Mamici de martie - aprilie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
Rebiana27 spune:
Alexa intrebai cum mai suntem. Nu stiu de ce ma grabesc eu sa raspund ca am avut o noapte cumplita. M-au durut oasele bazinului si soldurile ingrozitor. Nu m-am odihnit deloc, sunt mai obosita acum decat eram aseara si mai am si un afurisit de examen dupa-amiaza. Na, ca am reusit sa ma trezesc cu fata la cearceaf! Promit sa-mi revin!
Lilidana bine ai revenit! Ai trecut prin multe, asa-i, insa ma bucur ca acum totul e pe calea cea buna.
Anaanamaria epidurala e intradevar si in gandurile mele dar inca n-am vorbit cu dr; nu stiu daca practica si care-i e parerea despre aceasta anestezie... Mai vedem la urmatorul control.
elyy2003 chiar la scoala spunea o colega care a nascut ca unei fete din salon i se spusese la eco 3D ca are fetita si la nastere au avut surpriza unui baietel. Stiam ca se poate intampla acest lucru la 2D (am exemple nenumarate: verisoara mea primara, o buna colega de-a mea etc). Pe acest fapt ma bazez si eu (ca eco poate da gres) ca sa nu ma ambalez prea tare (uneori eu presimt ca in burtica e fetita dar poate e decat dorinta mea). Eu am inceput deja cumparaturile pentru bebelin si multe sunt cu alb si albastru ca doar ne-au zis la eco ca vom avea un flacau.
Ma duc sa mai "ingras porcul in ajun"... sa ma mai uit o data peste cursuri, sa mananc si sa ma pregatesc. Va pupic pe toate!
Rebiana
31+ 
ghibuadina spune:
Neata gravidute,
Hop si eu , matinala de obicei dupa o noapte in care 2-3 ore m-am uitat pe pereti.Asta este, cd or sa vina bb-ii, o sa vrem sa avem tp sa ne uitam pe pereti.
E buna ideea cu listuta si eu voi face cezariana insa nu inteleg fetelor, cum de stiti voi asa devreme cd o sa faceti operatia.ASa se programeaza prin alte parti.Eu n-am discutat cu dc asta, dar nici nu cred ca o sa discutam inainte de 38 de sapt.Asta dc totul, colul e bine la fiecare vizita.Si...ideal ar fi ca cezariana sa fie cd colul deja s-a deschis ca sa coincida cat mai mult cu nasterea normala.Bine, in principiu imi dau seama ca datele sunt usor probabile in functie de ce apare.
ELLY2003 si eu am tot fost abramburita in legatura cu sexul copilului, insa nu la echo 3D.Eui am facut echo normal 2D, la inceput parea baiat 90 la suta, dupa care i-a cazut mugurasul si s-a transformat in fetita.E nasol , mai ales cd te obisnuiesti cu o idee, ca bineinteles ca nu conteaza decat sa fie sanatos.Acim de 3 luni incoace este fetita, avem, 2 poze cu pasarica, insa eu , data trecuta i-am zis
, ca nu mai cred decat cd o sa iasa.M-a asigurat ca e fetita si mai mi-a facut o poza cu pasarica.Acum , nu mai concepem sa fie baiat, nici macar tati care dorea baiat la inceput.
Mai vad sapt viitoare ca mergem iar pe 14.
Spuneti-mi, fetele care faceti cezariana, stiti ce anestezisti o sa aveti?Veti avea o intalnire cu ei in prealabil, ca eu asa as vrea.!!!
Va pup!!!
adina
32
ALEXIA
Kitty spune:
Buna dimineata!
In sfarsit mi-am facut timp sa scriu - cu cititul in schimb sunt la zi! De fapt sunt mai libera pentru ca mi-am luat o saptamana de concediu pentru examene si nu am chef de invatat deloc. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu care eram foarte activa inainte am acum doua viteze - foarte incet si deloc!![]()
Nu dau nici un randament nici la invatat, nici sa fac ceva prin casa, de mancare ce sa mai vorbim! Ma consolez cu gandul ca nu mai e mult si apoi vrand nevrand o sa intru in priza, ca nu o sa am de ales, cu un bebe mic, cu un flacau pe clasa I si cu licenta in vara.
Nu pot sa ma plang prea tare de cum ma simt, doar ca noaptea ma trezesc f mult si nu imi gasesc pozitii de somn si mi se cam umfla picioarele si nu mi se mai dezumfla pana a doua zi dimineata cum era inainte si ma simt ca o balena. Chiar aseara ma intrebam cum suportau mai demult femeile cate 10 sarcini? Ca mie mi se pare ca nu mai trece!
35+
Kitty
mada_rozz spune:
Buna dimineata,fetelor
Bafta la examene,gravidutzelor care sunt in sesiune.
Alexasper ca esti bine si nu mai ai contractii.
Eu astept vizita de maine la dr.S-a cam ingrosat gluma si am contractii cam dese,ma doare si colul...cred ca se apropie momentul cu pasi repezi,desi as vrea sa mai stea macar 2 saptamani.Cam atat despre mine,mai multe detalii o sa aflu maine.
Se pare ca nu avem nici una nopti linistite...
Va pup,
Mada
36+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
madmat spune:
buna dimineata
.
astaz m_am trezit devreme ptr ca trebuie sa fac asigurarea ptr ca ma expirat ier.
nu avem noutati poate am de povestit cand ma intorc acasa.
bafta la fetele care au astaz examen.
va pup
matilda
32+
anaanamaria spune:
Si eu sunt in sesiune dar la maj ex nici nu m-am dus ca sa nu "stresez bebik". Apropo am reusit sa dorm aseara nu am mai avut arsura
lauramar spune:
Am intrat sa va salut. Astazi nu mai scap de doctor si analizele de trim. trei cu glicemia provocata si tot tacamul,sper sa nu lesin pe acolo la anemia pe care o am.
