Mamici de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 15
nikole spune:
Carlutza draga eu am cunoscut(nu personal) un caz asemanator.Tatal fetei in cauza este un cantaret f faimos aici in Japan, cu care am lucrat impreuna ptr cateva luni.
Stiam ca fiica dansului trebuie sa nasca, si tot il intrebam zilnic, a nascut?a nascut?
intrase in sapt 42 de sarcina...........
la un moment dat primeste un telefon din SUA,(era chiar la servici) de la sotie ca fiica lor e la spital i-a facut cezariana de urgenta, un medic de garda(desi oameni f instariti, si cu medici, avocati, la usa mereu, a juns biata femeie la spitalul de urgenta , datorita faptului ca medicul ce a urmarit-o, din nu stiu ce motive nu a vrut sa-i faca nici cezariana nici nu au incercat sa-i induca nasterea , nimic).
A avut ceva complicatii, dar nu stiu exact despre ce a a fost vb. ca mi-a fost jena sa intreb...insa stiu sigur ca fetitza s-a nascut cu o infectie la ochi, iar mama a stat 3 sapt in spital, la fel din cauza unei infectii ce nu raspundea deloc la tratament.
In timp copilul si-a revenit, mama insa si acum am inteles ca mai are ceva probleme dar nu cunosc amanunte.
Sper sa fie bine in cazul prietenei tale, insa eu nu inteleg increderea asta oarba intr-un medic, nu e D-zeu sa te increzi orbeste...eu as merge din spital in spital cred, nu as putea sta asa linistita, ori sunt eu paranoia...
Sanatate multa!
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
14+
Irinusha spune:
Am uitat:
Aveti grija ce hainute cumparati :) Vara-mea a stiut pana in luna a 8 a ca va avea o "Raluca" ... si pana la urma a fost un "Sebastian" :) Deci asa siguri nu sunt nici doctorii ...
Pana la urma avem toate o "surprizuta" in burtica! :)
Numai bine!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
irlandeza spune:
Fetelor, stie cineva ceva despre Oanabbb, ca nu prea am mai vazut mesaje de la ea. E OK ?
Noi 2 singurei
Luna1 spune:
Salutare fetelor. Am venit si eu de la echo. Bebe (e doar unu') e super bine, s-a miscat mult, a dat din maini si din picioare s-a intins, mi-au dat lacrimile cand l-am vazut acolo, mititelul. Iar fiu-miu si barbactu-miu au realizat in sfarsit ce e acolo inauntru. Fiu-miu ma pupa pe burta non-stop si imi face masaj. Al meu sot se tot uita la poza. I-am auzit inimioara e superba experienta. O sa scanez poza maine probabil si o sa o pun pe site.
Nasol a fost ca mi-a luat sange (aici se coreleaza rezultatul la pliul nucal cu analiza de sange) si era un dobitoc care m-a intepat si nu mi-a gasit vena apoi mi-a gasit-o dar cica nu prea curgea, pana la urma simteam cum lesin i-am spus si a scos acul asa ca a luat doar juma de eprubeta. Cica s-ar putea sa nu fie de ajuns dar incearca asa si rezultatul il primim prin telefon maine seara pe la 9.
Ma duc sa citesc din urma si revin.
Ah si bebe e mai mare cu o sapt deci cica am 12 sapt jumate.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
nikole spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Fetelor, stie cineva ceva despre Oanabbb, ca nu prea am mai vazut mesaje de la ea. E OK ?
Noi 2 singurei
Irlandeza draga, Oana ne-a scris acum doua spat in urma-cred!- si ne-a spus ca este ff ocupata cu delegatiile in Italia, plus ca se ocupa si de casa pe care tocmai si-au cumparat-o, motiv ptr care nu a prea avut timp sa mai intrepe DC.
Noi o asteptam oricum sa-si ia revansa, are de recuperat nu gluma...
era bine, asta e cel mai important, optimista si fericita ca are un baietzel.
si numai binebebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
14+
CarlaV spune:
Luna, felicitari pentru bebe, deci nu vei avea gemeni pana la urma ![]()
BBPuck, e vorba de pulsul fatului, nu al mamei. In ultima luna de sarcina se monitorizeaza bataile inimii copilului si trebuie ca atunci cand se misca sa ii creasca pulsul. In sarcina, femeile trebuie sa aiba pulsul cu pana la 50% mai mare decat inainte, mai ales in primul trimestru.
Fetelor, multumesc pentru raspunsuri, si eu sper sa fie bine copilul. Ea este sotia prietenului meu de o viata, nu pot spune ca suntem prietene insa ma intereseaza mult sa fie amandoi sanatosi. Mie oricum Tutunaru nu-mi inspira incredere sau preocupare pentru gravide, insa pana acum as fi facut ceva, mergeam de urgenta la orice spital, macar sa vad ca bebele inca e bine. Eu innebunesc de ingrijorare inca de cand mi-a spus ea ce se intampla, pai daca era al meu eram nebuna de mult... Sper sa se termine cu bine.
Carla,
18+ 
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by nikolequote:
Originally posted by irlandeza
Noi 2 singurei
Irlandeza draga, Oana ne-a scris acum doua spat in urma-cred!- si ne-a spus ca este ff ocupata cu delegatiile in Italia, plus ca se ocupa si de casa pe care tocmai si-au cumparat-o, motiv ptr care nu a prea avut timp sa mai intrepe DC.
Noi o asteptam oricum sa-si ia revansa, are de recuperat nu gluma...
era bine, asta e cel mai important, optimista si fericita ca are un baietzel.si numai bine
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil14+
Ma bucur sa aud ca e bine, a avut o perioada mai dificila la inceputul sarcinii si era speriata. Sa dea Dumnezeu sa-i mearga bine pana la capat.
Oanabbb

Mersi Nikole.

Noi 2 singurei
simo_al_jaafari spune:
in seara asta am fost cu prietenele la o pizza si acum ma doare un pic burta. sper ca nu era nimic in neregula cu pizza!!
Luna1 felicitari pt eco.
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
poze
brazuca25 spune:
Uffff...nu am avut incotro si m-am prezentat azi la servici. Si mi-e un somn de pic pe masa!
Abia astept sa vb cu dr de medical. Mai am pana joi. Incep sa am emotii cu rezultatul TT. Nu am motive, dar parca pana nu vad eu ca e totul ok nu sunt linistita.
Luna1 felicitari pt eco! Abia astept sa imi vad si eu puiutzul dand din manute pe ecran!
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos