Mamici de iulie-august 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna!
Am reusit si eu sa mai scriu cate ceva dupa muuuult timp. Desi va citesc de n ori pe zi nu reusesc sa scriu pt ca intru mai mult de la serviciu, de pe calculatorul unei colege ca eu nu am net .
Ce ma bucur ca suntem asa multe...
LuciaZ, Alinutzaa o cunosc si eu pe Indiana Pelin. Este cea mai draguta doctora pe care am intalnit-o. Eu am mare incredere in ea, dar din pacate voi naste cu altcineva. Am oroare de Giulesti si din cate stiu numai acolo merge pentru nasteri. Inainte de sarcina am mers numai la dansa, iar dupa nastere am de gand sa revin. Este un om dosebit. Nu stiu cum vi s-a parut voua , dar la mine a fost "dragoste" la prima vedere. De ar fi toti medicii asa ne-am duce cu placere la spital.
Intreba cineva mai devreme de haine dragute de gravida. Eu am vazut cateva in magazinul Victoria, la etajul 4. Sunt cam scumpe ce-i drept, dar parca sunt mai dragute decat in alte parti. Eu mi-am luat o salopeta neagra de raiat pentru serviciu la 130 ron. Firma care a confectionat-o se numeste Toria si am vazut ca au si site.
Fetelor eu am 27 de ani si nu am facut nici un test pentru sd. Ce ziceti sunt inconstienta? Nu este vorba de bani, dar am citit ca nu sunt atat de sigure testele astea si parca nu aveam chef de un rezultat confuz sau eronat. Sunt optimista de felul meu si nici nu vreau sa ma gandesc ca ar fi ceva in neregula.
Ne-am gandit si noi la un nume pentru bebe...Radu Stefan. Imi place mult Matei, dar nu se potriveste cu numele de familie.
Ma treceti si pe mine listuta cu numele lui bebe si cu medicul (Ina Moldovan - Municipal). Merci

Va pup si pe voi si pe bebei...

Andreea 18+
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

andreea c, mie mi-a dat doctorul trimitere sa fac triplu test in saptamana a 16-a (sapt ce vine). si am cerut lamuriri de ce sa-l fac, ca am doar 31 de ani, ca la primul copil, nascut acum 1 an si 5 luni tot cu acelasi doctor, nu am facut, ca ma tem ca si tine de rezultat eronat... etc. si medicul mi-a explicat cum ca in occident se facea acest test doar la femeile peste 32 de ani, dar se constatau cazuri de SD la femeile mai tinere, care nu fusesera testate. ca atare, a fost inclus obligatoriu la toate varstele, chiar si in Ro, la clinicile particulare, mai ales.
asta e ce pot sa-ti spun eu. acuma, tu faci cum vrei. nici eu nu l-as face, dar cred ca totusi o sa-l fac... mai mult ca sa scap de gura doctorului :)

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Tuturor celor noi in "club", bine ati venit, celor mai "vechi", bine ca am mai aparut si eu p-aici, ca tare rar vin! :)

Am si eu o intrebare: deja sunteti in trimestrul II de sarcina, mai aveti greturi?
Ca eu tot "scalandiva" la mancare sunt, cum zice sotul, abia de pot inghiti cateva chestii. Bine ca nu vomit, dar nici de mancat nu pot manca.
Cand or sa treaca greturile astea?

AncaSiRoxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Oanaa, sa-ti traiasca bebe Iosua si bebe din burtica bineinteles. Am nascut natural, fara peridurala. As fi vrut anestezia dar s-a petrecut destul de repede si nu au avut timp s-o puna. Sper ca a doua oara sa am parte de ea.
S-a discutat pe la capitolele anterioare despre asta, cateva fete si cu mine am povestit in amanunt acolo despre prima nastere.
Insa tu fa cum crezi ca e mai bine pt tine.

In caz ca te intereseaza pt Iosua, poti sa citesti si sa te inscrii la Clubul scutecelor - Piticodromul Septembrie Octombrie 2005.

Anto 17 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Andreea c, ai sub 30 de ani, e posibil ca din acest motiv nu ti-a prescris doctorul nici un test. Vorbeste cu dr, vezi ce zice.

AncaSiRoxana, mai sunt fete care se plang de greturi. Mie mi-e greata dupa ce mananc, mai ales seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetele, cand intram in trim II? In sapt 15, nu? Adica 14+. Eu asa stiam. Cat despre greturi, AncasiRoxana, join the club! Mai suntem cateva pe aici cu punga la gura(si nu de aurolac) si cu mirosul in carantina
brazuca, iti tin pumnii, sper sa revii repede si cu vesti bune! Doamne ajuta!

Andra13+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

salut toate fetele. bun venit noilor burticute!
in sfarsit a inceput sa mi se cunoasca burta. mandra nevoie mare!

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna seara fetelor si u weekend placut desi mai este doar un pic din el.

Bine ai venit nicooleta si o sarcina usoara!

Edit, mai trimite inca o data un email la iulaug2007@yahoo.com , eu verific emailul destul de des si raspund la emailuri dar nu am vazut nici un email de la tine! Sau trimite-mi un PM cu adresa ta de email!

Eu sunt franta, ma duc sa ma uit la teve din pat .

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Somn usor, Jadi, si o duminica placuta.

Simo, felicitari pt burtica . Dar nu ne pacalesti, nu e de la fructele acelea despre care povesteai acum cateva zile, nu-i asa ?

Mergi la inceput

Hai, fetelor, ca m-am mobilizat si am facut un album cu poze mai recente de-ale Monsieur-ului, daca doriti puteti sa ne vizionati aici.

Mergi la inceput