Mamici de iulie-august 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Anculici, daca nu ai dureri (altele decat locale, de la cazatura) sau sangerari sau Doamne fereste altele, cred ca bebe nu a fost afectat. Data viitoare lasa telefonul sa sune. Pup sa treaca

nasica de moflea burtica
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

buna dimineata si tuturor .
Anculici incearca sa ai mai mare grija pe viitor . Experienta eu nu am dar am patit-o , cand mama mea era insarcinata cu mine la 8 luni a luat o tranta pe burta in plina strada pentru ca fugea dupa tramvai si uite-ma anul acesta voi implini 31 de ani si acum astept eu un bebe in viata noastra . O poveste urata a patit in schimb sora mea care tot la 8luni a cazut in fund pe parchet , pentru ca la vrut ceruit , si a nascut prematur ( pentru ca i s-a fisurat membrana ) , dar din fericire a nascut un baietel frumusel foc a carei nasa am fost eu chiar sambata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Simo, da, a dormit bb foarte bine in landou.
Jadi, am vorbit ieri cu dr mea si mi-a zis ca si dr ta, ca oricum faceam cezariana, deci si circulara si placenta aia intr-o parte nu e asa o catastrofa. Multumesc, felicitari si tie pentru confirmarea de baietel.
Lorina, intr-adevar mai bine stai acasa decit sa te certi cu clasele de baieti.
oanabbb, felicitari pentru baietel!
alina.a, eu eram mare fan carucior Loola de la www.bebeconfort.com , dar cind am vazut ca e 40 de milioane m-am linistit. Pretul asta era aici in romania, ca afara bineinteles ca era mai ieftin.
jeni, felicitari pentru baietel si pentru morfologica buna! Da-i incolo de socri rautaciosi.

Cred ca am pierdut lichid amniotic simbata, am simtit eu ceva dar am zis ca mi se pare - ecografia insa a confirmat ca e mai putin. Sa vedem ce zice joi dr.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetelor la cate luni se vede sexu! eu o sa ma duc la eco cred ca pe 15-16 cand o sa am 14 saptamani. am vreo sansa sa-mi zica ceva concludent?

+13

mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Camea,bine ai venit printre noisanatate multa si sarcina usoara.
Ancilici,mare grija la cazaturi,nu vreau sa te sperii dar o prietena de-a mea a cazut de pe bicicleta copilului,si sarcina s-a oprit din evolutie...poate nu e nici o legatura insa mare grija sa ai...si eu era sa cad pe scari insa am reusit sa nu plonjez...acum tre sa ne gandim la bebei nu la noi.
felicitari fetelor care au aflat ce au in burtica.
Eu abia la inceputul lunii martie merg la ecocraf....
Sanatate multa la toate....

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 12+

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

mychydutza
depinde de medic , de aparatura pe care o are in dotare si in mod special de daca va dori sa va arate . Daca toate aceste conditii sunt indeplinite atunci ai toate sansele sa afli .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Buna dimineata burtici

Oana-felicitari pt baietel si multa sanatate.

Jeni-am primit mailul,mersi mult.felicitari si tie pt baietel si multa sanatate.

Anto-mersi mult,mi-au dat fetele indicatii si o sa incerc in wekke-nd sa postez pozele.

Camea bine ai venit.

Anculici-data viitoare lasa tel sa sune,cine vrea sa-ti zica ceva mai incearca si mai tarziu.

Si acum sa va povestesc ce am patit eu aseara:am plecat de la servici si am urcat in autobuz sa merg acasa.in autobuz era o ingesuiala de stateam ca sardelele,dupa doua statii nu mai suporam mirosurile acelea "placute" si ma gandeam sa cobor la urmatoarea statie dar pana sa opreasca masina mie mi sa rupt filmul si cand miam revenit avem trei femei in jur si ma dadeau cu zapada pe fata,binenteles am coborit dar nu pe picioarele mele.am tras o sperietura zdravana si am jurat ca nu mai merg acasa cu autobuzul chiar daca merg o ora pe jos.noroc ca nu ma-m lovi pt ca era inghesuiala mare in masina.scuze daca vam plictisit.e prima data cand lesin si trbuia sa povestesc.

pupici14+

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

fetelor la cate luni se vede sexu! eu o sa ma duc la eco cred ca pe 15-16 cand o sa am 14 saptamani. am vreo sansa sa-mi zica ceva concludent?

+13

mihaela
poze

Daca ecograful e f bun, si dr e cat de cat priceput, se poate vedea. Depinde si de bb daca vrea sa arate sau nu. Al meu cum a simtit sonda endovaginala s-a intors cu fundul in sus si si-a aratat outzele! La 12 sapt si 4 zile.

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

jeni71 - nu crezi ca ar fi timpul sa faci un pact cu tine insuti ??? sa incerci sa devi imuna la cuvintele si tot ce mai reprezinta ele : SOACRA si CUMNATA ??? Gandeste-te ca NOI NE BUCURAM PENTRU TINE , SUNTEM ALATURI DE TINE SI SUNTEM 122 + cele care ne mai citesc in umbra + cei din jurul nostru . In fond si la urma urmei tot ele au de pierdut nu TU si sunt sigura ca la un moment dat in viata ele vor regreta aceste lucruri . Nu vreau sa fiu rea , dar cred eu ca este mai bine pentru tine , incearca sa te bucuri de viata si mai ales de aceste momente si senzatii unice . Sper ca nu te-am suparat , in caz contrar te rog frumos sa ma ierti

multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

neata burtici!
felicitari celor care au aflat culoarea caruciorului!

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput