Mamici de martie - aprilie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
Rebiana27 spune:
Dianiana eu stiam de remediile homeopate. Am aflat tot de pe un forum insa nu stiu nici un dr homeopat. Daca stii pe cineva ma anunti si pe mine? Pupici!
Rebiana
31+ 
Lili_g spune:
Eu mi-am cam pierdut rabdarea. Offf, saptamanile aste de la sfarsit sunt cam grele...Tre' sa ma duc la serviciu pana pe 9 martie (due date e 21 martie) daca da Dumnezeu sa fie totul bine.
Nu mai am putere sa fac mancare si alte treburi care tre' sa le fac pe acasa...
Am inceput saptaman cu fundu' in sus...trista fara vre-un motiv anume, cu plansu'n gat...
Asta ce-o mai fi?
Sa aveti o saptamana linistita si buna.
Lili
cria_bv spune:
Buna,
Haide Lili nu fii suparata, hai sa facem groapa de nervi si suparari, sa colectam totul acolo si sa le dam foc. Si eu azi am inceput prost, m-am certat cu sefu care a tipat la mine, l-am facut nesimtit, m-am descarcat si acum sunt bine.
Hai fetelor sa ne incurajam sa iesim din starile astea.
Cria
28+ cu 
lilidana spune:
Fetelor,ma mai primiti printre voi? 
Am lipsit mult,motivat,sa nu ma lasati corigenta
,incerc sa recuperez.
Promit sa citesc tot ce ati scris si sa mai si scriu cand burtica ma lasa.
Uitati,va pup,ca sa compensez 

.
S-au intamplat multe cu mine si multe schimbari au avut loc intre timp,dar multumesc lui Dumnezeu ca bebe e bine si se apropie momentul nasterii
.
Ma bucur ca sunt din nou printre voi,mi-ati lipsit!
lilidana cu
David-Gabriel 32w2d
RaisaFudulu spune:
Lilidana bine ai revenit si asteptam sa ne povestesti schimbarile de care ne-ai zis
Lili_g si Cria va trimitem o mare de
si imbratisari si poate asa treceti peste aceasta stare......ganditi-va la comorile din burtici si incarcati-va pozitiv![]()

Diana
30+ 
gabdyd spune:
Buna fetelor,
Mamdat, Absoluta si Roxygeo multumesc pentru raspunsuri.
E greseala mea ca nu am spus tot. Eu sunt la a doua sarcina.
Dupa prima nastere am facut vaccinul pentru RH-(imunoglobulina anti D parca asa ii zice) si am inteles de la dr dar si de pe net ca la a doua sarcina, in saptamana 28 trebuie repetat.
Nu stiu cum se face ca de fiecare data mi se complica toate. Saptamana trecuta trebuia sa merg la dr dar nu am putut ca a fost printesa bolnava si nu aveam cu cine sa o las. Vineri cand am reusit sa o trimit la tara nu era dr la cabinet si nici azi nu am reusit sa dau de ea pe nicaieri. Dupa mine tocmai am implinit 28 s si mai mai sa intru in panica. Sper sa dau de ea maine in spital.
Asistentele de la spital cand am mers azi sa o caut pe dr mi-au spus ca trebuie musai in sapt 28.
Titrarea am facut-o in decembrie si a iesit bine, m-au chemat din nou tocmai in martie.
Mare mister e copila asta a mea, prima data nu reuseam sa obtin o amarata de programare la eco, apoi nu se gasea nici un destept de medic sa imi spuna daca e baietel sau fetita, iar acum faza asta... Probabil ma agit degeaba,ca de fiecare data a fost bine, sper sa fie totul ok si sa nu fie mare problema daca intarzai putin cu vaccinul asta. Si ma scoate din sarite faptul ca fiecare e cu socotelile lui si eu cu ale mele si nici unele nu se potrivesc cu celelalte.
Parca vad ca dupa cum am norocul am sa nasc exact in ziua de Pasti, nici nu ar fi asa mare nenorocire, mai ales ca tot atunci e si ziua mea.
Va pup, sunt asa obosita, am dormit putin azinoapte, si s-a ales praful de o zi pe care o credeam libera si numai libera nu a fost.
In sfarsit am reusit si eu sa imi masor burtoiul, are 99 cm, a crescut foarte mult in ultima saptamana, e ceea ce eu numesc al doilea boom din sarcina (primul e intre 3 si patru luni cand de la un abdomen plat treci la unul bombat frumusel). Nu ma mai incape nici ultima pereche de pantaloni pe care contam, acum cred ca am sa trec la sarafanul pe care il am de la prima sarcina.
Eu mai am si unele dureri ca de ovare cateodata, cand stau intinsa in pat sau cand ma apasa bb prea tare, sper sa fie vorba doar de ligamentele alea care tin uterul, sa nu ma trezesc acum ca fac alte minunatii de complicatii pe la ovare.
Sanatate multa, aveti grija de voi si de bbei.
Diana
28? s si Julie
14.11.2003
cde
Sori1980 spune:
Lilidana, ai aparut iar la orizont, tot intrebam de tine, dar nu mai dadusesi nici un semn. Scrie-ne daca esti bine. Ai rezolvat cu doctorul, unde si cum nasti?
Lili_q, nu mai fi suparata, stiu ca e greu sa mergi la servici acum la sfarsit. Mai ai putin si scapi, gandeste pozitiv. Si mie mi-e greu la servici, cred ca ma las de munca macar cu 2 saptamani inainte de cezariana mea programata la 38s5z; planuiesc sa intru in medical, ca mi-e frica de nastere prematura, din cauza contractiilor, am multe in timpul saptamanii cand sunt la servici, in masina, dar cand stau cuminte in pat in weekend aproape nu am deloc. Deci solutia ar fi sa stau cuminte acasa. ![]()
Noi suntem bine, bebe e jucausa, dar s-a mai calmat parca putin, nu mai e chiar hiperactiva. Mai greu e noaptea pt ca daca nu ma misc de pe o parte pe alta din ora in ora, ma scol cu niste dureri de spate si abdomen f. aiurea. Nu pot sa dorm numai pe partea stanga, asa ca ma schimb cand pe stanga cand pe dreapta pana se face dimineata… Si voua va e greu la dormit?
Vineri mergem la controlul bilunar, si sambata la eco 3D sa o mai vedem pe gaza mica.
O saptamana buna si linistita tuturor burticutelor!
Sori
29+ cu 
lilidana spune:
Ciudat,scriam un mesaj si...a disparut
.
In fine,RAISA,ma intrebai de schimbari:din noiembrie ne-am mutat in Canada,departe,in primul rand,de ai mei.Si mi-e tare dor de ei
.Ma visez in fiecare noapte acasa la ei si sunt asa fericita!Dimineata imi dau seama ca a fost doar un vis
.
Apoi,aici am gasit o lume complet diferita,greu de inteles
.
Eu,gravida in 23 saptamani la vremea aceea,cu contractii,cu restrictii de tot felul,cu un copil de 5 ani si un sot derutat ca si mine,m-am vazut intr-un apartament complet gol...
Nu stiam ce sa fac mai intai.Sa-l trimit pe sotul la cumparaturi,sa avem macar un pat,sa-mi impac copilul socat de "aterizarea"intr-o alta lume,sau sa am grija de burtica mea mereu intarita?
A fost crunt,nu aveam cu ce sa ne deplasam,nu telefon sa sun pe mama macar s-o anunt ca suntem "bine",nu nimic.Primele zile luam no-spa si gynipral non-stop.Credeam ca pierd copilul
de atata agitatie.
In plus,nu gaseam un medic
la care sa apelez si nici sanse nu prea aveam,mai ales ca era in preajma sarbatorilor.
Dar a trecut,toate astea s-au rezolvat cu bine,incet-incet si eu am rezistat
.
Fetelor,va las ca v-am plictisit deja!
Revin cu continuarea povestii.Mai am si altele de spus...
Va pup,sa aveti o seara frumoasa.
lilidana cu
David-Gabriel 32w2d
elyy2003 spune:
Absoluta si pentru celelalte fete care vor naste la Giulesti va las adresa mea de mail elyy2003@yahoo.com daca vreti sa-mi scrieti si sa- mi lasati numarul de telefon, poate vorbim in spital daca vom naste in aceeasi perioada.
Nici eu nu ma odihnesc noaptea , ma tot intorc de pe-o parte pe alta si ma mai si doare cand ma misc, si burta e mai grea, parca si burta se misca de pe stanga pe dreapta.
Ma gandesc ce sa-mi iau la spital sa nu fie nici prea multe lucruri ca nu sunt in stare sa ridic prea multe si daca dau peste vreo infirmiera mai sclifosita care nu vrea sa-mi care bagajul dintr-un corp in altul al spitalului ce ma fac, mai ales ca nu am pe nimeni care sa fie langa mine pentru ca nu sunt din Bucuresti si pana vin ai mei cred ca sunt gata cu operatia facuta daca o sa fac de urgenta.
V-am mai intrebat a mai facut cineva eco 3D si sa nu se potriveasca sexul copilului cu ce v-a spus la eco. Eu am facut in saptamana 24 si mi s-a spus ca e baiat oare sa cred sau sa astept sa se nasca si apoi sa cumpar hainute si carucior.
Poate o sa-mi mai spuna in saptamana 36 ce este fetita sau baiat. Pentru mine poate fi orice, nu am preferinte.
Va pup pe toate
34+
lilidana spune:
Sori,
am revenit,sunt bine,atat cat se poate.Voi naste la General Hospital,cu un medic arab foarte simpatic(ca om),sunt inregistrata la "hight risk" si la General si la Civic,dar am ales General pentru nastere,e mai curat si mai organizat.
Au aparut insa alte mici probleme:am glicemia ridicata si sunt la dieta,sub indrumarea unui dietitician de la spital.In plus,zilni-de 2 ori-imi fac testul si,pana acum ,totul e sub control.
Apoi,am "amniotic band" in partea stanga superioara a placentei.Am noroc ca e mic si riscul sa afecteze copilul e redus.Totusi,fac ecografii la 2-3 saptamani pentru siguranta.
Cezariana va fi dupa 21 martie,in functie de cum se prezinta "domnul" col la control.
In rest,contractii,contractii,tratament,repaus la pat si ...asteptare.
lilidana cu
David-Gabriel 32w2d