Mamici de iulie-august 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Neata si de la noi!

Anto e inutil sa-ti mai spun ca mi-a furat inima piciul tauE un scump si jumate...Si seamana leit cu tine, sper sa nu se supere sotul Lasa ca poate acum la al doilea are sotul mai mult noroc...
Asa cum sper si eu, pentru ca Stefi e copia lui taica-sau(eu ii spun clona) si una din dorintele mele ascunse este ca macar al doilea sa ia putin si de la mine...Ca doar io il tin in burtica... Cand toata lumea ii spune lui barbata-miu ca fii-su ii seamana leit el spune ca doar el a muncitAzi ii arat poze cu voi sa vada ca mai muncesc si mamicile

Brazuca unde est scumpa?? Ce faci, nu ne mai spui nimik? Nu ne ingrijora...

Luna super caruciorul..Oare oi putea comanda si eu de pe site-ul respectiv? Noi am avut la Stefi 2 carucioare, unul mare care s-a dovedit a fi f prost si unul sport. Asa ca acum trebuie sa cumpar din nou. Si e super ideea de landou, indiferent ca e scump. Noi vom iesi cu piciuletii cei mici iarna afara asa ca e important sa fie bine protejati. Primul nostru carucior la Stefi era cu 3 pozitii dar n-am fost niciodata multumita pentru ca pe la 2 luni deja ii atarnau piciorusele pe afara...O porcarie.

Va urez o duminica placuta!

Pupici,
Carmen13+ si Stefi 3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Anto eu nu mai am contractii de ceva vreme, dar in fiecare zi ma confrunt cu intepaturi de genul ca trebuie sa-mi schimb pozitia, sa ma foiesc, ca sa ma linistesc. Dr imi spusese ca din cauza contractiilor de la inceputul sarcinii colul tinde sa se deschida. Faza e ca nu pot sa stau in sezut prea mult, eu nu sunt o paranoica de felul meu, deci cand simt ca am probleme ma menajez.
Victor al vostru e o dulceata da baietel si ce smecher e el cu treningul rosu, mai-mai

Simo bafta la cumparaturi si poate imi spui si mie unde ai gasit ceva frumos

Lucia felicitari inca o data pt nasit. Imi pare bine ca te-ai simtit bine. Cum ai patit tu cu portiile si atentia celor din jur, asa mi s-a intamplat si mie sambata trecuta la cumatria la care am fost. Toata lumea imi dadea mie ce li se parea lor ca imi place, asa ca am mancat gogosari si rosii la greu

Brazuca tin pumnii sa-ti fie mai bine. Te asteptam cu vesti bune

Dupa cum m-ati sfatuit si voi, mi-am schimbat dr si se pare ca maine sau poimaine ma internez pt investigatii si pt a cunoaste dna dr cazul meu mai bine. Eu una ma bucur ca nu ia de bun tot ce zicea cealalta dr, asta e semn de responsabilitate, nu? Un lucru e bun, imi vad iar bebelina si fac analizele gratuit si complet.

burticile

nasica de moflea burtica
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

M-am intors cu vesti mai bune! Pana la urma si-a facut efectul tratamentul si nu mai am dureri. In plus, incep sa banuiesc ca totusi puteau fi si de la o indigestie chair daca parea asa "altfel".Oricum, azi ma simt f bine, si am si pofta de mancare, ceea ce e o noutate.
Aseara am dat si examenul si m-am descurcat destul de bine. Dupa aceea, pe ninsoarea cea mai mare, ne-am dus in Cora Lujerului sa caut struguri....aveam o pofta....si nu am gasit nici macar bob de strugure! Offff. E nostim ca toata toamna nici nu m-am uitat macar la struguri. Nu ma atrageau delok. Dar se pare ca bb are alte planuri.
Dupa ce ieri eram f mandra de burtoiul meu, azi, ca am scapat de problemele cu stomacul, am ramas cu o burtik invizibila. Ma intreba sotul unde l-am ascuns pe bebe!

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Bun venit noilor burticutze! Sarcini usoare si bb-i sanatosi si mancaciosi!

Pentru mamicile cu doi copilasi, exista un adaus la carucior, copilul mai mare putand sa stea pe el. Le spune "Kiddy Board" sau "Buggy Board", poze : www.buggyboard.info/" target="_blank"> aici Sper ca exista si in tara!

Numai bine si o duminica faina!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Buna dimineata, fetelor !