CARMEN94 nu descuraja la fel este si aici cu medicina,sunt la pamant.In Romania mai poti alege un medic merge la un particular aici nimic,si cum spui tu nici nu discuta cu tine,dar trecem noi si peste astea
.
Acum va las si sper sa reusesc o programare la un eco privat nici nu stiu unde gasesc
.

laura
30+
arianna
Amma23 spune:
Buna dimineatza, fetelor
vin si eu cu vesti proaspete.
Ieri am fost la ecografie si mi-am vazut odorul iar. E un grasun de 2.5 kile, lung, in grafice. Adice peste grafice. Mi-a aratat el acolo niste grafice cu dezvoltarea normala si al meu era tot deasupra
. Doamne ajuta sa fie sanatos tun, puiu' lu' mami.
E insa lenes, nu vrea sa se intoarca.E tot in pozitia sezut si mi-a zis ecografistul ca va trebui sa mai facem la sfarsitul lunii inca o ecografie si daca nici atunci nu s-a intors sa-mi faca radiografia bazinului sa vada daca incape .Daca nu...cezariana.Asa ca e timpul sa incep exercitiile. Tineti-mi pumnii sa am rezultate si sa-l pun cu fundu'n sus pe grasunel. Noi ii spunem Bocanila, la cit ma bocaneste cu piciorushele
Altceva...in weekend am fost iar la cumparaturi.I-am luat caruciorul, suntem super incantati ca am gasit ceva sa ne placa.I-am luat si tabla aia de schimbat. Am gasit numai tabla ca noi aveam comoda si am zis sa nu mai cumparam alta deocamdata. Pana ne mutam cit mai putine investitii in mmobila.Niste hainutze, saptamana viitoare poate termin si eu bagajul de spital.? Nu stiu cum reusesc, da' ma tot invart si to mai am de cumparat. Nu sunt eficienta deloc.
V-am pupat, ma pun la curatenie

Mihaelaaa spune:
Rebiana,bafta multa la examen!
Mada_rozz,asteptam maine vesti...bune sa speram...poate maine o sa stim cand punem majoretele la treaba pt tine!Dar asa cum ai spus si tu ar fi bine sa mai stea bb_rozz cel putin 2 saptamani in burtik
!
Monica_b,tu ce mai faci ,cum mai esti?Si la tine se apropie incet-incet marea intalnire la patrat!
Si Eliane,ma bucur ca acum ca te-ai intors la casuta ta,dar sper ca faci numai pe seful
...nimik mai mult!
Amma,la fel si la tine...atentie cu curatenia...numai incet!Tu in cate saptamani esti acum?
Acum sa va zic ca cred ca m-am hotarat si eu cum o sa nasc....natural..fara injectii fara nimik....numai in cazul in care doare f rau sa-mi faca injectie...nu stiu daca se poate asta in ultimul moment ,dar o sa-l intreb pr dr la urmatoarea eco (care e de azi intr-o saptamana)
Mihaela
32+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
LuizaS spune:
Neata
- dute
hop si noi pe aici ca n-am mai fost demult (la scris) ca de citit sunt la zi dar cu scrisu' e mai greu ca inca merg la serviciu si drept sa va spun nu prea mai am chef dar inca nu pot intra in prenatal ca mai am ceva treaba pe aici....
Noi suntem bine bebe a inceput sa fie un pic mai activ si in afara greutatilor legate de volum
ne simtim bine. Eu pana acum nu prea am avut contractii dar am observat in ultima saptamana ca a inceput sa se intareasca burtica la efort....la urcat scari, mers pe jos...culmea este ca atunci cand mergem la gimnastica nu se intampla.
Rebiana27 bafta azi la examen !
Anananmariabine ai venit
sa ai o sarcina usoara in continuare si un BB sanatos !
Lilidanabine ai revenit si ma bucur ca ati trecut peste greutati si v-ati adaptat acolo, va admir curajul.
Loradinfrumoasa camera lui BB !
Martuzainteresanta povestea cu moasa
Mada_rozz ai grija de tine si mergi la doctor daca simti ca ceva nu e in regula...si fetelor la supermarketuri profitati de casele speciale pentru gravide ca si mie mi s-a intamplat sa nu-mi dea voie in fata dar la casele speciale nu au ce spune.
Paula75 de unde ma mandream ca dorm bine noaptea iaca in ultimul timp a inceput sa mi se intample si mie acelasi lucru ....ma trezesc ..gafai cand ma intorc de pe o partea pe alta incat imi trezesc sotul si perusul cand nu mai am somn si bantui prin casa.....pisica n-am ....
Vorbeati de elevit ...eu l-am luat intotdeauna la pret intreg pentru ca am avut si eu surprize cu retete compensate precum gabyd si m-am lipsit mi-e asa de scarba de tot sistemul asta sanitar
...le platim lunar contributia la sanatate din salariu dar cand ai nevoie sa beneficiezi de ceva gratuit nu se poate din diverse motive...![]()
![]()
Astazi am luat rezultatele la analize ...si sunt bune ...am facut doar hemoleucograma sa vedem cum stau cu fierul si sumarul de urina...trebuie sa o sun pe doctorita sa o anunt cum au iesit ... alte analize dar nu stiu ce a zis ca mai facem in saptamana 36 .
Pupici si aveti grija de voi si bebei ca mai e putin ...oare cine o fi prima ???
32 fix