Mamici de iulie-august 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata, si bun venit Nicoleta!

Anto. Cum te mai simti? L-am admirat pe Victor, e mai frumos decit atunci cind ne-am intilnit.
Lorina, bafta multa cu noul doctor, sa te intelegi bine cu el.
Luna, sanatate multa!
Jeni, phiii, nasol cu monitorul cu vedere la shefa. Bafta cu netul, fa sapaturi. Si spor la planificarea vacantei in Bulgaria.
Irinusha, multumesc frumos pentru link-ul cu placa de pus la carucior pentru copilul mai mare. Nu am vazut asa ceva in Romania, dar mi se pare foarte util, o sa caut.
Brazuca, ma bucur ca esti bine!

Ma duc imediat la eco, si sint cam stresata. Mai ales ca mi-a iesit CMV IgM-ul ambiguu, dar foarte apropiat de valoarea pozitiva. Trebuie sa-l repet, si nu am incredere la repetat decit in Cantacuzino - numai ca sint niste cozi ...

Am mincat si eu pomelo, e OK, dar nu dulce, cred ca n-am nimerit unul copt.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

Buna Feteler, va multumesc pt primirea facuta si mai tarziu o sa va spun povestea bebelusului mei si de ceea ce mi s-a intamplat
Va pupik

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

nicooleta27 bine ai venit!!
Multumesc pentru sfaturile pentru carucioare.Deja iau notite. Am citit undeva ca trebuie luat din timp si patutul si lucrurile, ca sa iasa mirosurile de fabrica...
Va pup Mioara

Poze

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicooleta27 spune:

In aprilie 2005 la un control de rutina, de fapt eu aveam dicopatie lombara si de aici peste tot la control, am descoperit un fibrom de 3 cm. Pana atunci nu ma gandeam sa am un copil, ce-mi trebuie mie sa ma oracaie,,, gandeam . Dupa controlul de la ginecoligie mi s-a zis "in fata": fetit-o tu nu vei face in viata ta copil!!! Am ramas muta, in acel moment m-am schimbat la 180 grade, am mers si la echo sa vedem dimensiunile, aici am fost incurajata de doctorita care a zis sa o caut cand voi dori sa fac un copil. Ma linistisem putin dar mintea mea refuza sa creada ca niciodata nu voi avea propriul meu copil. Au urmat nopti nedormite,ganduri negre, deja lacrimam cand vedeam o mamica cu birtika sau tatici care isi plimbau copii etc,,,
In noiembrie 2005 am facut o dispersie gazoaza mai urata, am mers la echo si inca o data mi se spunea ca nu pot face copil, alarmant a fost faptul ca fibromul de la 3 cm avea 6, se hranea destul de bine. Am stat zile in sir pe internet si am citit despre embolizare uterina. Am decis cu prietenul meu sa merg sa fac aceasta interventie, vreau sa mentionez ca noi traiam impreuna de 5 ani iar acest fibrom nu ne-a despartit. El a pus problema foarte simpu: puteam fi eu cel de vina, nici sa nu ma gandesc ca ma va ura pt acest motiv, vom face tot posibilul dpdv medical sa avem un copil iar daca nu se va putea vom infia. Multumesc celui de sus ca mi-a dat un asemnea om langa mine.
La sfasitul lunii noimebrie am luat legatura cu DR DOROBAT de la SUUB, un medic de "nota10" intra-devar un medic cu suflet, si pe 5 decembrie 2005 am facut embolizarea. Interventia a fost foarte simpla, chiar radeam si discutam cu echipa. Ei din cand in cand ma intrebau daca ma doare burtika si le ziceam ca nu, dar dupa 30 min de la operatie a fost groaznik oricum au trecut si nu-mi pare rau ca am facut interventia.
A urmat apoi monitorizarea fibromului, in ianuarie 2006 aceleasi dim, in martie 2006 aceleasi dim, in aprilia mult mai mare, pana m-am suparat pe echo si nu am mai facut. In august 2006 am decis ca este timpul sa incerc sa raman insarcinata, am fost la ginecolog si aici surprizaa, fibromul avea 2.5 cm. Imi venea sa pup doctorita care mi-a facut controlul, mi-a zis: mergi linistitat acasa ca vei ramane insarcinata.
Luna august am stat cumintei deoarece luasem 4 luni anticonceptionale iar din septembrie nu ne-am mai ferit deloc. A urmat apoi nunta pe 4 nov 2006, mult stress si numai de facut copii nu ne ardea noua.
Dupa menstruatia din noiembrie s-a instalat "inamicul", am facut testul de sarcina pe 14 decembrie cand eu ma asteptam sa-mi vina. O colega de amea ma auzit ca ma plangeam de dureri de burta si tensiune in sani iar cu calmante nu treceau si mi-a zis ca ea la fel a ramas insarcinata. Pe moment nu am crezut dar dupa o ora am mers la farmacie si am cumparat un test "femina". A doua dunguta a iesit slab colorata, m-am dus inapoi la farmacie si mi-a zis ca era posibil sa-l fi tinut prea mult in urina, bineinteles am cumparat un test scump si acesta a iesit la fel. Am inceput sa tip de bucurie, nu-mi venea sa cred ca deja port un prunc in pantece.
Din acel moment am decis sa nu mai avem contact pana la un control mai amanuntit, dar inainte de revelion hormonii o luase razana sii,,,atunci am sangerat foarte putin, ne-am speriat amandoi si fuguta la urgente. Aici dr mi-a zis ca sangerarea nu provenea din uter, mi-a dat tratament cu dulphaston, vit e, acid folic si gravibinon 3 fiole. Aceste fiole salveaza sarcina dar forteaza fibromul sa se hraneasca, am facut una apoi am sunat la Bucuresti
Dr Dorobat mi-a zis sa nu mai iau nimik si sa merg la ei in spital. Pe 4 ianuarie am fost la SUUB unde mi s-a facut echo si am fost luata in evidenta de PROF DR ,,, prefer sa fie anonim. Mi-a schimbat tratamentul cu utrogestan, elevit si no-spa. De la utrogestan ajunsesem ca o leguma, imi luam directie cand vroiam ceva , aveam ameteli, ma tineam de pereti cand mergeam, nu puteam sa fac numik. L-am sunat pe doctor si mi-a zis clar: suporta!!! Am mai rezistat doar cateva zile si apoi am renuntat, Pe 29 ianuarie am mers din nou la SUUB pt analizele normale care se fac la o sarcina.
Dr nici nu m-a bagat in seama chiar daca am dat dreptul, intelegeti voi, mi-a facut inca o echografie si si-a bagat si el nitel degetele, ceea ce m-a iritat total. Imi scrii pe bilet eminenta de avort si tu bagi,,,
In salon cu mine era o graviduta de 8 luni luata in evidenta de acelasi profesor. Am stat cu ea de vorba si am intrebat-o daca ea suporta atitudinea lui, mi-a raspuns ca asa este el. Apoi am intrebat-o daca la cabinet are echograf si bineinteles ca nu, am ramas masca. Daca un ginecolog nu are echo pt gravide atunci de ce te mai duci la el, eu stiu ca nu mai au voie sa-ti faca control cu degetul. Spunea ca la cabinet la fel se comporta, pe muteste si daca dr tace inseamana ca este bine. Eu nu am suportat asta, am vrut un medic care sa-mi raspunda la intrebarile mele nu sa taca sau sa-mi spuna ca vb prea mult daca am incercat sa-i explic ceva. Unde mai puneti ca m-au trimis la o clinica particulara pt alte analize, apoi peste 2 sapt sa merg la Buc sa iau rezultatele, peste iar o sapt sa merg la echo, si peste 3 sapt la el la cabinet. Am uitat sa mentionez eu sunt din Galati si numai transportul costa 100 ron.
Am iesit din spital buimacita de tot, acasa am dicutat cu sotul si i-am explicat cum sta situatia, el ar fi vrut sa merg totusi la Bucurestidar pana la urma l-am convins ca nu ne permitem.
M-am programat urgent la medicul la care am fost inainte de revelion, aici am gasit raspuns la toate intrabarile, ne-am vazut "inamicul", am fost primiti cu atata amabilitate si fara vreo urma de repros ca am fost la SUUB din partea dansului, sotul chiar a ramas uimit , nu-i venea sa creada peste ce medic am dat si am decis sa fiu in evidenta lui. La final ne asteptam la o suma catrastrofala pt tot consultul si amabilitatea doctorului dar nu am platit decat 40 ron.
Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Ioana75 si multa bafta la eco!