Brazuca, ma bucur ca esti bine! Dar pe viitor, cel mai bine este sa te duci la urgenta daca ai dureri ... eu nu am facut-o anul trecut decat cand a fost prea tarziu. Oricum, totul e ok cand se termina bine, sa nu mai vorbim de asta.

Fetelor, daca va faceti achizitii de haine de , impartasiti-ne din experienta, ca nu sunt chiar pe toate drumurile. Eu mi-am cumparat ieri de la mothercare 2 sutiene si un set de chilotei. Sunt foarte multumita. Pentru restul astept sa vad noua eco de joi, ca sa ma linistesc ca e totul bine si ca nu patesc la fel ca anul trecut .

Cat despre carucioare, mie mi se par f. scumpe si nu ma hotarasc deloc, mai ales ca vreau sa cumpar unul bun. Dar va mai urmaresc si ajung eu pana la urma la o concluzie...

Sa aveti o duminica linistita,

Oana - panda77, 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

irinusha, ce faina e platforma aia pt piticul cel mare! la noi inca nu am vazut asa ceva, dar voi investiga situatia!
Brazuca, bine ca e bine, dar alta data nu mai risca!
Si eu azi noapte era sa ajung la urgente, am vomitat de 3 ori si nu-mi mai reveneam, tremuram ca varga si plangeam in hohote. Sotul a vrut sa cheme salvarea, dar la ce bun? La ora asta cred ca inca nu veneau, de obicei vin cam dupa 9-12 ore!
Nu mi-a raspuns si mie nimeni, in ce saptamana se intra in trim II??? Va roooog.....

Andra13+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Saliu burtici dragi !
Ce bine ar fi sa fie si maine tot duminica..........
Carmena[/b], apropo de concediu si eu cu gandul ca in vara nu mai putem merge nicaieri l-am batut pe al meu la cap si de Pasti merg cu prioetenii de-o viata din Bucuresti in Bulgaria. E super rezon ca bani, fac shopping in Varna (am mai fost si e ok) si imi convine ca distanta, si ca tot, si mai ales ca merg cu prietenii mei de o viata din Bucuresti. Asa ca abea astept. Si sicnera sa fiu as dori sa nasc la sfarsit de iulie (oricum imi face cezariana) ca de revelion daca e totul ok si bebe cuminte sa merg tot cu prietenii mei la revelion undeva (bineinteles daca sunt conditii pt bebeu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Brazuca, struguri am vazut ieri o gramada in Carrefour Militari. Erau de toate tipurile: negri, verzi si rose. Dar foarte scumpi, cam 80.000-100.000 un ciorchine.
Eu am fost vineri la eco, bebe e foarte bine, dar nu a putut sa-mi spuna sexul. A zis ca vede ceva, dar nu e sigur si nu vrea sa greseasca. Dar peste doua saptamani sigur imi zice! Eu deja il simt pe bebe din ce in ce mai bine. Mai ales cind ma enervez, vad ca reactioneaza foarte urit. Parca se zbate, saracutul de el. O sa incerc sa fiu mai calma, ca vad ca micutul meu e foarte sensibil si nu vreau sa sufere din cauza mea.
Panda,si eu sunt la fel ca tine. Nu prea imi vine sa cumpar haine, ca ma gandesc ca daca patesc ceva rau. Pana acum am asteptat eco de vineri si acum m-am mai linistit, dar ma intreb oare pentru cit timp?
Lorina, foarte bine ca ai schimbat medicul, e deosebit de important sa ai incredere in el. Si oricum, fosta ta doctorita era o mare nesimtita. E inadmisibil sa-ti vorbeasca asa urit!
Fetelor, eu am auzit ca exista niste tampoane speciale care depisteaza lichidul amniotic. Dar am auzit asta de mult, si nu mai stiu pe unde sa caut. Cica ar fi cam scumpe, dar mai ales spre sfarsitul sarcinii eu zic ca sunt foarte utile. Atunci e riscul mai mare sa pierdem lichid si trebuie intervenit din timp.

Cristina, 13+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Anduzi, eu stiam ca din sapt 14 se intra in trimestrul II. Tare nasol cu greturile astea. Nici pe mine nu m-au lasat de tot, mai ales seara imi este rau. Dar macar nu vomit.

Cristina, 13+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Multumesc pt raspuns, Cristina Ana!

Andra13+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput