Mamici de martie - aprilie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna seara la burtici!

Am intrata sa va salut de seara.....le urez si eu numai bine si le dau multi pupici noilor burtici de pe forumul nostru....

Io ce sa va spun...azi m-am enervat cu bunica...uneori face numai prostii..de stau si ma gindesc ca nu peste mult timp voi avea de fapt doi copiii...da` asta e...iar dupa amiaza mi-am petrecut-o cu vara mea pe lipscani...la miresici...a fost frumosmi-am adus aminte cum era acu 3 ani cind ma agitam io...da` dupa o ora jumate eram gata de oboseala...de zici ca am 180 de ani si 200 de kg....

vad ca vorbiti de spitale - io o sa nasc la Polizu, prin cezariana, cind??? nu stiu ca n-am discutat cu dr....da` sapt viitoare merg la el si poate ne lamurim atunci...asta daca ne asculta si bebelina si sta cuminte

roxygeo28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Ah, ma gandeam io....nu vreti sa facem o listuta cu programarile la cezariana? daca tot stie fiecare ce si cand....sa punem majoretele la treaba din timp.

roxana 33+

super ideea cu listuta , e mai simplu decat sa stam sa cautam in urma sa vedem cand punem majorete

Alexa33+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna seara fetelor.
prea liniste la grupul nostru.
noi astaz am stat numai acasa nu aveam chief ptr nimic aveam o lene in mine ca numai.maine ma gandesc sa merg sa vad ce pot sa cumpar ptr mine ptr bagajul, fetelor nu suport camasile de noapte mai degraba as lua numai pijama dar nu am voie numai cu ele la spital,
nici vata nu suport si nu am folosit niciodata in viata mea asa ca m_am gandit sa iau si ceva tampoane cu mine.
ROXANIXI buna idea ta asa ca fetelor care faceti cezariana si stiti data exacta spunetile ca sa fie o lista cu voi si sa pune [majoretele] la lucru.
va las si poate mai scriu mai tarziu ptr ca nu mie somn.
va pup

matilda32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

buna seara viitoare mamici va multumesc din suflet pentru caldura cu care m-ati primit printre voi si pentru sfaturi sper sa mearga ceva si pentru mine ca de o luna nu mai dorm noaptea
P.S -UM este 10 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Buna seara,
Ne-am intors de la eco, bebe e bine, e cu 2 saptamani mai dezvoltat decat varsta lui si e un grasunel, are 1660 gr la 28 sapatamani.
O sa pun si o poza cu bulina lui mama, m-am emotionat toata cand l-am vazut.
Lilidana ati avut mult curaj sa faceti schimbarea asta, cu un copil si inca unul pe drum, da e bine ca v-ati adaptat.
Noapte buna

Cria28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Dragelor, intru si eu sa nu ziceti ca am disparut de tot din grupul nostru... Din nefericire nu am timpul necesar pentru a tine pasul cu voi, mai ales ca asa multe sunteti intrate in prenatal. Va invidiez! Inca nu am citit prea mult din urma, dar promit sa recuperez.

Nu am mai avut nici noutati, suntem bine, bebelusa e la fel de activa, si nici mamica ei nu se lasa inca mai prejos. Arsurile m-au mai lasat, picioarele inca nu mi se umfla prea rau si nici contractii nu prea am. Merg la serviciu in continuare si nu e chiar asa de rau, mai ales ca tocmai am primit o marire de salar neasteptata si semnificativa... Cea mai grea e trezirea la 5, pentru ca nu ma prea mai odihnesc bine noaptea. Am discutat si detaliile plecarii mele, si in principiu o sa imi iau concediu medical cu 2 saptamani inainte de nastere, adica la 1 martie, asta daca nu nasc pana atunci... O sa stau acasa cu bebelusa 3 luni, dupa care o sa incerc doar un part-time vreo 2-3 luni, depinde cat o sa fie patronii de intelegatori. Din pacate natura postul si pozitia pe care o am nu imi permit prea mare flexibilitate...

Peste o saptamana am o noua vizita la doctor, de data asta cu ecografie si controlul colului (pt prima data). Abia asteptam!

Ma opresc azi aici si va doresc la toate o ultima perioada cat mai lipsita de neplaceri!

Pe curand,
Cristina34+, cu

Bebelusa
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

cine mai vrea sa nasca cu anestezie epidurala? am auzit ca e super nu mai ai dureri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Lilidana bine ai revenit Anannamaria bine ai venit in nostru o sarcina usoara si un bb super sanatos iti doresc.
Roxanici super ideea cu listuta las si eu data aici 28 MARTIE programat sper sa stea la caldurica pana atunci.
Acum m-am trezit la mine e 8 dimineata,e super frig afara.
Acum am observat ca a inceput sa mi se intareasca burtica,dintr-o data s-a facut pietroi cred ca a fost o contractie da dupa un minut si-a revenit burtica la normal sper sa nu fie nimic gravca treuie sa mai stam la caldurica inca 7 saptamani si 5 zile sper sa reusim.Doamne fetelor am visat numai ciudatenii duminica noaptea numai copii bolnavi si deformati (oare sa fie de la novela pe care o urmaresc acum)si ieri noapte mi-am visat si flacaul e asa de frumosare ochii albastri clari e alb si blond cum erea tati cand ere mic,sper sa si iasa asa.In rest toate buna sigur in afara de durerile de spate si picioare si sigur arsurile care si ele se incapatineaza sa-si faca prezenta in fiecare zi.Acum va las trebuie sa ma pregatesc sa plec la prefectura o sa incerc sa obtin un apartament de stat tineti-mi pumnii va rog.Unde lochuim noi e super scumpa chiria sant 500 euro pe luna si daca o sa am noroc sa obtin un ap de stat o sa fie in jur de 200euro pe luna si o sa avem trei camere ca aici am numai doua,offff asa e aici in Japonia toate complicate si cred ca nu numai aici.Va pupic dulce pe toate si pe bebici aveti grija de voi revenim mai tarziu!
30++Maria Alexandra 6 ani+ Giulia 2 ani si 11 luni PRINTESELE MELE

wolf elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

intru sa va salut si eu.de cateva zile nu mai intrat.sambata am fost la plimbarica prin oras,duminica am iesit putin si am mai cumparat cate ceva la bebe,iar luni am avut controlul lunar.am ajuns la 77 kg(deci am pus pana acum fix 20kg)am ascultat inima lui bebicu,iar dupa verificare de rigoare a burtii se pare ca bebe deja si-a luat pozitia de iesit!!!!la cat de mult misca nici nu ma mir ca deja s-a intors.vineri avem programare ptr.eco 3D si sunt tare nerabdatoare sa-l vad.in rest....suntem bine.incerc sa ma trezesc si eu ceva mai de dimineata(macar pe la 8)sa fac ceva mai multa miscare,ca pana acum am lenevit bine de tot.in schimb am o stare....ca nici nu o pot explica.sunt si nerabdatoare sa nasc odata,dar ma ia si cu frica.....nici eu nu stiu ce mai vreau........

anaanamaria...............bine ai venit!si eu m-am gandit la epidurala,dar inca nu am apucat sa vb. cu doctorul.........au astia un stil aici!!!!!!!!!!stai 3 ore si astepti sa intri in cabinet chiar daca tu vi la ora fixata si cand intri in 5 minute te si expediaza!!!

va pupic !

Carmen 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata burtici, cum mai sunteti?

Alexa33+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput