Mamici de martie - aprilie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Am uitat sa ma "vait" si io cu ale mele ... ma dor coastele de nu mai pot... mai ales cand stau muult in pat... adica noaptea... Ca ziua ma mai ridic macar 5 minute in fund... ca nu se mai poate...

Nu stiu unde mai au loc bb-ii mei... la nu se mai lateste burta asta odata... Nici nu stiu unde mai stau organele mele... doar bila... care e busita non-stop... aia stiu unde e

Si am si cateva vergeturi pe un sold si am impresia ca or sa apara si in jurul buricului... parca sta sa crape piele acolo... Si asta cu toate cremele antivergeturi...

Eliana & (33 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Eliane,ai si o poza cu burtica de gemeni ?

Mihaela32+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

N-am... ca nu stiu pe unde e incarcatoru' de acumulatori si nu mai sunt incarcati, evident...

Eliana & (33 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matza spune:

Salut, sunt si eu o viitoare mamica - emotionata pt ca este primul bb- . Dupa 2 sarcini pierdute Dumnezeu ne-a ajutat si acum pot spune ca sunt in saptamana 32 si astept cu mare nerabdare momentul cand o sa-mi tin copilasul in brate.
as avea si eu o intrebare la voi, ieri am mancat niste cartofi ( congelati) prajiti la cantina la servici si cred ca din cauza uleiului ,..etc ...mi-a fost foarte rau ( crampe , deranjata la stomac , rau )va rog sa-mi spuneti daca il afecteaza cumva si pe bb ......
va pup si la toate va doresc nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

ce liniste...

Mergi la inceput

Matza in saptamana 32 putine lucruri de felul asta il mai afecteaza pe bb....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matza spune:

ce bine ca imi spui as aceva , ca eu chiar sunt ingrijorata si la dr o sa merg de abia vineri
multumesc

Mergi la inceput

Mda...sunt putin suparata din cauza unei idioate, ca sa-mi treaca vin cu o propunere...puneti voi intrebari si eu raspund la ele, cu ce mai stiu eu, cu ce ma mai documentez..
Azi sunt ofiterul vostru de serviciu...profitati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Matza si eu am avut indigestie sapt trecuta. Eu am vb cu dr. si m-a asigurat ca atata timp cat nu am febra peste 38 si nu-mi creste tensiunea e ok. Apropo, eu am vomat si ff mult si mi-a zis sa iau no-spa dupa, ca sigur se contracta burta.

Lia 31+ Cand vine Iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Absoluta,am eu o intrebare "arzatoare":ce sa fac cu mancarimile de piele?Simt ca nu mai rezist!Mai ales noaptea imi vine sa-mi sfasii pielea!

lilidana cu David-Gabriel 32w3d

Mergi la inceput