Mamici de iulie-august 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Oanab scuze ca te-am scris oanav, din greseala, si repezeala, -iertare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Jeni si Oana, felicitari pentru beietei! Eu in fiecare zi astept sa inmultim numarul carucioarelor pe listuta. hai ca incerc eu sa pun un carucior albastru la Jeni, ca vad ca Oana are deja.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

... continuare

Otim, e normal ca dr sa faca si control vaginal din cand in cand pe parcursul sarcinii; dar e din ce in ce mai comun ca sotul sa intre si el la consultatie. Al meu sot sta langa umarul meu si nu are viziune frontala, ca sa zic asa, iar la ultimele doua consultatii l-am luat si pe junior ca nu aveam cu cine sa-l lasam. Daca vrei sa eviti asta, intreaba-l pe dr ce urmeaza sa faca pt ca ar vrea si sotul tau sa vada ecografia. Si eu m-am cam jenat la inceput, dar cu timpul mi-a trecut, s-a ingrosat obrazul.

Oana, multumim pt nume; dupa ce ma decid o sa te intreb semnificatia.

Camea, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos.

Sunt multe marci de carucioare care fac 3 in 1, adica pe acelasi cadru se pot pune scoica(scaunul de masina pt prima varsta), landoul si carutul in sine. Ideea e ca majoritatea sunt cam mari si grele, chiar daca sunt f comode, se pliaza/depliaza usor, dupa ce bebe sta in popou si mai ales pt calatorii va fi necesar inca unul "sport", usor si care ocupa spatiu putin in portbagaj.
Si inca ceva: nu toate landourile sunt garantate pt transport in masina, de fapt daca nu scrie explicit, nu sunt safe (si cred ca nici permise) in masina.

La prima sarcina incepusem si noi cu avant sa ne interesam de ce trebuie sa cumparam. Apoi au aparut problemele, statul la pat, sarcina cu risc si am inghetat tot, nici la nume nu ne-am gandit pana dupa 7 luni, mi-era groaza.
Iar apoi a trebuit sa faca sotul singur toate cumparaturile, tot, haine, mobila, carut, sterilizator, biberoane. Imi povestea ca de multe ori era singurul barbat printre multe burtici care alegea body-uri sau pijamale de copii .
Si vizita la maternitate tot singur a facut-o, cu lista de intrebari de la mine, iar a fost singurul barbat neinsotit care pune intrebari despre contractii, anestezie, etc, ce vremuri.

Pupaturi, somn usor,

Anto 17 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Jeni, Oanab, felicitari pentru baietei. Sa fiti sanatosi cu totii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Despre cunostinta mea care era la Tutunaru nu mai stiu nimic, azi trebuia sa se duca la alt doctor, la Municipal, si n-a mai aparut deloc pe mess. Daca nu apare nici maine o sa dau telefon sa vad ce se intampla. Eu suspectez ca a oprit-o la spital sa nasca, natural sau cu cezariana. Tot ce pot sa sper e ca sunt bine amandoua.

Carla, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Cristina26 si pe mine ma doare burtica in fiecare zi, mai mult, ma doare si cand tusesc sau stranut, rad. Eu o simt ca o durere ascutita, are bunica mea o expresie "parca ma taie". Acu, nu stiu, normale, nenormale, dar parca m-am saturat sa ma trezesc si sa adorm cu ele Nu mai spun ca daca ma duc si eu in vizita la cineva dupa o ora incep sa ma foiesc ca ba ma inteapa in dreapta, ba in stanga. Si daca ma agit un pic sau ma supar atunci stai sa vezi.

Of, Lorina imi pare atat de rau ca te simti atat de mizerabil. Sper ca durerile acestea vor inceta curand si vei putea sa te bucuri de aceasta perioada atat de unica si frumoasa din viata ta.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

16+ poze cu fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by Antoanela23

... continuare

La prima sarcina incepusem si noi cu avant sa ne interesam de ce trebuie sa cumparam. Apoi au aparut problemele, statul la pat, sarcina cu risc si am inghetat tot, nici la nume nu ne-am gandit pana dupa 7 luni, mi-era groaza.
Iar apoi a trebuit sa faca sotul singur toate cumparaturile, tot, haine, mobila, carut, sterilizator, biberoane. Imi povestea ca de multe ori era singurul barbat printre multe burtici care alegea body-uri sau pijamale de copii Si vizita la maternitate tot singur a facut-o, cu lista de intrebari de la mine, iar a fost singurul barbat neinsotit care pune intrebari despre contractii, anestezie, etc, ce vremuri.

