Mamici de martie - aprilie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
Amma23 spune:
Mihaelaa, eu sunt in saptamana 32, de fapt maine trec in 33. Tu cind schimbi?
Corectez...azi e marti, azi implinesc 33 de saptamani. Noroc cu babygaga 
Ma si gandeam de ce Elyanne implineste azi si eu maine, cind stiam ca suntem cu aceeasi DPN.
Fetelor, mai stiti link-ul ala pus de Karra80, ca vreau sa ma uit si vad ca nu-lmai gasesc .Karra80, il mai ai?
Multzam
Am mai gasit unul interesant http://www.babycenter.com/pregnancy/childbirth/index#pregbirthstoriesBkmk
Maaaaama,
nu-mi vine sa cred ca incepem. Doamne ajuta, Monica sa fie bine. Abia astept sa-ti vad puiutii. Am emotii, zici ca io tre sa nasc.
ralualexandrei spune:
Fetelor hai ca suntem pe ultima suta de metri,mult a fost putin a ramas.
Azi noapte nu m-am prea odihnit dar deja ma obisnuiesc cu asta.
Mada rozz ai grija de tine si de bebe sa mai stea la caldurica.
Kitty nici eu nu sunt prea eficienta cu toate ca sunt multe de facut.
Mihaelaaa asa ma gandeam si eu in legatura cu epidurala,sa apelez la ea in caz ca nu mai pot de durere dar eu stiu cum daca se poate?
Rebiana tinem pumnii la examen.
Scuze daca am sarit pe cineva si
la burtici.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
33+
album no1 album no2 albumul no3
Amma23 spune:
Mihaelaa, Andra asa i-am zis si eu la anestezist si a zis ca se poate. doar ca dureaza putin pana isi face efectul.
Eu drept sa spun folosesc asta ca "spalare de creier", daca stiu ca am posibilitatea sa fac sa nu ma mai doara probabil ca o sa suport mai usor durerea. Poate pe asta se bazeaza si doctorii cind spun ca se poate face pana in ultimul moment![]()
Am pus si eu poze cu bebe si cu mami in pijamalele sotului
...alea ma mai incap. Rochii de noapte nu prea suport nici eu.
Aici cica poti sa stai in spital si in trenning ziua si pijamale noaptea. Madmat, daca ai un trenning cu care sa stai prin casa, cred ca merge si la spital. Si mie mi s-a cerut un tricou mai larg pentru ziua cind nasc.
Mihaelaaa spune:
Amma,eu sambata intru in sapt 33
Ralualexandrei,eu stiu ca daca ajungi la spital cu dilatatie mare nu mai poate sa faca epidurala....se poate pana la dilatatie 4...sau asa ceva ,nu sunt sigura.Am citit asta pe undeva mai de mult....daca stie cineva mai bine,astept sa fiu contrazisa.
Eu oricum saptamana viitoare cand merg la dr o sa intreb ce si cum...
Dar am ceva groaza de durerile nasterii,dar si de epidurala...om vedea ce ma sfatuie si nea dr.....
Mihaela
32+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
diana_jors spune:
Salutare
,
eu am cam lenevit cu scrisul in ultimele zile ![]()
Mi-am revenit, mi-am dat seama ca mai am dureri de spate (fie pe stanga fie pe dreapta) daca dorm prea mult pe o parte si imi trage gravitatia burtica prea tare
Dar ma odihnesc cat de mult pot, fac mai putina mancarica, spal mai putine vase...
Eram convinsa ca din moment ce am facut sport toata viata si aveam burtica plata si talie de 60 n-o sa am probleme de genul asta
Nu e chiar asa, desi adevarul e ca am ajuns la 94, ceea ce inseamna crestere cu peste 50% fata de normal ![]()
Mi-am facut si eu programare la
pe martea viitoare, cand o sa intru in saptamana 30 (abia astept sa incep si eu cu 3
, sa ma simt pe ultima suta de metri si sa ma animez si eu cu cumparaturile).
O sa ma interesez atunci si la ce spital nasc (medicul meu e la o clinica privata, la care avea abonament firma la care am lucrat pana acum o luna), dar banuiesc ca ar fi Giulesti (o doamna imi spunea ca a nascut cu acelasi medic la Giulesti si a fost foarte multumita
).
In rest, aveti grija de voi si de burticile voastre... 
Va
pe toate.
Diana
29+ cu
... probabil Alexandru
Mihaelaaa spune:
Mi-am adus aminte sa va intreb ceva...
Ieri am mers putin la plimbare si la un moment dat am simtit durere de burtik si in stanga si in dreapta la fiecare pas.Daca ma tineam de burta parca-parca era putin mai bine....ce sa mai fie si asta?
Si cateva zile la rand am simtit un fel de presiune jos...ca si cum mi-ar trage cineva un organ afara.....La inceput am crezut ca sunt contractii,dar dupa ce am intrebat in stanga si-n dreapta ,am ajuns la concluzia ca apasa bebele pe col...Simtiti si voi asa ceva?....nu stiu cat am fost de explicita!
Mihaela
32+
mirandolina spune:
quote:
Originally posted by anaanamaria
cine mai vrea sa nasca cu anestezie epidurala? am auzit ca e super nu mai ai dureri
Uite aici, pro si contra epidurala:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=44
Mirandolina
36+
mirandolina spune:
Mihaelaaaa, durerile alea de burta sunt intr-adevar contractii si da, bebe apasa si pe col. Cam devreme, la 32 de saptamini. Ia-o mai usor!
Mirandolina
36+

Mihaelaaa spune:
Maaaama Mirandolina,mersi de link...am citit.
Cand sti asa cu lux de amanunte cum merge treaba parca chiar nu-ti mai sta gandul la epidurala.....si totusi....daca n-as rezista durerii as cere asa ceva
Mihaela
32+
elyanne spune:

Am intrat un pic sa vad ce mai faceti... Recunosc ca am citit pe sarite
... dar recuperez cand o sa pot sa stau mai mult pe net.
Am mai implinit o saptamana... am ajuns la 33... Au mai ramas 3 (macar
).
Eu n-am reusit sa-mi adun toate rezultatele la analize... pt. ca al meu sot n-a avut timp si de asta... Dar trebui sa le iau odata, pt. ca peste o sapt. trebuie sa merg la dr. la consultatie.
La cele de la sange mi-a iesit fierul ceva mai mic decat valorile normale... acum sa vedem ce zice si dr.... stiu ca si data trecuta a fost ceva mai mic si totusi n-am luat nimic... pt. ca e normal in sarcina sa ai o usoara anemie.
Iar la urina zicea dr. de fam. ca e posibil sa mai fac si urocultura pt. ca a ieist ceva in neregula... s-ar putea sa fie vb. de o infectie. Sa vad ce spune dr. ginecolog.
La mine acasa inca e nebunie... sunt multe maruntisuri de facut... si parca nu se ma termina. Din cauza asta nici nu se poate termina curatenia... si doar le muta dintr-o parte in alta
Sper sa termine pana nasc ![]()
Cam asa ne distram noi. 
Eliana
&
(33 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea