Mamici de martie - aprilie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
ralualexandrei spune:
Am intrat si eu putin sa va salut.Am citit tot ce ati scris si :
Loradin are dreptate preotul a sfatuit-o bine eu asa am facut la Maria si dandu-mi dezlegare la 40 de zile am putut participa si eu la botezul fiicei mele.
Absoluta multa sanatate si
,nu conteaza cum nastem important este ca ne vom strange cat de curand comorile in brate.
Astazi am dureri de spate groaznice si o gramada de treaba insa trebuie sa o las mai usor ca nu ma prea tin puterile.Arsuri am si eu insa le combat cu laptic cu ciocolata.
Trebuie sa ma pun pe picioare ca mai am de cumparat patut atat ptr bebe cat si ptr Robert deh acum daca ne-a gasit zugravitul,chiar ma gandeam ca de cate ori am fost gravida am mai si renovat cate ceva
.Sper sa ajung saptamana asta sa le cumpar.
la burtici.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
33+
album no1 album no2 albumul no3
ghibuadina spune:
salutare,
LORADIN sau fetelor care ati vazut camera bb ei, eu n-am reusit sa intru.Cum ati procedat voi si unde sunt pozele!!!!!
adina
32
ALEXIA
rianna_stef spune:
Buna fetelor!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat,dar calculatorul meu a fost defect doua saptamani de zile;noi stam la periferia orasului si pe timp de iarna avem problemecu,curentul.Au lucrat cei de la electrica si si ne-au lasat fara curent cat a fost ziua afara,iar cand au dat drumul probabil a avut o intensitate prea mare si mi-au busit calculatorul.Asta e...acum e bine...
Am intrat doar sa va multumesc pentru urari si sa va spun ca noi suntem bine,si asteptam vizita de miercuri la dr saavem si confirmarea oficiala.N-am avut timp sa citesc tot din urma asa ca mai intru dupa ce recuperez.
rianna_stef 27+
cu alessia giorgiana (deocamdata)
RaisaFudulu spune:
Adina
vezi ca pe prima pagina la fiecare capitol la inceput de tot ai album 'Poze de mamici cu burtici' , ceva de genul asta intri acolo si vezi toate pozele fetelor
Sper ca ai inteles

Diana
30+ 
RaisaFudulu spune:
In legatura cu miscatul si a mea bebelina este tot o lenesa...sau mai bine zis cred ca este comoda ca mine asa....seara da si ea putin spectacol in rest cam rarut....acum m-am linistit si nu ma mai stresez datorita Magdei
Diana
30+ 
roxanici spune:
Prezent si io la raport.... mda, eram mai activa pe forum...am avut o ultima saptamana de serv foarte aglomerata si am pierdut sirul, mai ales ca ati luat avant muncitoresc la scris ![]()
Io is bine mersi, bebe in burta la fel, a inceput sa faca valuri mai des ceea ce nu poate decat sa ma bucure.
Va urez multa sanatate la toate si promit ca recuperez, de-acu stau acasa si is cu ochii pe voi.
Ah, ma gandeam io....nu vreti sa facem o listuta cu programarile la cezariana? daca tot stie fiecare ce si cand....sa punem majoretele la treaba din timp.
roxana
33+
dianiana spune:
dragi fete,
eu nu prea am voie sa ma dau jos din pat
si asa ca stau mai putin la computer; va salut cam rar dar ma gandesc la voi 
hai sa va spun ce am aflat: joia la Filantropia in amfiteatru se fac cursuri prenatale de la ora 17.00 la 19.00. eu incep de joi. merg si cu sotul sa vedem ...
in rest, sunt cam plictisita...
vreau si eu pe privat lista preturi pentru nastere naturala...
stiati ca exista niste pastile homeopate - trebuie sa va faceti o consultatie la un medic homeopat, care va ajuta pt travaliul nedureros?
dianiana
28+ 
http://community.webshots.com/user/dianiana
lauramar spune:
Iata-ma iarasi aici.Din cate aveam de rezolvat astazi nu am facut nimic ,m-a sunat aistenta medicului meu sa-mi spun ca nu ma poate primi astazi sa merg maine la prima ora bine macar ca nu am facut un drum degeaba.
Sunt tare dezamagita de sistemul de aici dar nu am ce face sper sa trec peste toate cu bine.
si mai vorbim.
laura
30+
arianna
arissa spune:
ghibuadina, loradin a dat link-uri pt poze in mesajul ei de pe pagina 6; este primul mesaj de pe pagina.
De mine mai ca nu-mi mai vine sa zic nimic, pe fruntea mea s-a intiparit cuvantul insomnie si nu se mai sterge. Nu mai am chef de nimic, vreau sa treaca februarie si sa ma vad cu bebe in brate.
Plec sa-mi hranesc sotul.
34 fix 
mirandolina spune:
anaanamaria, bine ai venit! S-a ma discutat pe aici despre arsuri, ele nu sunt efectul cresterii parului de bebe. Daca ar fi asa, pustoaica mea ar fi urs grizzly... Orificiul dintre esofag si stomac se largeste, iar sucul gastric care descompune alimentele urca pe esofag catre faringe. Astea sunt arsurile. Eu iau Rennie, recomandat pt gravide, una-doua pastile de supt la nevoie. Cit despre popcorn si ciocolata calda ca remediu, ele s-au potrivit la un anumit tip de stomac
si nu inseamna ca se aplica si in cazul tau.
dianiana, cind primesti lista aia de preturi, trimite-o si la mine :))
Si pentru fetele cu dureri si contractii, cit mai mult repaos la orizontala. Nu in fund! Colul se tot scurteaza, se inmoaie sub greutatea bebelui, trasmite semnale la coloana vertebrala, care reactioneaza prin contractiile uterului.
Eu m-am bestializat simbata seara, am avut invitati pina pe la 3-4 am, mi-a facut tare bine dupa atitea saptamini de repaos la pat, si acum sunt f relaxata in asteptarea bebelinei. Cu durerile de rigoare, bineinteles, cu mari dificultati in a ma intoarce de pe o parte pe alta in pat - deh, centrul meu de greutate a plecat in vacantza :))
Pupici tuturor!
Mirandolina
36+