Pupaturi, somn usor,

anto asa sunt eu acum...cat te inteleg...toata lumea ma intreaba,v-ati gandit la carucior,la patutz de care,la nume...astept urmatoarea eco sa vad poate aud si eu vesti bune,daca nu asta e,cand mai merg in ungaria la control ii arat la sot cam ce trebuie sa ia si se descurca.m-am cam orientat pe internet despre ce carucior as vrea,restul sunt in ceata.oricum in perioada asta cand depind atat de mult de el mi-am dat seama ca e mai e loc intodeauna sa-ti dai seama ce extraordinara e persoana de langa tine. si victor e tare scumpic!
jeni felicitari si tie si oanei pt baietel!lasa-le incolo de rude ca numai ganduri ne fac cateodata.ieri a venit si dragutza de cumnata a mea din italia si nici macar felicitari nu ne-a zis.sa ma pupe undeva si nici acolo!
andutzy caut sa vad poate gasesc undeva o poza cu patutzul de care zici,pare tare util.eu eram adepta celor de lemn dar acum realizez citind de la voi ca pot fi un adevarat pericol!

alina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andutzy uite ce am gasit de la miniblu,pare mare si f util cu de toate dar e de lemn!
http://www.miniblu.ro/detalii_produs.php?id_prd=51
fetelor astept idei si adrese cu paturile de copii....

alina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculici spune:

Fetelor am facut o boacana aseara Am alunecat in baie si am luat o tranta de toata frumusetea Eram in baie cand a sunat telefonul fix Primul gand a fost sa nu raspund ca banuiam ca este sotul Dar si-a bagat coada si al doilea gand m-a scos din cada cu apa siroaie pe mine Cand m-am intors grabita fiind ca imi era frig am alunecat la intrarea in baie pe gresie Noroc ca nu am cazut pe burtica Am cazut pe spate pe partea stanga Eu cred ca nu s-a intamplat nimic cu bebita Cel putin sper A mai trecut vreuna dintre voi vreodata prin ceva asemanator? Sunt un pic ingandurata dar sper sa nu fie nimic cu bebita Nu mi-as putea ierta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Alina da` nu scapam noi odata si-odata? Eu tot mai sper ca ma voi simti mai bine ca sa fac eu cumparaturile, daca nu, tot sotul va fi ocupat

Cristina26 ma bucur de perioada asta, cu toate neplacerile. Mi-am dorit atat de mult sarcina asta, incat as fi nerecunoscatoare sa fiu botoasa toata ziua. Mai ales cand misca bebe zambesc de una singura in camera si ma trezesc ca ii vorbesc si ii cant lui bebe . Aseara l-a simtit si sotul meu si ramasese mut de uimire. Cred in continuare ca sunt o anomalie ca mi-am simtit bebe asa de devreme, dar ma bucur de fiecare clipa

Azi sunt cam tehuie de cap. M-am trezit in toiul noptii, si de ce credeti... de la dureri M-am chinuit mult sa adorm si acum sunt ca o cucuvaie cu niste ochi cat cepele

Imi plac tare mult carucioarele pe care le-ati pus aici si am retinut si conditiile pe care tb sa le indeplineasca un carucior util si usor de manevrat. Sa vedem ce gasim prin minunatul asta de targ.

Oanabbb felicitari pt caruciorul albastru!!!! Si te asteptam sa ne povestesti cum mai e bebe si cum te mai simti tu

Jeni felicitari si tie pt baietel. Ma bucur ca totul e ok, nici nu se putea altfel, nu? Nici eu nu am fost felicitata de rude, dar nici nu ma asteptam la multe de la ei. Cred ca pana la urma asta e strategia - sa nu ai asteptari de la astfel de oameni ca s-ar putea sa fii dezamagita. Sanatosi sa fiti voi ca rautatea din oameni si invidia va exista intotdeauna.

nasica de moflea burtica
16+

Mergi la inceput