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Buna dimineata

Luna-multa sanatate pt puiut.

Brazuca25-si eu sunt la munca si imi pica ochii in gura de somn,abia pot sa citesc ce ati scris.

Am luat si eu notite in legatura cu caruciore,patut am de la fetita si am fost fffmultumita asa ca o sa-l folosesc tot pe asta.
Am incercat si eu aseara sa postez niste poze dar na-m reusit,nu prea ma pricep imi puteti da cateva sfaturi?

pupici
14+Andreea

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

JADI-ti-am trimis un PMcu adresa de mail pt parola.

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Luna, ma bucur ca e bine bebe si ca l-ati vazut cu totii, cred ca este o experienta unica.
Vinerea viitoare suntem si noi programati la medic, va fi prima ecografie, si asteptam cu nerabdare sa il vedem pe nazdravanul care o chinuie atat de mult pe mami si nu o lasa deloc.
Imi pare tare rau pentru infectia urinara, nu te panica, o s avezi ca va fi totul bine. M-ai cam pus pe ganduri cu urina sa nu fie tulbure, ptr ca eu cred ca si a mea s-a tulburat si asta ptr ca nu reusesc sa beau deloc lichide. Cum beau un pahar de apa, mi se face rau si apare si mai pronuntata senzatia de lesin cu greatza. Sincer mi-e frica sa beau. Ce as putea face?

Nana, 8+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

taedi ti-am trimis un email cu parola pentru ca nu ai activat PM.
Daca ai un album de poze pur si simplu copiezi linkul si pui in text.
Pe yahoo photos, pe userul comun avem un album cu viitoarele mamici; acolo poti sa-ti adaugi si tu poza...
Mioara

Poze

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

mioara2004 vreau si eu parola de la email pe PM, te rog frumos!

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput