Mamici de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
Ioana75 spune:
Anto
. Daca nu era importanta chestia cu circulara de cordon pe picior, cred ca n-ar fi mentionat-o (parerea mea
).
camea, bine ai venit.
simo, fetita mea a dormit in landou in prima luna, deci noi am folosit o parte din carucior si pe post de "moses basket".
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
nicooleta27 spune:
Multumsc pt raspuns Branzucala sfarsitul lunii merg la ginecolog si daca zice sa stau in pat asa voi face, pana la urma noi si bb suntem cei mai importanti. Gasim noi sa facem ceva.
Alexi nu ai fost la ginecolog? De obicei durerile de burta reprezinta contractii, mergi si dicuta cu medicul, nu lasa sa treaca de la sine, mai bine intreaba.
eu
Anya20 spune:
Ioana, ma bucur ca veti mai avea o fetita! Sa fie sanatoasa. Banuiesc ca ai fost la eco la Pop, ca el se caracterizeaza prin "mutenie"
. Dar macar este un f bun ecografist si asta conteaza cel mai mult.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
simo_al_jaafari spune:
ioana tocmai asta vroiam sa spun si eu. in prima luna poate dormi in landou. vara mea a vut la inceput un patut cu picioarele ca un fel de talpici in care il legana. eu incerc sa invat din greselile ei. 
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
poze
brazuca25 spune:
nicooleta27 clar ca facem cum e mai bine pt ei. Si oricum cateva zile bune o sa fie numai de recuperare de somn pt cata oboseala am acum adunata.
Ziceai ceva de dormit pe burta. Eu dorm de cand ma stiu pe burta, si noaptea nu pot sa ma controlez cum dorm. Degeaba ma asez eu seara intr-o parte, ca dimineatza tot pe burta sunt.
Sper totusi ca bb e inca prea mik sa aiba vreo importanta, dar o sa intreb cand o vad pe dr.
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
Joujou spune:
quote:
Originally posted by alexi22
buna fetelor am si eu o intrebare am 11 saptamani si ma cam doare burtica voi ce credeti este normal?
Iubita, nu sunt in regula durerile de burtica in sarcina, mai ales in primele saptamani care sunt decisive! Nu vreau sa te sperii, dar daca sunt ca niste contractii (cam ca la ciclu) si se repeta de mai multe ori in aceeasi zi, nu prevestesc nimic bun. Sfatul meu: daca nu ai pus inca mana pe telefon sa-ti suni doctorul, fa-o cat mai de graba! Poate e nevoie sa mergi la un control sa te vada. Si ia o No-spa, just in case, sau un Scobutil, daca ai prin casa. Eu sunt patita, sa stii, asa ca la orice contractie, cat de usoara, iau un No-spa preventiv. Ce-i drept, nu m-a mai durut burtica de loc de la 8 saptamani, dar am sustinut sarcina cu Utrogestan si No-spa inca de cum am aflat ca sunt insarcinata (am pierdut o sarcina acum o jumatate de an si totul a inceput de la niste dureri pe care, la vremea aceea, n-am stiut cum sa le interpretez..) Asa ca, fii mereu in garda! Poate sa nu fie un semn rau dar, de ce sa risti?
Multa sanatate tie si bb-ului!
Iulia
Joujou
10 saptamani si crestem!
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by alexi22
buna fetelor am si eu o intrebare am 11 saptamani si ma cam doare burtica voi ce credeti este normal?
Daca nu ai dureri (crampe) care sa te faca se te faci ca un colacel si sa plangi de durere nu cred ca e pericol. Dureri de burta eu zic ca sunt normale pe perioada sarcini. Uneori ne dor ovarele alteori uterul ~ pentru ca in aceasta perioada se dilata, sau stomacul ~ aproape de fiecare data mancam. Pe mine ma durut si uneori ma doare si acum burta si capul.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
16+
poze cu fetita
nicooleta27 spune:
Brazuca, eu de la dormitul pe burta aveam dureri insuportabile , acum s-au mai ameliorat. Posibil sa fi avut acele dureri si datorita fibromului pe care il am.
Acum ma lupt mult cu somnul, cred ca o sa doarma din fudulet cel mik cand il voi naste. Ma trezesc dim pe la 8 si la 10 mi se inchid ochi , imi revin abia pe la 16 . Mai pacatuiec cateodata cu un capucinno sau 3 in 1 dat tot degeaba. Tu cum procedezi? Ce leacuri ai pt somnikul asta?
eu
CarlaV spune:
De acord cu no-spa luat la nevoie, insa NU scobutil, sub nici o forma!!! Cautati in farmacopeea americana si vedeti ce riscuri are administrarea de scobutil in timpul sarcinii. Nu mai vorbesc de aspirina si chiar si paracetamol, desi doctorii de aici spun ca paracetamolul de OK. Asta e alta discutie, dar scobutil nu.
Carla,
18+ 
cristina26 spune:
Eu m-am hotarat ce nume sa ii dau la fetita dar sotul inca nu este sigur ca ii plac numele alese de mine.
Ma gandeam sa ii spun Ingrid Olivia.
Ingrid (scandinavian) beautiful ~minunat
Olivia (latin) maslin
Voi la ce nume v-ati gandit?
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
16+
poze cu fetita