Mamici de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
simo_al_jaafari spune:
anto Victor al tau e super cute.
despre burta
am primit confirmari din afara, deci nu o mai vad doar eu sau sotul.
off topic, in sfarsit ninge!!!! maine am planificate plimbari in cautare de haine de gravi, cu zapada scartaind sub picioare.
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
poze
Giana spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Giana, felicitari pentru al doilea baietel. Am citit si povestea nasterii lui Dani, foarte frumos si emotionant, sa fiti sanatosi cu totii.
Ai grija cu ridicatul in brate, tratamentul te ajuta numai daca nu faci efort.
Nici eu nu am voie sa-l ridic pe Victor si fac tot felul de scheme ca sa evit. Mi se rupe sufletul cand intinde manutzele si eu ma fac ca ploua, el se supara, sper ca o nu o sa tina minte.
Somn usor,
Anto17 si
Victor (8 octombrie 2005)
AntoanelaMultumesc mult pentru felicitari si de asemenea pentru sfat!
Evit foarte mult sa-l iau in brate pe Dani si am noroc ca lui nici nu-i prea place. Insa il ridic in scaunul de masa,il iau cand e neaparat nevoie insa numai cat sa-l pun in pat/carucior/sau in alt loc.Nu-l tzin! Sper sa nu fie probleme. Oricum si pe afara am inceput sa iesim numai in prezentza lui tati care la nevoie il ia el.
Pupici! Multzumesc inca odata!
GeorGiana
si
Dani (17 august 2005) POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
andreea c spune:
Fetelor hai sa va intreb ceva...
Am avut acum cateva zile o scurgere mai ciudata. Adica ceva gen apa cam cat o lingura. M-am cam speriat...ma gandeam ca poate e din lichidul amniotic. Voi ati patit asa ceva? Este posibil sa pierzi lichid asa pur si simplu? Nu am facut nimic deosebit in ziua respectiva si nici nu s-a mai reperat de atunci. Cand am fost la Iosup acum doua saptamani mi-a zis ca am colul inchis.
Andreea
18+
Radu Stefan
pregatiri nunta...
nunta noastra 2 iulie 2005
Giana spune:
quote:
Originally posted by ioanadara
Giana esti sigura ca ridicatul in brate iti cauzeaza probleme?M-am cam speriat pentru ca al meu nazdravan are 16 Kg si aproape tot timpul cand nu doarme vrea in brate.Il mai pacalesc eu dar oricum il tin mult.
Acum eu nu simt nici o durere dar crezi ca asta chiar ar putea cauza la o sarcina asa mica?Am zis ca sunt doar vorbe babesti sa zic asa.14
Ioana,asta mi-a spus medicul ginecolog si echografistul.Cu 2 saptamani inainte fusesem la echo dar nu se vedea placenta inflamata.Desi eu ma vaitam de intzepaturi. Ai grije cu tzinutul in bratze. E inevitabil sa nu-l ridici. Dar sa-l si tzii...Multa sanatate si sa nu fie probleme.
GeorGiana
si

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Giana spune:
Va multumesc mult tuturor pentru re-primire in grup! Si ma bucur ca atzi avut timp sa-mi citizi POVESTEA.
Am vazut ca vorbeatzi de carucioare. Si eu trebuie sa cumpar unul pentru ca cel al lui Dani de cand era bb l-am dat nestiind ca mai fac unul mic asa repede!
Si am de luat mai multe lucrusoare. Numai ca ce sa-mi si placa gasesc numai pe site-urile din state. Si nu trimit in Europa. Asa ca mai astept poate apar si pe la noi.
GeorGiana
si

Michael Levine
simo_al_jaafari spune:
Giana, foarte frumoasa poveste. sa-ti traiasca minunea!
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
poze
Antoanela23 spune:
Simo, multumesc frumos
.
Vrem poze cu burtica, dovadaaa!!!
Andreea, Doamne fereste, din pacate orice se poate. Dar cum nu s-a mai repetat nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. In sarcina sunt curente pierderile vaginale abundente, probabil a fost asa ceva.
Insa daca se repeta, vorbeste cu dr.
La sarcina trecuta am fost de vreo doua ori in urgenta la dr, crezand ca pierd lichid amniotic, m-am panicat groaznic. Se face un test pe loc si s-a vazut ca nu era cazul, apoi am renuntat sa iau Utrogestan vaginal si nu am mai avut astfel de alarme.
Anto
17 si
Victor (8 octombrie 2005)
simo_al_jaafari spune:
vin si pozele cu burtica, sapt viitoare ca aparatul e in delegatie la ai mei, tre sa il recuperez, dar sa-si termina intai iubi examenele.
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
poze
LuciaZ spune:
Buna dimineata fetelor!
Am revenit si va multumesc pentru urari .Ati avut dreptate aproape ca am fost centrul atentiei, fina mea cum prindea ocazia spunea la toti ca sunt insarcinata (chiar daca le mai spusese odata putin inainte) si ma intreba din cinci in cinci minute ce sa-mi dea sa mananc. Plus ca soacra mea, la fiecare fel de mancare, ma punea sa iau din farfuria ei ce imi place. M-am indopat cu aperitivul si piureul de cartofi de la friptura si a fost o.k. Am luat si 2 triferment si nu mi-a fost deloc greata. Am obs ca daca ma feresc de carne tocata si carne de porc este in regula. Chiar sotul a obs ca de aprox o sapt jumatate nu am mai
.
In schimb cred ca am o mica carie la o masea asa ca marti merg sa investighez problema si ce placere am......de nu va spun, da decat sa aman...
Duminica placuta pe net ca eu am program facut de scumpul meu sot sa merg sa-mi vad parintii. Bine macar ca sunt la curte si in casa e cald. Asa ca o stau in varful patului si o sa ma rasfat.
10+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
simo_al_jaafari spune:
neata burticoase
ma duc sa investighez piata de haine. sper sa nu ma intorc pachete de nervi.
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
poze