma doare non stop burta,parca a inebunit.... deaia vin asa de rar pe forum,arunc un ochi si fug repede in pat...
asa ca va salut pe toate cele vechi si cele noi si sa auzim numai vesti bune!
si eu astept cu numele pana la confirmarea de peste 2 saptamani.
carucioare faine gasiti si mai jos
jadi m-am indragostit de cele de la inglesina!
www.inglesina.com
www.pegperego.com
alina
15+ 
jadi spune:
Felicitari Oanab pentru baietel si ne bucuram ca ne mai scrii!
Alina.a, cel zippy de la inglesina mi se pare cel mai tare carucior in plus are sistemul de 3 in 1 si se transforma si in sport!
Ii urez pe aceasta cale un bine ai venit, Crisztei pe care am reperat-o pe la capitolul 13 de unde o pierdusem! Sarcina usoara!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
jadi spune:
Alina.a, deci ma ierti ca am zis ca ccc cazul cu praevia centrala e ala naspa
!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
X-ray spune:
oanabb super vesti!sanatos sa fie!
jadi stai linistita cunosc eu propriul meu caz
. da ala zipy e super!cand ma duc in ungaria dau o raita prin magazine, cica sunt mult mai accesibile la ei!plus ca trebuie sa-l instruiesc pe sot ce sa ia daca trebuie sa ma internez mai devreme
.eu sunt adepta astora 3 in unu cum zicea si carla,chiar daca sunt mai scumpe pt ca daca pui pe hartie cate trebuie sa mai iei daca cumperi unul simplu tot acolo ajungi.
alina
15+ 
jadi spune:
Eu m-am luat dupa sot si am luat unul la 6 milioane cu tot cu scoica si pozitie de landou (dar fara landou) dar pe langa faptul ca e ieftin m-am cam enervat cumplit cu el. E negru cu gri (nici culori nu le pot zice) si materialul desi e rezistent, e cap grosutz si se incalzea copilul in orice pozitie il puneam. Mai ales vara in scoica in masina, la drum lung il schimbam de 3 ori, se facea fleashca de sus pana jos. Acum si astea mai scumpe pot transpira copilul dar macar sunt un pic mai estetic.
Fratele meu caracteriza caruciorul perfect:
1. Sa poti sa il vezi pe bb din fata cand e mic si sa vada el in fata cand e mare, adica sa aiba maner care poate fi schimbat
2. Sa aiba rotile blocabile atat pe spate cat si pe directie in fata, in cazul in care vrei sa misti caruciorul de pe loc sa se poate deplasa inainte/inapoi fara sa se deplaseze si stanga/drapta
3. As adauga si cu un singur maner, nu cu coarne ca sa poti sa il conduci cu o singura mana.
Acum fetele cu experienta mai pot adauga!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2